На пазар във Варна - 27

• 47 548
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
От къде мога да си купя голям чадър за терасата? Като тези по заведенията , на кока кола примерно, които са на една пластмасова поставка с вода? Или нещо друго, тъй като съм на последен етаж и терасата ми е открита, слънцето е ужасно.  Praynig

# 571
  • Варна
За големи чадъри - виж в Баумакс, Бриколаж, Практикер.

# 572
Като сме в темата - Манго пък защо го затвориха? някой знае ли

# 573
Момичета, извинявам се, че си дублирам питането и в тази тема, освен колективната, но тук май четем и пишем повече (всъщност, другата едва днес я открих ooooh!)

Имам ваучер от миналия месец за почистване на вежди с конец във Varna Beauty Studio: http://grabo.bg/varna/pochistvane-i-oformiane-na-vejdi-s-konetz- … ka-tehnika-08m3dv , който скоро изтича, а аз още не съм се престрашила.

Моля да споделите по-пресни впечатления, ако някой има такива, понеже с търсачката намерих доста стари коментари от миналото лято за това студио и конкретно за козметичката Диана Париси, които са доста противоречиви. Трябва ми по-скорошна информация относно персонала и качеството на тази услуга и дали според вас мога да се доверя на тази оферта Rolling Eyes ? Преди години си опропастих веждите сама, много бързо ми израстват косъмчетата след пинцета и мечтая за професионално оформени вежди Praynig.

Приемам предложения и къде другаде във Варна сте доволни от тази услуга, понеже ще ми е за първи път и не знам какво да очаквам   bouquet .

Последна редакция: пт, 26 апр 2013, 15:36 от Alanis

# 574
Клю , обади се следващия път - ще ти купя за 15 лв Mr. Green
Аз обикновено търся с търсачка и после с купувам от сайта на съответната авиокомпания.

Oooo, ще се възползвам  Mr. Green Mr. Green

Като сме в темата - Манго пък защо го затвориха? някой знае ли

Има слухове, че е фалирал.  Peace

# 575
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Защо затвориха Балканска пеканица в Трошево?

Само ремонт му правят

# 576
Какво е работното време на магазин "Мадара" за събота и неделя? В сайта видях само празничното работно време....  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 577
  • Варна
Някой знае ли къде се е изместил м-н'Вишнев цвят"?Днес се засилих натам и на негово място са отворили м-н за проф.продукти за фризьори"Кристиян ъф Рома"!

# 578
  • Варна
Какво е работното време на магазин "Мадара" за събота и неделя? В сайта видях само празничното работно време....  Rolling Eyes Rolling Eyes

Май до 20 ч. Поне в делничните е така.

# 579
Защо затвориха Балканска пеканица в Трошево?

Само ремонт му правят
Ааа , супер тогава Simple Smile

# 580
Момичета предложете ми часовникар от който сте доволни за стесняване на верижка
  bouquet

# 581
  • Варна
Момичета, искам да си купя слънцезащитен крем за мен и малкия на Avene. Гледах някакви намаления в аптеката в Гранда, но ми казаха да проверя и в някаква аптека Крес /мисля че се казваше/ до кръглата банка. Някой посещавал ли я е? Предлагат ли качествена козметика?

И едно друго въпросче...мисля, че в тази тема бях чела за детски слънчеви очила, но не мога да открия поста. Върти ми се в главата за спортен магазин, от който се купуват, но... Embarassed

# 582
  • Варна
Момичета, искам да си купя слънцезащитен крем за мен и малкия на Avene. Гледах някакви намаления в аптеката в Гранда, но ми казаха да проверя и в някаква аптека Крес /мисля че се казваше/ до кръглата банка. Някой посещавал ли я е? Предлагат ли качествена козметика?

Може би са ти препоръчали аптека Крес, защото по принцип е по-евтина и може да откриеш това, което търсиш на доста по-ниска цена.
Иначе често се е случвало да пазарувам от там, нямам оплаквания  Peace

# 583
Някой да е виждал някъде такъв спален комплект?
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/532725_65 … 3_412304611_n.jpg

# 584
Ау, ако дребното го види ще ми извади душата да го купя. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт