Домакини - първи сезон/седми епизод

• 24 644
  • 689
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Еееее,имаме-рожденичка!!! Laughing
Честито!Да-си-много-щастлива,здрава-и-обичана!
От-сърце!  bouquet
Славунке, къде ходиш? Сети се да дойдеш най-накрая, по късни доби  Simple Smile

# 391
  • Бургас
Лягам-вече. Grinning
Качих-снимки-на-малката,но-нали-съм-скарана-с-тия-работи,се.запецнах.

# 392
мама-коко  Честит рожден ден, пожелавам най-много здраве , щастие и винаги късмет. Весел празник

# 393
marche14 продават много дизайнерски дрехи,обувки , чанти ,аксесоари,козметика, почти всичко за дома на много добри цени

# 394

Мама- коко, да си жива и здрава!
Весело изкарване днес!
Хайде някой да пусне кафенце!
Вчера доста сте се лафили.
И все хубави темички.....как не седнах и аз на компа!
В4ера ми дойде една поръ4ка- блузата ми е голяма и сега се 4удя дали да я преправя(ако не я барна поне малко, зна4и не е то4но моята), нали блузони са модерни, или да я подаря на някой. Не ми се занимава с връщане.
Да си дойдем на думата за ка4амака....
И аз не съм яла и ако правя няма да е с пръжки, но гледах рецепта за топ4ета от ка4амак със сирене и кашкавал и оваляни със сусам и запе4ени. Дали да не направя опит?

# 395
  • при късмета
Добро утро,
Благодаря ви момичета!
Ето и кафето

# 396
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро... Hug

# 397
Добро утро!
Много сте писали снощи,браво!А аз пък вечер не мога се вредя за компа/Ама сутрин поне имам какво да чета.
Мама-коко,честит ти празник!Бъди жива и здрава,за да се радваш на любимите си същества пълноценно,много обичана и обичаща!Весел празник.
Ха сега за прашки-мрашки...Едно време/   hahaha / носех таквоз чудо,после се започнаха едни гъби да ме навестяват редовно и АГ-то ми  забрани да нося.Обувам само когато облеклото го налага.Иначе ходя с бели памучни кюлоти  hahaha бъзикам се
Солен крем-карамел,мечта...
Вале,много се радвам за резултата.
Мерси за рецептите за качамака,ама ще видя кога ще се престраша да направя.Когато и да е ще ви информирам своевременно.
Вчера бе тооопло,със сиииилен вятър,цял ден навън,и днес съм със главоболие,запушен нос...

# 398

Благодаря за кафето!
Мари/Карма, сега ли се събуждаш?
Как е днес крака на М?

# 399
  • Талант на 2012,2013 г.
нее...будна съм от часове па макар и легнала в два...

Защо ме питаш?

А крака...ами все така... Sad

Днес ще търсим доктор да даде нещо противовъзпалително, защото май са си свършили работата не наполовина а на четвърт... #Cussing out

# 400
Мама-коко, да си жива и здрава!

Пак сте писали до забрава снощи.
Марчето вчера се е вихрила с парцала, аз захапвам днес!
Хайде да ви е спорен деня аз се мятам първо на климатика. По-късно ще ви нагледам как сте.

# 401

Мари/Карма, защото все те мисля, и като видях колко "късно"
си писала сутринта си помислих, 4е наистина сега ставаш от сън.
А на теб наистина ти трябва сън от време на време.

# 402
  • Талант на 2012,2013 г.
Да, трябва, Hug но и трябва да се грижа за мъжът ми...И не, съвест не ми позволява, когато на него му е зле да спя... Открадвам по някой и друг час, когато е по-добре и тогава поспивам... Rolling Eyes

# 403
мама-коко, честит рожден ден и от мен!  Hug

Марѝ  Hug

# 404
Мама коко - Честит Рожден ден! Бъди жива и здрава! Весел празник!   bouquet

ММ се върна късно снощи и докато разопаковаме багажа и го разпределим на кой какво и станало 2 посред нощите. Сега ми се спи, та две не виждам, ама имаме работа и няма как.

Мари Hug Като казваш, че не са свършили работа и на половина, имаш предвид при операцията ли?  ooooh!

Някой дали е чувал Лус, как е минало?

Общи условия

Активация на акаунт