На пазар във Варна - 27

• 47 793
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Nadina, благодаря, намерих книжарницата с ксерокса!

-True Blue-, Гюрлата е над Мебелната палата, на пазарчето.

Сега търся градински часовник, от тези, които се монтират перпендикулярно на стената, с рамка с метални орнаменти. Ако сте виждали някъде и да не е много скъп. Blush

# 196
Мерси!
А знаете ли хубав Плод и Зеленчук в Трошево? Има едно магазинче, което е отстрани на един блок, но там е много неудобно, тъй като няма нито пликчета, нито кошнички, и всичко трябва да си събирам в шепи , докато избирам. Примерно 2 домата, 2 ябълки..... Исках малко спанак, ама нямаше как да си взема и къде да го сложа...  ooooh!

# 197
  • Варна
Сега търся градински часовник, от тези, които се монтират перпендикулярно на стената, с рамка с метални орнаменти. Ако сте виждали някъде и да не е много скъп. Blush

Такива часовници съм виждала в Айсберга на Пирин, мисля има в бяло и черно, много ми харесват, но не знам каква им е цената. Не вярва да са скъпи там, така или иначе.

# 198

Такива часовници съм виждала в Айсберга на Пирин, мисля има в бяло и черно, много ми харесват, но не знам каква им е цената. Не вярва да са скъпи там, така или иначе.

Почти съм сигурна, че има в градинските центрове на Практикер и Баумакс, най-вероятно и в Джъмбо ...

# 199
True Blue, магазина за месо на Гюрлата е малко по-нагоре от Мебелната палата, има един магазин CBA и той е точно на гърба му. Пак е на пазарчето, но това, което е над детската градина(Морска звездица май) и парка  Peace. Иначе над Мебелната палата им е ресторанта.
И аз ще се ослушвам за магазинче за плод и зеленчук в Трошево, явно сме от един квартал  Wink. Може да споделиш до кой блок е това магазинче, за което писа-без торбичките и кошничките.

# 200
Eто го магазинчето  Peace
https://maps.google.bg/maps?q=varna,+ul.+radost&hl=bg&ie … 2,296.97,,0,-9.41

Разгледай с мишката наоколо, за да се ориентираш Simple Smile

# 201
  • Варна
Ей много се събрахме от Трошево. Simple Smile И аз щах да пиша за този плод и зеленчук, който е дала -True Blue-. Цените там понякога са по-ниски и от хипермаркетите.

Благодаря за насоките за часовника, дано намеря.  Hug

# 202
  • Varna
Къде е този магазин за месо на Гюрлата в Младост?

Води се Младост 1 ---- училище Антон Страшимиров или д-р Иван Богоров -- ако ги знаеш къде се намират .... все ще го намериш магазина там

https://maps.google.bg/maps/ms?ie=UTF8&t=p&oe=UTF8&m … a78d9709656a25bc5

# 203
Часовници по описанието има в мр. Бриколаж, поне преди 10-ина дни ги видях, в сектора им за градински неща са, там където опаковат и подаръци.

# 204
Ей много се събрахме от Трошево. Simple Smile И аз щах да пиша за този плод и зеленчук, който е дала -True Blue-. Цените там понякога са по-ниски и от хипермаркетите.

Благодаря за насоките за часовника, дано намеря.  Hug
Аз отскоро съм в квартала и още ми е непознат Simple Smile
Значи, ако няма друг , ще ходя до него, ама ще си нося пликчета, или кошничка Grinning

# 205
Забравих да напиша, че спешно ми трябва да намеря от някъде найлонови пликчета с цип, но не от тези

а от тези, които отгоре имат едно като пластмасово ципче, което като го плъзнеш ги прилепва, не знам дали обясних правилно, а не мога да намеря и снимка Simple Smile Някой знае ли къде има такива?

# 206
Спешно освен да провериш по големите магазини - Кауфланд, Метро или Джъмбо. Просто като идея, а иначе със  сигурност нямам идея. Като че ли в Джъмбо съм виждала подобно нещо.

# 207
-True Blue-, ако живееш около въпросния блок, значи пазарчето на Младост ти е много близо и можеш от там да си пазаруваш. Иначе из целия квартал има малки магазинчета и сергии за плодове и зеленчуци.За цени и качество не мога да гарантирам.

А торбички с цип не съм виждала.

# 208
Не чак толкова спешно, но тук до края на седмицата трябва да намеря Simple Smile

Благодаря ви, момичета!! Много сте отзивчиви!  Hug

Pampers, не живея точно около тоя блок, но пак не ми е далече Simple Smile
Не торбички, пликчета  Grinning

bouquet

# 209
Колко големи трябва да са тези пликчета True Blue??? Аз имам такава джаджа на вакуумните торби за дрехи, които съм купувала, но те са си доста внушителни размери.
Иначе може да пробваш по гаражите на пазара, едно време имаше специални магазинчета за найлонови торбички от всякакъв размер, та може и такова нещо да намериш...

Общи условия

Активация на акаунт