На пазар във Варна - 27

• 47 678
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Някой да е запознат повече или да е поръчвал от кооператива във ФБ за селскостопанска продукция? Събирам отзиви за предлаганите продукти    bouquet

Кой кооператив точно? Дай линк. Аз поръчвам от единя и съм много доволна.

# 136
  • Варна
Дайте инфо за тези кооперативи, моля!

# 137
  • Варна
Дайте инфо за тези кооперативи, моля!
+1 Какво си поръчвате? Flutter

# 138
Това е организация, която се свърза в производители и се продават биопродукти. Каквото когато има. Есента, например, един монтански производител не можеше да си реализиа продукцията, защото ябълките му са дреби и от магазаините не ги искат. Имаше няколко сорта - невероятно вкусни. Всичко е инцидентно. Не е като магазин с постоянни продукти на щанда. Цените също се менят.

# 139
  • UK
Някой да е запознат повече или да е поръчвал от кооператива във ФБ за селскостопанска продукция? Събирам отзиви за предлаганите продукти    bouquet

Кой кооператив точно? Дай линк. Аз поръчвам от единя и съм много доволна.
А от кой поръчвате вие?
Аз имам само този https://www.facebook.com/groups/381462031942747/ но, не съм поръчвала т.к скоро го видях

# 140
  • Варна
Привет и от мен  Peace

Моля ви споделете още за този кооперативен пазар за пръв път чувам и идеята ми изглежда страхотна .

# 141
  • Varna
Джиджи-биджи, Реа, mar4ela5  Благодаря много за помоща Simple Smile

# 142
трябва да купя тиган за подарък. Къде във Варна има голямо разнообразие от тигани? /качествени и не много скъпи/

# 143
Момичета, търся фриз самозалепващ за стена. Виждали ли сте такова нещо някъде?

# 144

Мисля, че съм виждала в магазина за фолио на Ген. Колев, в началото към светофара с Чаталджа от страната на Санита.

# 145

Мисля, че съм виждала в магазина за фолио на Ген. Колев, в началото към светофара с Чаталджа от страната на Санита.
Благодаря ти много!  bouquet Знам го магазинчето.

# 146
трябва да купя тиган за подарък. Къде във Варна има голямо разнообразие от тигани? /качествени и не много скъпи/

Онзи ден си взех от Кауфланд, пише, че е италиански, с тефлоново покритие, 28см за 11,99лв.  Имаше и на самия щендер с тигани още много и най-скъпите не помня да надвишаваха 35-40лв. Не разбирам от тигани, този снощи пържих на него, нищо не ми загоря, лесно се изми ... харесва ми.

# 147
  • UK
На Джъмбо съм виждала Hug

На Кауфланд има, на Карфура също и в двата Техно (полис и маркет) Crazy и в Метро има също  Peace

# 148

Онзи ден си взех от Кауфланд, пише, че е италиански, с тефлоново покритие, 28см за 11,99лв.  Имаше и на самия щендер с тигани още много и най-скъпите не помня да надвишаваха 35-40лв. Не разбирам от тигани, този снощи пържих на него, нищо не ми загоря, лесно се изми ... харесва ми.
И аз си взех доволна съм.
В годините се убедих, че няма смисъл да плащам цената на скъпите тефлони и керамики, така или иначе се износват и трябва да се сменят.
Купувам си нещо среден клас на разумна цена и си ми върши добра работа. Simple Smile

# 149
А къде във Варна има козметика на Artdeco?

В Дъглас в Гранд Мол . Виждала съм и в магазина за козметика до църквата св.Никола по Княз Борис.
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт