Домакини - първи сезон/седми епизод

• 24 642
  • 689
  •   1
Отговори
# 405
  • при късмета
Страхотни букети, благодаря!
Всичките ви пожелания "тъпкано" да ви се връщат  Hug

Мари, не трябва ли да имате контролни прегледи от операцията и да му проследяват състоянието известно време напред. Те какво казват за промените в състоянието му?
Тези които назначиха ЯМР, не бяха ли други лекари, не тези които го оперираха. И при тях ли няма контролни?
Лус, май днес трябва да я изпишат

# 406
  bouquet
Добър ден !!!
Случайно попаднах и ми допадна ,колко ведро е тука   bouquet
И със молба  да се присъединя към вас  Hug
Надявам се не е нахално от моя страна  Praynig

# 407
  • Талант на 2012,2013 г.
Оператора го няма в момента. Иначе той има още работа. Трябва да премахне едни тръбички, които са зашити вътре в самата стома и от там сега изтича урината...Извинявам се че обяснявам толкова подробно, но...

ЯМР-то го назначи химиотерапевта, но той пък каза, че отока е за доплер и всъщност не за него...а за съдов хирург.

не, няма контролни прегледи. Има следващ курс на вливане, но ако не спадне отока и поддържа температура не зная дали ще го направят... Rolling Eyes

Звезден дъжд, добре дошла...  bouquetтук е хубаво. Hug Heart Eyes

# 408
  • при късмета
Миличка, вече не знам какво да ти кажа, толкова искам да има начин да ви се окаже адекватна помощ  Praynig
Химиотерапията, като сте я почнали в Токуда може, ли да се преместите? Аз бих сменила химиотерапевт, който ме препраща насам натам. Мисля си, че трябва да е наясно със всякакви последици или странични ефекти. Но все пак вие контактувате с докторите лично и имате най-верните наблюдения.

звезден дъжд, добре дошла   bouquet

Излизам да понакупя някои работи, пак ще дойда

# 409
Здравейте, момичета  Grinning

Ще приемете ли една нова домакиня във вашата темичка?

Аз съм домакиня по неволя и в началото този факт ми тежеше много. Сега почнах да посвиквам. Сутрин гледам с лека завист работещите дами, бързащи към офисите си... Но пък на моменти се чувствам добре, тъй като разполагам с цялото време на света  Simple Smile

Надявам се тази тема да ме накара да открия радостта от това, да седиш вкъщи и да се грижиш за дома.

То не че всъщност съм била работеща кой знае колко дълго - едва 9 месеца. Преди това не съм работела, понеже се омъжих мъничка, родих едното на 19, другото на 22 години и междувременно следвах.

Не работя от миналото лято. Сменихме жилището и квартала и дъщеря ми ходи на предучилищна в училище. Взимам я на обяд. Не мога да започна работа, тъй като занималнята им е само до 17ч., а не мога да намеря работа, която да е до 16.30 максимум, за да мога да си взимам детето навреме. От първи клас поне занималнята ще е до 18ч.

Имам и момченце, което е почти на 4 и ходи на градина. Съответно аз по цял ден съм сама, все още не познавам никой на новото място и имам чувството, че ще полудея  Crazy

Имам много въпроси към вас, момичета, но не искам още в първия си пост да бъда многословна.

Надявам се при вас да намеря радостта от това да не бъда работеща жена...

# 410

Добре дошли на двете нови попълнения!
Ние ако с такова темпо набираме членове, скоро може и партия да учредиме!

Да докладвам, 4е госпожата командир да не почне с пръчката.
Направих сместа за топчетата от качамак. Ама много е вкусно и така.
Сега чакам да се охлади и ги овалвам в семена и пека.

Коконче, много се смях на маската ти! Аз един път експериментирах с газ и няма да повторя.
Тогава ме питаха дали съм се мазала против въшки. Sick Sick Sick А бях поне 8-9 клас!

# 411
Добър ден,дами.
Честит рожден ден,мама-коко.Да си жива,здрава и много щастлива.
Добре дошли и на новите попълнения,при нас е весело,а и разтоварващо.
Аз си почивам активно,слушам хубава музика,каминката ми гори,бебо подритва-абе идилия Laughing

# 412
Привет, момичета!  Hug
Мама-коко, честит рожден ден! Да си жива и здрава! Много обичана и много щастлива!  Hug   bouquet

# 413
Мама-коко, помъдряваш ли, помъдряваш ли?  Party Честит рожден ден, всичко най - хубаво ти пожелавам, и, разбира се,най - вече здраве   bouquet
Добре дошли на новите момичета  Hug Да внимават в картинката, да дават отчет редовно и да слушат старшинката (Марчето демек)  Hug
Аз имам сестричка на гости - дойде да ме боядиса. И сега съм боядисана, бобеца къкри на котлона, мъжо е на работа, а ние двете клюкарстваме на воля, голям кеф е, да ви кажа  Wink

# 414
Благодаря за топлото посрещане  Hug Hug Hug
 Момичета опитах да ви почерпя със кафе ,но нещо не ми се получи  Embarassed.
Но  обещавам да се реванширам и скоро да се науча Grinning.

# 415
  • София
Да внимават в картинката, да дават отчет редовно и да слушат старшинката (Марчето демек)  Hug
Как "старшинка", та ние сме висш корпус, само офицери. Моля, моля!
Добре дошли на новите "офицерки".   bouquet Кой каза партията да си напправим  Mr. Green
ДобрутрЮ!
Какво ще правите днес, красотни?  Heart Eyes
Люси не се обажда......
Ай, довечера под знамето, нали, за проверка!
Цунки, мунки Марчето  Heart Eyes
пп Емо-климата казА пак сняг  #Cussing out

# 416
Честит празник на МАРИ и всички които пишат поезия, днес е  СВЕТОВЕН ДЕН НА ПОЕЗИЯТА

# 417
Много слънчево е тук днес.
Мама- коко- да си жива и здрава, много подаръци и хубаво настроение!
Мари- честит празник на поезията! не знаех че има такъв
Добре дошли на двете нови попълнения!
Днес никъде не мърдам- така духа тук, а е сигурно 18 градуса. И утре пак така щяло да е.
Утре имаме празник на града, бях си намислила с малкия да ходим на колички, понита, а то...
Имам да чистя, а така не ми се става, ама няма как.
Нашите ще идват на гости, и така..
Теди има имен ден в събота и се чудя къде и как да го правим. Поредната роднинска сбирка, всеки се чуди накъде да гледа и какво да говори.
Започнаха разправиите с майстори. Намерих трима, най- добрите. Единия си свърши работата, втория се ослушва, обеща за неделя, а третия е свободен от 1 април.
Снощи добре си изкарахме на РД. Теди е започнал да блъска другите дечица, което ме изуми. Ама кво ли се изумявам, като два поредни се връща от ясла с драскотини по лицето и една на ръката. Все едно на война го пращам, не на ясла. А толкова беше кротичък като бебе.
Много се разписах.
Айде, цАлуФки на всички!
Люси- довечера да дадеш отчет.
 Hug

# 418
  • София
Здравейте момичета.

Добре дошли нови попълнения.

Честито на всички празнуващи  bouquet

Операцията мина добре. Взеха ме около 12:00. Операцията беше 47 минути + около 20-на минути подготовка. С епудурална упойка нищо не осетих, обаче голям ужас да не осещаш краката си... Към 17:30 упойката съвсем мина, опитах се да пишкам и не можах, та бях с катетър. Днес пишках сама  Peace. Вчера болките са били непоносими... Биха ми 3 ижнекции. Цяла нощ се будих - то други момичета са ходили до тоалетната, то в коридора говорили са... Днес също ме боли много, но търпимо. Пих кафенцето, изядох една мекичка и сега ми се затварят 0чите - ще лягам да спя. не знам как ще съм довечера, ама утре ще съм на линия, Hug Hug Hug

Липсвахте ми  remybussi  Kissing Heart Hug

# 419
Eмо- климата Laughing Laughing Laughing, ако продължава с таквиз прогнози ще го
прекръстим на Емо- климакса! Все търси студеничко!
Дарил, реши си кардинално проблена. За да не гледаш някои хора си направи детско парти.
Децата при аниматор, а майките(и таткото) на по 4аша вино.

Лус- Браво!
Всичко мина, сега почивай!

Общи условия

Активация на акаунт