На пазар във Варна - 27

• 47 786
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
-True Blue- опитай в някоя по-добре заредена книжарница

# 211
  • Deutschland/HE
Забравих да напиша, че спешно ми трябва да намеря от някъде найлонови пликчета с цип, но не от тези

а от тези, които отгоре имат едно като пластмасово ципче, което като го плъзнеш ги прилепва, не знам дали обясних правилно, а не мога да намеря и снимка Simple Smile Някой знае ли къде има такива?

провери в магазин Ракхива на ул. Марин Дринов до сладкарница Крамер или до бензиностанцията ОМВ на ул. Мир
дали е това, което ти трябва?

# 212
  • ВАРНА
Забравих да напиша, че спешно ми трябва да намеря от някъде найлонови пликчета с цип, но не от тези

а от тези, които отгоре имат едно като пластмасово ципче, което като го плъзнеш ги прилепва, не знам дали обясних правилно, а не мога да намеря и снимка Simple Smile Някой знае ли къде има такива?

провери в магазин Ракхива на ул. Марин Дринов до сладкарница Крамер или до бензиностанцията ОМВ на ул. Мир
дали е това, което ти трябва?

На Колхозния пазара има много борсички за разни полиетиленови или каквито там се водят изделия - в уличката покрай рибната борса има магазин на Мегапорт,както и една друга малко по-навътре.. Нопродават опаковки по 100бр някъде  Peace

# 213
Еййййй, страшни сте!!!  Hug Hug Hug Ще проверя всичко, дето ми казахте.
colibri, да такива. Аз имам подобни, но са на същия принцип.
Ема, такива, само че мънички. Иначе точно с такова ципче.
Да, трябват ми доста бройки, много са удобни.
Благодаря ви на всички!   bouquet  bouquet   bouquet

# 214

Триумф си е Триумф, хареса ми модела от снимката, каква е цената?
Идея нямам, минах сутринта когато беше затворено, но утре ще проверя и ще пиша Simple Smile
Предполагам стотака ще го върже  ooooh!
Нали, но е красив м.... му. Simple Smile

Проверих Simple Smile
Цената на модела от снимката е 116,99 лв, обаче в магазина има още един модел - още по-хубав от този, но цената му е 169.99  ooooh!
И двата не ми стават защото са за по-пищни дами, а аз съм фъстък  Wink
Аз съм по - едричка, но цената ми е много високо.Ще си остана с харесването... Simple Smile
Благодаря за инфото.
Емма, месо купувам от Мръвката, много съм доволна.
http://www.goldenpages.bg/bg/b/95A36D1C-5538-E111-BDDF-00145E9525E4

# 215
За торбичките с цип и в Офис 1 сигурно ще има  Rolling Eyes

# 216
Някой може ли да ме насочи от къде да си купя копринен килим? На няколко места проверих, но килим от коприна не намерих. Те са с едни такива дълги нишки, стоят рошави и имат релеф. Имах такъв килим и съм много доволна, че не полепва прах по него и лесно се чисти. Очаквам отговорите и благодаря.

# 217
  • Варна
Vallens, можеш ли да покажеш снимка на такъв килим, звучи много добре. Твоя откъде си го купувала преди?

# 218
Някой може ли да ме насочи от къде да си купя копринен килим? На няколко места проверих, но килим от коприна не намерих. Те са с едни такива дълги нишки, стоят рошави и имат релеф. Имах такъв килим и съм много доволна, че не полепва прах по него и лесно се чисти. Очаквам отговорите и благодаря.
Виж във Камко и Карпетмакс, там със сигурност има.

# 219
  • UK
В Явор има едни такива с дълги и рошави нишки, само дето незнам Rolling Eyes дали са от коприна или са просто изкуствени   Thinking

# 220
  • UK
Знаете ли, кога ще отвори магазина на DOMKO във Варна на ул. Мир?

# 221
  • Варна

Струва ми се, че вече е отворен.

В понеделник, докато чакахме на кръстовището, му разглеждах витрините и имаше надпис - намаление.

# 222
  • UK

Струва ми се, че вече е отворен.

В понеделник, докато чакахме на кръстовището, му разглеждах витрините и имаше надпис - намаление.

Оооо това е страхотно  Crazy Кога го отвориха и започнаха с намаленията Mr. Green Благодаря   bouquet

# 223
Аз още не съм си намерила спортно горнище, ама сега пък търся цветен пясък за оцветяване за дъщеря ми, но само пясък. Някой знае ли откъде мога да намеря? Може би на едро, по половин кило да речем...

# 224
Vallens, можеш ли да покажеш снимка на такъв килим, звучи много добре. Твоя откъде си го купувала преди?
моя си го купих от родния ми град за апартамента ми там преди може би около година.
ето тук има показани някакви модели
http://clean.prodavalnik.com/10-koprinen-kilim-shagi-i2516561
Интересното е че в която и фирма за килими да погледна в интернет няма копринени. А това тука на линка не го знам дали е коприна, защото аз за моя дадох около 300-400 лв, а тези тука ми се виждат нещо нечитаво евтини. Иначе както казах от моя килим съм много доволна- не полепва прах по нишката и въпреки че е адски рошав много лесно се чисти и поддържа. И за времето в което съм го ползвала не беше нито оплешивял нито се оскубал. За това много ми се иска и за тук да си купя един такъв копринен килим.

Общи условия

Активация на акаунт