На пазар във Варна - 27

• 47 593
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Къде сте виждали железария? Няма значение в кой квартал. Трябва ми за изработка на стойки за саксии по мои размери, защото тези по магазините не ми пасват Simple Smile
Благодаря   bouquet

# 511
не ти трябва железария, а железар.. виждала съм само работилница за ковано желязо по бул. Христо Смирненски, в отрязъка от Тих труд до ОМВ, мисля, че е непосредствено до склада за фаянс

# 512
  • София/Варна
Здравейте Simple Smile
Къде мога да открия мъжки летни шорти? По възможност шушляк или памучни, а също и изчистени памучни тениски на някакви по-ниски цени? Благодаря предварително Hug

# 513
  • Варна
не ти трябва железария, а железар.. виждала съм само работилница за ковано желязо по бул. Христо Смирненски, в отрязъка от Тих труд до ОМВ, мисля, че е непосредствено до склада за фаянс
Абе и аз така си мислех, но не ми звучеше добре думата железар.
Мерси, ще проверя Simple Smile

# 514
  • Варна
Здравейте Simple Smile
Къде мога да открия мъжки летни шорти? По възможност шушляк или памучни, а също и изчистени памучни тениски на някакви по-ниски цени? Благодаря предварително Hug
В Мадара. Шорти около 10 лв, тениските също са евтини.

# 515
един страничен въпрос:  Всички артикули на магазин Мадара ли са качени на сайта им или в магазина има по-голямо разнообразие? Търся си нощница за бременни/кърмачки и ако е само това на сайта не ми се разхожда до магазина.

# 516
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
един страничен въпрос:  Всички артикули на магазин Мадара ли са качени на сайта им или в магазина има по-голямо разнообразие? Търся си нощница за бременни/кърмачки и ако е само това на сайта не ми се разхожда до магазина.

Според мен, не.Вчера бяхме там.Купихме на ММ риза, която не виждам в сайта.Гледах и рокли, които сега ги няма също в сайта..

# 517
В коя туристическа агенция са най-ниски комисионните и съответно цените на билетите? Става въпрос за самолетни билети  Rolling Eyes

# 518
Къде във Варна може да се намери магазин за хубави платове?

# 519
Някоя от вас купувала ли е тюл и как вървят цените горе - долу, в кой магазин за платове мога д аго намеря най - изгодно.

# 520
  • Варна
Купувах преди две седмици тюл от Домко. Цените бяха от 3,99 до 6,99 за метър според цвета. Гледах, че и в мосю Бриколаж има тюл за 3,99, но ми е по-далече.

# 521
  • ride my bike...
Клю , опитай да си потърсиш самолетен билет с тази или друга търсачка. За агенции - не мога ти кажа. Цените са си цени. Просто агенцията ще ти сложи една такса за закупуването.
http://www.esky.bg/?gclid=COqQ9KDb27YCFXHLtAodkhkA9A

# 522
Купувах преди две седмици тюл от Домко. Цените бяха от 3,99 до 6,99 за метър според цвета. Гледах, че и в мосю Бриколаж има тюл за 3,99, но ми е по-далече.
Благодаря, а ширината можеш ли да ми кажеш каква е/за метър на метър ли е от 3,99 до 4,99/?

# 523
Момчета търся си бял панталон на едри цветя по него!Влюбих се в един такъв ама 60 лв.не ми се дават Crossing Arms!Ако видите нещо такова свиркайте.Тази пролет много ми е цветно такова искам и в гардероба да го пренеса Hug

В Caliope  в Гранд Мол видях такова слим дънки от модерните на цветя, може би не беше на бял фон, не помня, но беше много готино  Peace

Нещо такова ...
Скрит текст:

Запомнила съм тази питанка  Wink Ако не е късно, вчера и аз видях в Гранд Мол такива панталони. Във Фабриция имаше точно светъл с едри цветя и под 40 лева, и също в L Collection ако не бъркам (там имаше и сако със същия десен).

# 524
  • Варна
Благодаря, а ширината можеш ли да ми кажеш каква е/за метър на метър ли е от 3,99 до 4,99/?
Ширината е 1,50м. Дължината по твое желание.

Общи условия

Активация на акаунт