На пазар във Варна - 27

• 48 317
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • Varna
Джокерс-а в х.Черно Море - ако работи още ..

# 391
  • Варна
Ако те устройва пиано бар, препоръчвам Jackie, на Генерал Колев. Лично на мен музиката ми хареса, момичетата и момчетата пеят страхотно  Peace

# 392
  • Варна
благодаря ви    bouquet

# 393
  • Варна
Здравейте , някой случааааайно да знае  сервиз на Canon  диването хвърли апарата и му прецака обектива .Ще съм, много благодарна Hug

Не знам дали ти помогнаха има за ремонт на фотоапарати на ген.Колев това е срещу болница окръжна дето е в брашляни във пресечката поне нашия канон там го носих на ремонт.

С малка подробност, че майсторът, който е "царят" ..... "Иво се казва 0878758237"
http://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=1463205&t=1463205
Жалко, че не знаех за този Иво. От тази тема научих за сервиз Иванов на Цимерман. Поправи ми човека един счупен обектив на Канон (излизаше накриво), обаче скъпичко ми излезе и един дървен философ тоя чичо. Обаче апарата не прави вече толкова хубави снимки - бяха някак си по-ясни, по-остри по рано. Сега на пръв поглед са ОК, но аз си виждам разликата.

# 394
Момичета,ще нося почерпка в градината за рожден ден/за съжаление не можем да носим торта,а така ми се искаше /та трябва да купя нещо подходящо-дребни сладки,соленки или знам ли и аз какво,нещо не ми идват идеи...Може ли да ме  насочите откъде да купя по пресни неща в по голямо количество или да поръчам да ми направят -някаква сладкарница или пекарна?Освен от хипермаркетите да пазарувам друго не се сещам  Thinking

# 395
  • Варна
Не знам дали от детската градина ти споменаха, но дребните сладки или другите подобни трябва да са опаковани, с отбелязан на тях срок на годност, да го имаш предвид.

Моят син е носил от детската "мечето Барни", май и други неща е имало, но в момента не се сещам.

# 396
Пекарна в момента се сещам за тази до Била в Левски (мам'с центъра). Обаче не съм сигурна дали ще ти ги приемат и тях, след като не приемат торти, не би трябвало да приемат и подобни сладки и петифури. Иначе стандарта - сухи пасти, опаковани рула от типа на 7дейс, солети, сладки в кутии и няколко сока с пластмасови чаши. В сладкарниците Амбелино или Крамер дори можеш да питаш за петифури и малки пастички. Идеята на тортите е заради сметаните и яйцата - заради тях е забраната от ХЕИ.(друг е въпроса колко реално се влагат яйца).

# 397
  • Варна
Алиби го има и рок има в Алиби  Peace

# 398
В Двете кули или бившето Пикадили до Практикер има ли още офиси на Мтел?

# 399
  • Варна

Двете кули е затворен.

Със сигурност Мтел има в Карфур. Като минеш покрай охраната, веднага в ляво.

# 400

Двете кули е затворен.

Аз съм в Кайсиева, не ми се слиза чак до мола. Явно ще трябва да ходя до Пикадили Владисл. А там има ли Прокредит банк?

# 401

Миналата седмица Мтел и Глобъл работеха.

# 402
  • Варна

Двете кули е затворен.

Аз съм в Кайсиева, не ми се слиза чак до мола. Явно ще трябва да ходя до Пикадили Владисл. А там има ли Прокредит банк?
В Пикадили Владиславово има и Прокредит и Мтел. Не съм ходила скоро, но така пише и на сайта, дано информацията да е актуална. http://www.piccadilly.bg/shops.php?shop=22

Иначе зад Пикадили Практикер е централния офис на Мтел и той си работи. Ето адреса от сайта на Мтел: Варна    бул."В.Варненчик" №260    09:00 - 18:00 понеделник - петък

# 403
мерси марчела Simple Smile

# 404
момичета кажете някой рок бар във Варна с жива музика.Винтидж го преместиха май някъде , а Алиби го няма вече.Има ли нещо ново на мястото на Алиби?Ходил ли е някой в Инфинити (ако изобщо го има)? Hug

Винтидж доколкото знам е в Спортна зала...

Общи условия

Активация на акаунт