Домакини - първи сезон/седми епизод

• 24 650
  • 689
  •   1
Отговори
# 375
ами те са публична компания и мисля, chе част от акциите са собственост на Датска компания

# 376
MAX MARA много елегантни дрехи
Определено съм им клиент! Удоволствието е мое!

Така кажи, бе душо! Любими са!  Heart Eyes

# 377
# 378
  • при късмета
Вале  Hug страхотна новина
Марче, по-добре звучиш и на теб браво
Гледам за дрехи си говорите. Като харесам нещо и ми хареса как ми стои, хич не гледам каква марка е,
навик. До 28 годишна възраст си купувах дънки от детски магазини  Embarassed с моите 43 кила с мокри дънки, най-малките номера по магазините ми падаха.
Като прочета "Огнивото" пак Ша дода

# 379
Мама коко - не думай, какви са тези 43 кила, я бързо да вземеш едни поне 15 кила от мен! Изпращам ти ги с експресна доставка, докато някой друг ме е прередил! Flutter

Валенце - не знам защо те пропуснах, ама супер новина!

# 380
  • при късмета
Смърфи, това беше преди 7/8 години, сега съм около 58кг.
а за прашките, и аз само това ползвам. Баба, лека й пръст, така й не проумя как това може да са гащи Laughing

# 381
  • планетата Земя
Мама Коко,чакай да те натоваря и с част от моите килца  Joy

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 13:06 от Milena___

# 382
  • при късмета
Нямам свекърва, но днес една комшийска ме заби в земята. Прибирах се от пазар и тя беше извела детето(два месеца им е разликата с моя). Спрях да се видим, че не се бяхме засичали цяла зима и с нея и с майката на детето. Питам защо не е на градина, да не е болен, изобщо как е детето, а тя изцепи:
"АЗ НЕ РАЗРЕШАВАМ ДА ГО ПУСКАТ НА ГРАДИНА" #Crazy
А от 2 години се оплаква, как не можела повече деца да гледа, нямала повече сили и не знам какво.Това дете зимата изобщо не излиза, като е с баба си. Лятото излиза без играчки, защото не можела да ги мъкне (става въпрос само да ги свали пред блока), всеки божи ден ме питаше "как ги влачиш тия работи"  ooooh!
Като излизам с детето излизам заради него, ако излизам сама няма да седя на градинката.
Изумяват ме хората понякага, особено като живеят 50 години назад и отказват да разберат причините поради които хората не мислят като тях. И за капак се чуди защо й се сърди снахата  ooooh!

# 383
  • София
Седим си с беболина пред компа и тя си яде ръката.  Laughing Ей, тия зъби докато пробият, детето без ръце ще остане. ooooh!
Да му купим  на това дете, едно залъгалче за зъбки  Simple Smile

Редсии разгледах, интересно ми е, че там има много неща които аз харесвам:  MOSCHINO,  FRED PERRY, LEVI`S , K.K , TIMBERLAND... Тук ги има, но като отделни магазини, не е верига, всичко е като отделни магазини.  Но, все по-малко и по-малко. Всичко загива
.
Смърфи, това беше преди 7/8 години, сега съм около 58кг.
58 кг ...?? когато си мокра , нали. Кльощи!  Laughing
И всеки ден съм на диета, която трае точно до 19 ч  всяка вечер.  #Cussing out

Последна редакция: ср, 20 мар 2013, 23:39 от marche14

# 384
Голям моабет сте заформили тука - то прашки, то солен крем карамел, браво  Heart Eyes
Коконче, кажи, изядохте ли го крем карамела?
Мама-коко, таковата, ако може и от мойте килца да ти дам малко  Blush
Аз чак преди малко разбрах, че днес било сряда  Rolling Eyes Ми тя седмицата свършила, аз съм още някъде към понеделник/ вторник....

# 385
  • при късмета
Момичета, преди няколко минути "пораснах" така, че почерпете се

# 386
  • София
мама-коко, бъди ни жива и здрава.  От сърце ти го пожелавам, другото е от лукавия. Целувки!   bouquet Heart Eyes

# 387
  • Талант на 2012,2013 г.
Мама Коко, ЧРД   Tada

# 388
  • София
Мари, ако някога имам рожден ден / а аз нямам такъв, защото съм го забравила от много време/  бих искала точно с този клип да бъда поздравена! Весело е!

# 389
  • Бургас
Еееее,имаме-рожденичка!!! Laughing
Честито!Да-си-много-щастлива,здрава-и-обичана!
От-сърце!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт