На пазар във Варна - 27

• 48 460
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Този магазин Гига го видях като ходих за памперси миналата седмица. Обаче изобщо не съм обърнала внимание на името. Сайта им е доста постен обаче.

# 451
  • Варна
Здравейте, някой знае ли къде мога да си намеря кухненски термометър във Варна   bouquet ?

# 452
Момичета, в коя пералня перат одеала? За тежки вълнени родопски става въпрос.

# 453
  • Варна
Някой да ме насочи към магазини,складове за платове Peace

На Цар Освободител под Хепи също има магазин за платове.

# 454
Аз нашите одеала ги пера в една пералня на Брегалница
http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=en&geo … 2,259.06,,1,-1.64

# 455
Благодаря! Каква е организацията там? Предлагат ли и сушене или само пране и си ги вземаш мокри? Работят ли в събота? Може да са ми тъпи въпросите, но не съм ползвала подобни услуги.

# 456
  • гр.Варна
Момичета,спешно издирвам Попай моряка -плюшена играчка. Thinking

# 457
  • Варна
   Аз съм давала за пране в пералнята на ул.Ген Колев точно срещу св Анна. Перат, сушат, но транспорт нямат. Работят в събота и неделя, но тогава имат и най-много работа и може и да не стане за един ден.

# 458
 Аз съм давала за пране в пералнята на ул.Ген Колев точно срещу св Анна. Перат, сушат, но транспорт нямат. Работят в събота и неделя, но тогава имат и най-много работа и може и да не стане за един ден.
"Пингвин" ли? Точно нея гледах. Не ме притеснява, че няма да стане бързо. Ползвам ги инцидентно и основно ми заемат само място. И липсата на техен транспорт не ме притеснява. Освен да звънна там да разпитам и да кара мъжа ми.

# 459
  • Варна
Да, сега се сетих, че пералнята се казва Пингвин.

# 460
Благодаря! Каква е организацията там? Предлагат ли и сушене или само пране и си ги вземаш мокри? Работят ли в събота? Може да са ми тъпи въпросите, но не съм ползвала подобни услуги.
Перат ги и ти ги връщат изсушени. Имат няколко вида перилни препарати между, които можеш да избираш. Носила съм в събота, но мисля, че работното време беше до по-рано. За неделя - не знам. Нямат транспорт.

# 461
Благодаря, pilleto!
И двете не са ми на път и са ми почти еднакво далеч. Ще видим коя ще изберем, но вероятно тази, с която можем предварителен контакт по телефона да направим.

# 462
  • Варна

Родопските одеала  перат ли се изобщо в пералня?Мислех,че може само на тепавица? newsm78 Не се ли свиват и деформират след това?

# 463
На програма за вълна не би трябвало да има проблем. Все пак имам вълнени блузи, които си ги пера в обикновена пералня на програма вълна , дори не ползвам препарат за вълна, а обикновен течен. Знам, че много хора и родопски перат в домашни перални.
Но нали затова искам да звънна предварително там, да разпитам за подробности.

# 464
  • Варна

Родопските одеала  перат ли се изобщо в пералня?Мислех,че може само на тепавица? newsm78 Не се ли свиват и деформират след това?
  На 30 градуса  и с препарат за вълнени тъкани стават като нови и по-важното чисти.

Общи условия

Активация на акаунт