На пазар във Варна - 27

• 47 634
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Някой да знае здравословен магазин в кв. Младост? Всички, които знам са все към центъра.

В блока до мол Двете Кули, гледа към булеварда, не е кой знае колко добре заредено, но е единственото което знам в този район. Надявам се да съм била полезна, а магазина да има това което търсиш   bouquet

# 121
в Пикадили няма ли щанд за здравословна храна  newsm78

# 122
_Soraya_, благодаря! Сещам се там магазинчето веднъж бях ходила, но ми е малко далечко. Спирулина на прах ми трябва.
Клю, благодаря за подсещането Simple Smile

# 123
  • Варна
някъде да сте виждали дигитална касичка? трябва ми спешно
Това ще свърши ли работа:
http://www.deals.bg/Digitalna-kasichka-za-stotinki-samo-za-18lv- … ;utm_campaign=173
виждам, че ти е спешно, а доставката е 2-3 дни.

# 124
Внимавайте със 148, че е пълно с джебчии!  Peace
Охххх ужасни са!Добре ,че покрай работата ми им знам физиономиите и маниерите,то и те ме познават,като ме видят и само с поглед се разбираме и заминават!
И във 409 е същата история,пълно е с такива

# 125
  • Варна

Във всички Пикадилита има, но зависи какво разбираш под здравословна - повечето неща са с фруктоза  Sick

# 126
  • UK

Във всички Пикадилита има, но зависи какво разбираш под здравословна - повечето неща са с фруктоза  Sick
А в Пикадили и някои от цените им са доста завишени Rolling Eyes

# 127
Моля, ако знаете да ми отговорите-от къде мога да купи светещи връзки за обувки.Дали могат да се намерят.
Аз знам вече, благодарение на съфорумка  Hug   bowuu
На светофара на Бенковска и Кракра, в един магазин за електронни цигари Simple Smile

Точно днес минах оттам и се сетих, че някай питаше за такива връзки и влизам да кажа адреса, а той бил вече посочен, но влезнах и от любопитство да питам - цената им е 14лв, 5 различни цвята имат, всички връзки са с 3 режима на светене (общо взето Коледа на краката насред пролет Mr. Green)

# 128
  • Varna
 Здравейте Simple Smile искам да ви попитам да ли знаете къде в Варна пекат агнета? Скоро имаме повод за празнуване и искаме да си опечем агне - но няма къде. Та ако знаете нещо .. Smile

# 129
  • Варна
Здравейте Simple Smile искам да ви попитам да ли знаете къде в Варна пекат агнета? Скоро имаме повод за празнуване и искаме да си опечем агне - но няма къде. Та ако знаете нещо .. Smile

Мисля, че във фурната на Кокалчето на Червения приемат поръчки. Ако ли не - Гюрлата или други от този сорт  newsm78

# 130
Гюрлата -пече, но това ми е инфо от преди 3 години.
Обади се по тел и питай  Peace

# 131
  • Варна
Скоро приятели даваха за печене в Стария чинар http://www.stariachinar.com/contact.php
Облизахме си пръстите - страшно вкусно! Препоръчвам!

# 132
здравейте!
не мога да си харесам бебешки чаршафчета и искам да ми ушият. Съвет за шивачка и магазин за платове?

# 133
  • Варна
Магазин "Мечо пух" на ген. Колев, срещу изхода на окръжна болница. Също в пресечка на ген Колев, срещу спирката на №13 магазин Роза. На спирката на №20 на червения площад посока АГ има такъв магазин, както и малко по-нагоре още един.

# 134
  • UK
Някой да е запознат повече или да е поръчвал от кооператива във ФБ за селскостопанска продукция? Събирам отзиви за предлаганите продукти    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт