На пазар във Варна - 27

• 47 620
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Снощи ходих в Елитис на Колхозния пазар и все още не беше готов. Все още е бъркотия. Тъкмо бяха започнали да нареждат лакове, червила и т.н. Аз отидох за лакочистител - видях, че бяха в кашони, попитах дали мога да взема, но получих смразяващ поглед и отговор  Sick

# 376
Благодаря, mariel444e! Значи няма да ходя днес   Laughing

# 377
  • България-Варна
Запис в темата да ви следа все пак съм от Варна!:)

# 378
  • България-Варна
Здравейте , някой случааааайно да знае  сервиз на Canon  диването хвърли апарата и му прецака обектива .Ще съм, много благодарна Hug

Не знам дали ти помогнаха има за ремонт на фотоапарати на ген.Колев това е срещу болница окръжна дето е в брашляни във пресечката поне нашия канон там го носих на ремонт.

# 379
Здравейте , някой случааааайно да знае  сервиз на Canon  диването хвърли апарата и му прецака обектива .Ще съм, много благодарна Hug

Не знам дали ти помогнаха има за ремонт на фотоапарати на ген.Колев това е срещу болница окръжна дето е в брашляни във пресечката поне нашия канон там го носих на ремонт.

С малка подробност, че майсторът, който е "царят" ..... "Иво се казва 0878758237"
http://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=1463205&t=1463205

# 380
Днес бях в Елитис, още не е готово ... иначе видях и на задния вход табела вече над вратата на магазина ...

# 381
За ремонт на апарати и аз давам положителен вот за Иво има ателие срещу мол Варна в блоковете. Два фотоапарата ни е поправял и съм доволна.

# 382
  • Варна
Къде сте виждали селскостопанска аптека във Варна?
За утре имам мисия невъзможна и трябва да открия такава Simple Smile
Благодаря   bouquet

# 383
July82, не е невъзможна - на Чаталджа има такава,  срещу пазара тръгваш по Марин Дринов посока Медицината от ляво има павилиони в третия под ред (до дюнерите)

Друга аптека има на улПрилеп, с/у ВиК, вероятно има и много други из градО

# 384
  • Варна
Има агроаптеки из целия град, кажи в кой район ти трябва Wink На първо време се сещам на Пискюлиев, като подминеш магазина за домашни любимци близо до спирката на 14.

# 385
Къде сте виждали селскостопанска аптека във Варна?
За утре имам мисия невъзможна и трябва да открия такава Simple Smile
Благодаря   bouquet

На Колхозен има поне 3-4 такива магазина, продават всевъзможни препарати, разсад, пособия ...

# 386
  • ride my bike...
До Зимно Тракия също има

# 387
  • Варна
момичета кажете някой рок бар във Варна с жива музика.Винтидж го преместиха май някъде , а Алиби го няма вече.Има ли нещо ново на мястото на Алиби?Ходил ли е някой в Инфинити (ако изобщо го има)? Hug

# 388
  • Варна
Много Ви благодаря момичета относно агроаптеките   bouquet.

Трябва да открия шумолящи ленти за да прогоня едни врабчета Simple Smile

# 389
Клуб за жива музика се сещам за Калифорния долу до басейна.

Общи условия

Активация на акаунт