На пазар във Варна - 27

• 47 552
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Момичета, къде продават балони с хелий и на каква цена? Предварително благодаря Simple Smile
    Малко по на зад в темата имаше същото питане,аз пак ще кажа за къде знам.Такива балони има до Мак Доналдс,отстрани под блока където е и касата на Булсатком,първото магазинче е.В него има по 1,20лв. за брой.Магазинчето е за сувенири,но от вън има табелка на която пише че има и балони.Аз от там си купувам като ми трябват че ми е близичко.

# 541
Благодаря ви, момичета  Hug

# 542
Къде има добър обущар?
Бях чела положителни отзиви за Клиника за болни обувки. Къде се намира тя?

# 543
  • ВАРНА
Моля дайте идеи за заведение,в което мъжо да си празнува именния ден на Цветница и все пак с нас ще има 3-4 деца на възраст 5-7г да има и те къде да играят и потичат,още се колебая на открито/закрито,така че приветствам всякакви идеи  Hug

# 544
  • UK
Къде има добър обущар?
Не съм сигурна, но мисля, че такава клиника, имаше май след Лятно кино Тракия по булеварда, все като се върви по посока центъра, улицата Сливница ,май беше newsm78

# 545
  • UK
Моля дайте идеи за заведение,в което мъжо да си празнува именния ден на Цветница и все пак с нас ще има 3-4 деца на възраст 5-7г да има и те къде да играят и потичат,още се колебая на открито/закрито,така че приветствам всякакви идеи  Hug
Тримата Мускетари (срещу затвора) имат и лятна градина (незнам, дали вече я поззват), но имат и детски кът и аниматор Crazy

# 546
  • Варна
Къде има добър обущар?
Аз я търсих на адреса, който е посочен - до Здравната каса, но не я открих.

# 547
Къде има добър обущар?
И аз съм с подобно питане, но по-специално ми трябва обущар, който да закрие пръстите на едни сандали...  ooooh!

# 548
Моля дайте идеи за заведение,в което мъжо да си празнува именния ден на Цветница и все пак с нас ще има 3-4 деца на възраст 5-7г да има и те къде да играят и потичат,още се колебая на открито/закрито,така че приветствам всякакви идеи  Hug
Mam's and me center - ресторант Мемо. Много е приятен ресторанта. Има една отделена зала и ако сте повечко хора може да сте сами в нея, мисля, че се води тераса, но е напълно закрито. Ходили сме зимата, може би лятото отварят прозорците.  А за децата има хубав детски кът.

# 549
Къде във Варна може да се намери магазин за хубави платове?
Като тръгнеш от Варчев (до бившата сладкарница Еделвайс), покрай зоомагазина и продължиш по същата улица нагоре...преди имаше магазин за мебели, който след това го направиха салон за красота, а в момента е магазин за платове с много богат избор и персоналът е много услужлив. Надявам се да ме разбра, че хич ме няма с обясненията.

# 550
  • ВАРНА
Търся от готовата смес за козунаци на ТЕХРА. Миналата година правих с нея и съм много доволна. Взех си я от Била но тази година няма. Някой може ли да помогне?
 Praynig

# 551
  • Варна
Къде има добър обущар?
Аз я търсих на адреса, който е посочен - до Здравната каса, но не я открих.
Ще се опитам да обясня къде точно се намира Клиника за болни обувки. Тръгвате от Колхозния пазар, светофара на ул. Пискюлиев и ул. Дрин. Вървите по улица Дрин в посока бул. Владислав. Втората пресечка в дясно / ул. Христо Самсаров /, след което първата в ляво / ул. Радецки/. И там вече, по десния тротоар, търсите обущар. Между номер 9 и номер 7 се пада, но на кой точно се води, не знам.

# 552
  • Нейде из лудите гори...
Момичета, виждали ли сте в града такива кецове или подобни?  newsm78

# 553
  • Варна
Здравейте,къде мога да намеря детски часовник за момиченце.Благодаря ви.

# 554
  • Варна
stenly, благодарности и на теб с голямо закъснение bouquet! В очакване съм да спре смразяващия вятър и така обещаваната "лятна" пролет най-накрая да настъпи тази седмица, за да отида и да тествам в по-топло време, понеже съм в търсене на пролетно-летен аромат Peace.
Alanis няма за какво! Но ако се интересуваш от още по-изгодни варианти ионлайн пазаруване на парфюми - пиши на ЛС. Не съм търговец, мога да споделя аз откъде съм доволна. Или да погледнеш тук - във форума.

п.п  Детски часовници има в много бараки на Колхозния и др. пазари, както и на щандовете в МОЛовете. От по за 10-тина лв. нагоре. В единият МОЛ гледах и на SWATCH щанд, но не помня сега.

Общи условия

Активация на акаунт