На пазар във Варна - 27

• 48 389
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Пекарна в момента се сещам за тази до Била в Левски (мам'с центъра). Обаче не съм сигурна дали ще ти ги приемат и тях, след като не приемат торти, не би трябвало да приемат и подобни сладки и петифури. Иначе стандарта - сухи пасти, опаковани рула от типа на 7дейс, солети, сладки в кутии и няколко сока с пластмасови чаши. В сладкарниците Амбелино или Крамер дори можеш да питаш за петифури и малки пастички. Идеята на тортите е заради сметаните и яйцата - заради тях е забраната от ХЕИ.(друг е въпроса колко реално се влагат яйца).

за пекарните си мислех например за някакви неща от бутер тесто да ми опекат например,освен със сладкато да има и нещо солено,а иначе учителката ми каза че носели еклерчета със сертификат-не мога да разбера логиката- торта не може ,еклери може-в тях няма ли яйца newsm78.Искаше ми се нещо по различно от сухи пасти и солети...Извинявам се ако разводнявам темата!

# 406
  • Варна
Звезди в очите,

за пекарна се сетих за Лагард
http://www.lagarde.bg/bg/

Виждала съм в пекарната им, която е на Тролейна доста видове соленки и разни сладки, еклери, петифури,пастички, но всичко това не го виждам на сайта им. Може на място да отидеш и видиш, както и разпиташ дават ли сертификат.

За мен тази фурна до Mam`s центъра е неоправдано скъпа. Да не говорим, че на теб ти трябва по-голямо количество.

Сетих се за още една фурна, но сега не мога да си спомня името. Намира се срещу Градска болница, малко по-вдясно, на завоя.

Скрит текст:
Може да споделиш после, ако имаш желание, на какво си се спряла и дали си останала доволна, защото и на мен ми предстои да правя такъв избор за почерпка

# 407
  • Варна

Здравейте , някой случааааайно да знае  сервиз на Canon  диването хвърли апарата и му прецака обектива .Ще съм, много благодарна Hug

Не знам дали ти помогнаха има за ремонт на фотоапарати на ген.Колев това е срещу болница окръжна дето е в брашляни във пресечката поне нашия канон там го носих на ремонт.

С малка подробност, че майсторът, който е "царят" ..... "Иво се казва 0878758237"
http://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=1463205&t=1463205
На линка пише адрес Ген.Цимерман 55-56, това ли е адреса на сервиза, в който работи този Иво?
Че ние имаме един професионален Никон за поправка.

# 408
  • Варна
Някой наясно ли е какви са тези намаления в Техномаркет от 12.04-14.04? Само за он-лайн пазаруване ли важи намалението? Нищо не разбрах от сайта им.

# 409
  • Варна
Момичета,ще нося почерпка в градината за рожден ден/за съжаление не можем да носим торта,а така ми се искаше /та трябва да купя нещо подходящо-дребни сладки,соленки или знам ли и аз какво,нещо не ми идват идеи...Може ли да ме  насочите откъде да купя по пресни неща в по голямо количество или да поръчам да ми направят -някаква сладкарница или пекарна?Освен от хипермаркетите да пазарувам друго не се сещам  Thinking
Пекарни Стефани

# 410
  • Варна
Без да си налагам мнението - моят опит сочи: децата се радват най-много на торта, след това на шоколадови бонбони, следват "модни " десерти като Барни или шоколадови яйца. Всичко останало им е почти безразлично и само ще си давате зор и ще си блъскате главата и краката. Едва ли ще бъде оценено и изядено.
Аз бих потърсила тарталети (плодови) - най-много се доближават до торта(или някакъв кейк). Ако са по-малки децата и още внимавате с шоколада/шоколадови бонбони - по едно Барни с мляко е супер идея. Няколко кутии сок, пластмасови чаши, балони и всички са щастливи.

# 411
  • Варна
Някой наясно ли е какви са тези намаления в Техномаркет от 12.04-14.04? Само за он-лайн пазаруване ли важи намалението? Нищо не разбрах от сайта им.
За Техномаркет не знам, но току що видях реклама по Тв за 50%намаление на черна и бяла техника в Карфур. Peace

# 412

На живо също ги има. Днес ходихме, но хубавите качествени стоки не са намалени. Освен това масово намаленията са около 10/20%. Дори има стоки с промо етиката, но без намаление. Ако не четеш внимателно, може да се подведеш.

Намаление на техники има и в Зора, отново ДО 50%.

# 413
  • Варна
Аз за ДГ съм купувала едни сладки във формата на личица - има ги в Карфур, пакетирани с дата, както искат от там. Много ги харесват децата.

# 414
Ох, сигурно 100 пъти сте обяснявали, ама на мен сега ми трябва-антикварен магазин. Искам някакъв специален подарък за близък човек и мисля, че в такъв магазин мога да намеря нещо подходящо....ама пусто нямам представа къде има такива  Rolling Eyes

# 415
Ох, сигурно 100 пъти сте обяснявали, ама на мен сега ми трябва-антикварен магазин. Искам някакъв специален подарък за близък човек и мисля, че в такъв магазин мога да намеря нещо подходящо....ама пусто нямам представа къде има такива  Rolling Eyes

Зад Била на Колхозен пазар там има 2-3 магазина и има един на ул. "Г. Бенковски" в по-горната част към "Вл.Варненчик" - в тази посока се пада от дясно на ъгъла с една друга улица ...

# 416
  • ride my bike...
Има след Червения Площад - посока ВИНС-а

А може ли да ми препоръчате майстор на перални?

# 417
  • Варна
Аз съм доволна от сервиз Сонийо. Поправяли са ми миялна, пералня и бойлер - нямам рекламации след тях.

# 418
  • Varna
Аз съм доволна от сервиз Сонийо. Поправяли са ми миялна, пералня и бойлер - нямам рекламации след тях.

за ремонта на бойлера - какво ти сменяха и колко излезе целия ремонт ?

# 419
  • ride my bike...
antonia,
благодаря. И аз съм ги ползвала и съм доволна. Просто не се сетих

Общи условия

Активация на акаунт