На пазар във Варна - 27

• 47 496
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Може ли да ми препоръчате сервиз за мобилен телефон.

Ползвала съм само 2 сервиза, мога да препоръчам този в Търговския дом, като слизаш от Севастопол преди ФК.
  Аз също. Човекът наистина си разбира от работата.

# 646
  • ride my bike...
И аз го препоръчвам.
2 пъти ни е спасявал телефони.

# 647
  • Варна
Търся тротинетка, но не съвсем детска - пластмасова, а от малко по-големите..

Линкът ми излиза като рекламен спам, но предполагам има такива (или поне могат да се поръчат) в магазините, където предлагат другите Micro - Toy town, Сладури, в Гранд мола има един детски магазин на първия етаж...
Само за информация - В последния посочен, ако става въпрос, както аз си мисля за Два жирафа, вече не предлагат тротинетки Микро. Информацията ми е от вчера. Преди време съм виждала и в Рая до Метро.
Ipanema имат щанд в МОЛ Варна със сигурност. Намира се на партерния етаж зад информация.   

Последна редакция: ср, 01 май 2013, 08:43 от mar4ela5

# 648
Доволни сме от сервиз за телевизори на Чаталджа, намира се на реда на офиса на Глобул и Шихо, ако не се лъжа точно до сервиза има магазин за дамски дрехи, За съжаление нямам телефон, на място сме ходили. На нас са ни поправяли старичко JVC и няколко дистанционни.
Благодаря ти, Надина.

# 649
  • Варна
Благодаря за препоръката на сервиз за телефони. След празниците ще отида, че сега едва ли ще работи   bouquet

# 650
Oт къде мога да си купя професионална боя на Шфарцкоф, освен от салоните?

# 651
  • Нейде из лудите гори...
Момичета, в сайтовете за колективно пазаруване съм виждала едни растения с послание...

Виждали ли сте някъде в града да се продава такова нещо?

# 652
  • Варна
И аз да попитам знаете ли някоя книжарница, която ще работи утре...трябва да направя едни копия, а не знам дали има книжарници, които ще работят   bouquet

# 653
  • Варна
И аз да попитам знаете ли някоя книжарница, която ще работи утре...трябва да направя едни копия, а не знам дали има книжарници, които ще работят   bouquet
Обикновено Офис 1 на Тракия работят в такива дни.

# 654
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Момичета, в сайтовете за колективно пазаруване съм виждала едни растения с послание...

Виждали ли сте някъде в града да се продава такова нещо?

Много отдавна съм виждала на Чаталджа в един магазин за левче, между хамбургерите и пиците в началото...

# 655
  • Варна

Много отдавна съм виждала на Чаталджа в един магазин за левче, между хамбургерите и пиците в началото...
   Той от известно време не работи.

# 656
  • До морето
Благодаря ви  Hug, ще проверя навсякъде! Моринга, трябва ми за 4 часа днес, тогава ще ходя на свиждане  Wink Ако дотогава знаеш дали има ще съм благодарна да пишеш  Hug

Нямали такива балони с такъв надпис, то сигурно вече си си намерила, аз чак сега се прибрах ... иначе по-детски имали на цветя и с гълъби и струват 1,50 ... Магазинчето се казва "Импулс" ...
Аз минах покрай Колхозния и проверих, само че отсреща в средния блок.На магазинчето пише "Пиратки" и балони с хелии. Там пък имаха и за момче, и за момиче. Ако ги пълнят с хелии са 1,50 лв. И аз съжалявам, че се прибрах по-късно, дано си намерила вече.

Ами не намерих  SadОтчетох се с друг гевезелък! Но все пак благодаря, че сте си направили труда да проверите заради мен  Hug, то не се губи  Laughing имам още 2 приятелки, които ще раждат лятото  Laughing

# 657
  • Варна
Обикновено Офис 1 на Тракия работят в такива дни.

Много благодаря   bouquet

# 658
Здравейте на всички!Знаете ли от къде мога да си купя листов дунапрен?

# 659
Здравейте на всички!Знаете ли от къде мога да си купя листов дунапрен?

Виж дали това ще ти свърши работа Simple Smile

П.С. Аз си търся кожа или хартия, с която да приведа в приличен вид няколко доста поразпаднали се книги. Някой да знае къде мога да потърся такава?

Общи условия

Активация на акаунт