На пазар във Варна - 27

• 47 656
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Сигурно и друг път е питано, но не мога открия. Знаете ли къде има във Варна магазин за обувки, в които да продават детски обувки на Clark's ?

# 301
  • Варна
Момичета, да знаете добър водопроводчик?  bouquet

# 302
  • Варна
Момичета, да знаете добър водопроводчик?  bouquet
За какво точно ти трябва?

# 303
# 304
  • Варна
mari6a, ами имаме проблем с тоалетната...събира се вода, а не е запушена...сякаш някъде има нещо заседнало... Rolling Eyes

# 305
  • Варна
Здравейте бихте ли ми казали от къде мога да си купя черна боя за кожено яке и къде има ателиета за боядисване на такова?

# 306
  • Варна
Сигурно и друг път е питано, но не мога открия. Знаете ли къде има във Варна магазин за обувки, в които да продават детски обувки на Clark's ?
За съжаление, няма детски Clarks във Варна. Мисля, че никъде в БГ не ги продават.Аз съм поръчвала от тук : http://www.javari.de/s/ref=topnav_sk__gw/275-1681746-3961119/?on … 31%26pageCode%3Ds и от тук: http://www.charlesclinkard.co.uk/search/clarks#c24

# 307
Боя за дрехи мисля в книжарница (ако е такава) Слънчоглед имат и сайт можеш да провериш. Боядисват в ателиета за химическо чистене - Багра (за там със сигурност)- има на ъгъла на адвокатската градинка, както и в близост до Пикадили Чаталджа, точно от светофара преди Пикадили се тръгва нагоре посока Мир и веднага след светофара е Багра.

# 308
Здравейте ! Препоръчайте ми от къде мога да си купя дрехи за бременни на сносни цени ?

# 309
  • UK
Здравейте бихте ли ми казали от къде мога да си купя черна боя за кожено яке и къде има ателиета за боядисване на такова?

Има една багра, която все още, боядисва кожени дрехи, намира се на бул. Ген. Колев /това е в посока на МД на ул. Мир/ непосредствено след светофарите,  които се пресичат с улицата на пазар Чаталджа (на ъгъла има един блок-стара Гарнизонна фурна беше там), незнам как да го обясня Rolling Eyes Hug

# 310
  • UK
Здравейте ! Препоръчайте ми от къде мога да си купя дрехи за бременни на сносни цени ?
Зависи, на кои цени им викате сносни, но хубави дрехи има в Гранд мола на H&M Hug

# 311
Момичета като обсъждате боядисване на дрехи някой може ли да ми каже дали е боядисвал шушлеково яке. Въобще дали може да се случи това? Имам шушлеково яке черно, но ми се иска да му освежа цвета така да се каже  Grinning

# 312
От продавалник, там се намират и на сносни цени, само гледай хорицата ,които ги продават да имат рейтинг.

# 313
  • UK
Момичета като обсъждате боядисване на дрехи някой може ли да ми каже дали е боядисвал шушлеково яке. Въобще дали може да се случи това? Имам шушлеково яке черно, но ми се иска да му освежа цвета така да се каже  Grinning
Аз не съм чувала, че е възможно т.к шушляка е вид изкуствена материя (полиестер) и незнам Thinking как би хванал някаква боя изобщо. А и боята за кожени изделия е друг тип Crazy Но не пречи да попитате в тази багра  Peace

# 314
  • Schwarzwald
Здравейте!
Можете ли да ми дадете сайт на фирми за обзавеждане на бани?  newsm78
Бих искала да знам как са цените.
Лятото ми предстои да правя баня и тоалетна, а ми е много трудно идването до Варна. И.., знам че има още време, но бих искала да спестя колкото е възможно тичането и лутането по магазините.

(Като наближи време, може би ще питам за майстор и т.н...)

Благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт