На пазар във Варна - 27

• 47 547
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
 k a t r i n, мерси! Мисля, че се ориентирах за мястото.

# 556
  • Варна
Преди няколко дни забелязах нов (за мен) магазин за детски дрехи, намиращ се на бул. Княз Борис I, до немските препарати Борн. Пишеше, че са дрехи от САЩ. Някой влизал ли е, какви марки предлагат, размер, цени също? Преди време пазарувах за сина ни само от САЩ и бях много доволна като визия, качество и цена, но откакто посредникът се издъни не смея да поръчам.

# 557
  • Варна
да, вчера и аз ги мернах, джъмборе, картърс и още някаква марка предлагат. https://www.facebook.com/BaboonKids

# 558
клиниката за болни обувки е на ул. Радецки 9 телефони 0887 31 10 39 и 0892 38 25 46. Човека работи от 8 до 18 с обедна почивка мисля че от 12:30 до 14

# 559
  • ВАРНА
Моля дайте идеи за заведение,в което мъжо да си празнува именния ден на Цветница и все пак с нас ще има 3-4 деца на възраст 5-7г да има и те къде да играят и потичат,още се колебая на открито/закрито,така че приветствам всякакви идеи  Hug

Благодаря за отзивите,"Тримата мускетари" е много хубаво,но понеже често ходим там ми се искаше да е нещо различно.Заведението в Мамс енд ми център също ми допадна като вариант,чудя се все пак ако е на открито какво ще кажете за Олд Сити на Цар Освободител и Бонели някъде май в цветния квартал е - нямат много снимки на двора и незнам какво представлява детския кът,а и как е менюто,че все пак възрастните добре ще си хапнат и пийнат  Blush  Mr. Green

# 560
  • Варна
да, вчера и аз ги мернах, джъмборе, картърс и още някаква марка предлагат. https://www.facebook.com/BaboonKids

Да, благодаря, мисля, че е това. Дано не е цифромания, поръчвала съм от въпросните марки също.

# 561
Клю , опитай да си потърсиш самолетен билет с тази или друга търсачка. За агенции - не мога ти кажа. Цените са си цени. Просто агенцията ще ти сложи една такса за закупуването.
http://www.esky.bg/?gclid=COqQ9KDb27YCFXHLtAodkhkA9A
Няма такава агенция , дето да дава евтино Grinning Аз напоследък си взимам билети директо от сайта на съответната компания, на която ме устройват билетите  Peace Ако не е късно, кажи за къде ди трябва билет  да погледна.

# 562
Клю , опитай да си потърсиш самолетен билет с тази или друга търсачка. За агенции - не мога ти кажа. Цените са си цени. Просто агенцията ще ти сложи една такса за закупуването.
http://www.esky.bg/?gclid=COqQ9KDb27YCFXHLtAodkhkA9A
Няма такава агенция , дето да дава евтино Grinning Аз напоследък си взимам билети директо от сайта на съответната компания, на която ме устройват билетите  Peace Ако не е късно, кажи за къде ди трябва билет  да погледна.

Благодаря и на двете. Исках от агенция, защото два пъти се опитах да си купя онлайн билет и двата пъти не успях. Не мога да се оправя и това е... купих вече билета от една агенция, с 35лв. се оскъпи, но като се не мога сама ги прежалих  Mr. Green

# 563
  • Варна
Моля дайте идеи за заведение,в което мъжо да си празнува именния ден на Цветница и все пак с нас ще има 3-4 деца на възраст 5-7г да има и те къде да играят и потичат,още се колебая на открито/закрито,така че приветствам всякакви идеи  Hug

Благодаря за отзивите,"Тримата мускетари" е много хубаво,но понеже често ходим там ми се искаше да е нещо различно.Заведението в Мамс енд ми център също ми допадна като вариант,чудя се все пак ако е на открито какво ще кажете за Олд Сити на Цар Освободител и Бонели някъде май в цветния квартал е - нямат много снимки на двора и незнам какво представлява детския кът,а и как е менюто,че все пак възрастните добре ще си хапнат и пийнат  Blush  Mr. Green
Old city лятото изкарват маси навън , но не може много да се нарече детски кът ,въпреки че винаги има деца наоколо .Просто си тичкат наоколо иначе специални занимания или пързалки ,люлки няма

# 564
  • Варна
  Аз работя в агенция, слагаме 20 лв и разчитаме на повтаряеми клиенти, Еsky е портал, който също начислява такса.

# 565
Бонели не е в Цв. квартал.
До кметство Приморско е по - скоро.
ул. Балчик.
Добро заведение, ходя относително често, правя там РД  -И на детео.Весело става, има градинка, отделено е, персоналът не се сърди, че децата играят.
Последното е важно за мен, защото съм имала и такива случаи.
http://citybonk.com/spots/boneli/140

# 566
  • Варна
В Old city са махнали детските съоръжения, няма все още маси навън, не знам дали предвиждат да подменят пързалките или така ще си остане.

# 567
  • Варна
morgana07, ние сме празнували семеен повод в БМ Градина. Има къде да тичат децата, но няма пързалки, люлки и е повече за сядане в градината.

Другото място, където също сме празнували с деца и възрастни е "При монахините"- ресторанта в Гръцката, срещу Военно - морския музей. Но там също е подходящо, ако сте навън. Отново няма люлки, пързалки, но децата тичаха и играха на криеница в двете свързани открити пространства, които са оградени с ограда. Ние избрахме маса срещу вратата, за да видим, ако някое дете се засили да излезе на паркинга.

Ако не се сещаш кое това заведение ще потърся линк. Мисля че, там имаше и менюто и цените.

Аз съм доволна от кухнята и на двата ресторанта.

# 568
  • ride my bike...
Клю , обади се следващия път - ще ти купя за 15 лв Mr. Green
Аз обикновено търся с търсачка и после с купувам от сайта на съответната авиокомпания.

# 569
Защо затвориха Балканска пеканица в Трошево?
А някой знае ли какво ще правят на местото на Пикадили и Крамера е моловете?

Общи условия

Активация на акаунт