На пазар във Варна - 27

• 48 444
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, къде продават детски дрехи с рязани етикети?

# 421
Душ кабината ми нещо тече отдолу, имате ли представа какъв майстор трябва да викна? Също така панела, от който се пуска музиката/лампите и т.н. спря да работи. Но не знам кой трябва да извикам  Thinking

# 422
Душ кабината ми нещо тече отдолу, имате ли представа какъв майстор трябва да викна? Също така панела, от който се пуска музиката/лампите и т.н. спря да работи. Но не знам кой трябва да извикам  Thinking

Според мен за първото водопроводчик, за второто ел. техник ... или който е инсталирал панела ... Peace

# 423
В такъв случай да ми препоръчате някой? Simple Smile

# 424

С две ръце препоръчвам Ангел Карамичев
GSM 0877 01 61 68 /Vivacom/ , 0988 82 02 73 /BOB/
Завършил е МЕИ, перфекционист и от 15 години се занимава с бани, фаянс, теракот, ВиК, ел., ...

ПП Предполагам, че проблемът е при сифонът.
Защо не помислите вариант въобще да се премахне поддушовото корито и да положите теракот?

# 425
  • Варна
Аз съм доволна от сервиз Сонийо. Поправяли са ми миялна, пералня и бойлер - нямам рекламации след тях.

за ремонта на бойлера - какво ти сменяха и колко излезе целия ремонт ?
Сменяха нагревател, някакво реле и още нещо. Всичко излезе към 40-50лв, ако си спомням правилно. newsm78

# 426
  • Варна
Виждали ли сте някъде , грейка /без ръкави/ за 9-10 месечни ? Из сайтовете нещо не откривам.

# 427
Знаете ли къде мога да намеря по - светли бои за яйца?
Иска ми се да са по - свежи и пастелни - розово, зелено, жълто, синьо... newsm78

# 428
  • Варна
Има едни малки боички - хранителни на Долче прима. Пише, че са за сладкиши и яйца. Има много и различни цветове.

# 429
Благодаря ти, antonia

# 430

С две ръце препоръчвам Ангел Карамичев
GSM 0877 01 61 68 /Vivacom/ , 0988 82 02 73 /BOB/
Завършил е МЕИ, перфекционист и от 15 години се занимава с бани, фаянс, теракот, ВиК, ел., ...

ПП Предполагам, че проблемът е при сифонът.
Защо не помислите вариант въобще да се премахне поддушовото корито и да положите теракот?
Мерси много!  Hug Ами то има теракот отдолу. Лошото е, че е много голяма и не знам изибщо как може да се погледне отдолу, ако проблема е там. от единия до другия край на банята е , а и не виждам лесен начин да се разглоби... дано помогне човека, другата седмица ще звъня.

# 431
  • Варна
Има едни малки боички - хранителни на Долче прима. Пише, че са за сладкиши и яйца. Има много и различни цветове.

А къде ги продават не съм ги виждала  Thinking

# 432
Аз съм ги купувала от Кауфланд бойте и наистина са много хубави цветовете.

# 433
# 434
  • Варна
B Пикадили има такива боички - при подправките.

Общи условия

Активация на акаунт