На пазар във Варна - 27

• 47 512
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Здравейте, някой знае ли в колко часа отваря сутрин магазина на 2 етаж над старото Пикадили-чаталджа - магазина за дрехи,обувки и аксесоари. Благодаря !

Според информацията от страницата им във Фейсбук отваря в 10 часа Wink
Може ли линк кън Фейсбук страницата?
Благодаря Simple Smile

# 631
Здравейте, някой знае ли в колко часа отваря сутрин магазина на 2 етаж над старото Пикадили-чаталджа - магазина за дрехи,обувки и аксесоари. Благодаря !

Може ли линк кън Фейсбук страницата?
Благодаря Simple Smile

https://www.facebook.com/Fiollabg?fref=ts

# 632
  • До морето
Moмичета, някой знае ли къде мога да намеря балон с хелий, от тези, на които пише It's a boy/girl? Змам за Макдрайв, там дали има такива? А някъде другаде?

# 633
Moмичета, някой знае ли къде мога да намеря балон с хелий, от тези, на които пише It's a boy/girl? Змам за Макдрайв, там дали има такива? А някъде другаде?

Точно щях да пиша онзи ден, понеже някой пита пак за балони с хелий. Не знам дали ще има точно с такъв надпис, но малко магазинче има на Колхозен пазар, където е новият вход от задната страна на Елитис. Имаше много балони, а на витрината пишеше, че имат и с хелий - ако днес ходя ще проверя, ако не си наблизо и ще докладвам (шансът да ходя е доста голям  Wink)

# 634
  • Варна

Може да попиташ и в парти център Вега : http://www.party-vega.com/contact  , Намира в уличките до изхода на подлез Шипка.

# 635
  • До морето
Благодаря ви  Hug, ще проверя навсякъде! Моринга, трябва ми за 4 часа днес, тогава ще ходя на свиждане  Wink Ако дотогава знаеш дали има ще съм благодарна да пишеш  Hug

# 636
  • Варна
В някой от Моловете има ли щанд с чехли/джапанки Ipanema? Миналото лято имаше в Гранд Мол, но дали сега има?

# 637
  • гр.Варна
В някой от Моловете има ли щанд с чехли/джапанки Ipanema? Миналото лято имаше в Гранд Мол, но дали сега има?
Има!  Flutter

# 638
Благодаря ви  Hug, ще проверя навсякъде! Моринга, трябва ми за 4 часа днес, тогава ще ходя на свиждане  Wink Ако дотогава знаеш дали има ще съм благодарна да пишеш  Hug

Нямали такива балони с такъв надпис, то сигурно вече си си намерила, аз чак сега се прибрах ... иначе по-детски имали на цветя и с гълъби и струват 1,50 ... Магазинчето се казва "Импулс" ...

# 639
  • Варна

Нямали такива балони с такъв надпис, то сигурно вече си си намерила, аз чак сега се прибрах ... иначе по-детски имали на цветя и с гълъби и струват 1,50 ... Магазинчето се казва "Импулс" ...
Аз минах покрай Колхозния и проверих, само че отсреща в средния блок.На магазинчето пише "Пиратки" и балони с хелии. Там пък имаха и за момче, и за момиче. Ако ги пълнят с хелии са 1,50 лв. И аз съжалявам, че се прибрах по-късно, дано си намерила вече.

# 640
  • Варна
Може ли да ми препоръчате сервиз за мобилен телефон. Не е в гаранция и не е кой знае колко скъп телефон, но не обичам да сменям телефони и ще съм доволна ако успея да го оправя.

# 641
 и аз да повторя- ако може съвет за читава боя за яйца и къде във Варна да я намеря  Praynig

# 642
и аз да повторя- ако може съвет за читава боя за яйца и къде във Варна да я намеря  Praynig

Всяка година ползвам боя на капсули и нямам забележки  Peace, това е най търсената боя.

# 643
  • Варна
Може ли да ми препоръчате сервиз за мобилен телефон. Не е в гаранция и не е кой знае колко скъп телефон, но не обичам да сменям телефони и ще съм доволна ако успея да го оправя.

Ползвала съм само 2 сервиза, мога да препоръчам този в Търговския дом, като слизаш от Севастопол преди ФК.

# 644

Благодаря Клю !

Общи условия

Активация на акаунт