Домакини - първи сезон/седми епизод

• 25 213
  • 689
  •   1
Отговори
# 75
  • UK
Oooo Смърфи Hug много добре си изглежда кафето, ама аз го пия такова само сутрин Flutter и то с кофа прясно мляко Mr. Green Много обичам млякото и производните му, мога цял ден да си пия Laughing само дето мъжа е на мнение, че ще трябва да ми купува за целта крава Joy Незнам, къде смята да я върже или в градината на вилата newsm78 ама там ще ми мирише пък Sick баш под прозорците hahaha или пред блока hahaha на дълъг буксир през терасата Joy Ти ще имаш ли нет докато си у нас?
Бонболинка Hug наказанието свърши Crazy само дето на упътването не пише, колко време ще ми се червенее  newsm78 още, гъзието и депата Joy
Мари  Hug Hug Hug

# 76
Коконче,плесни една снимка да те види какво си се направила/не говоря за седалищните ти красоти де/

# 77
  • UK
Коконче,плесни една снимка да те види какво си се направила/не говоря за седалищните ти красоти де/
Ма, как какво, ми по-красотна естествено  Joy

# 78
че то има ли накъде повече,бре ,моме?

# 79
redsea Аз вече свикнах с  гледката.Но пък аз съм си зиморничаво чудо.3 и половина сме в Лондон.
О Креми цигарите ли спираш.Аз от вчера съм се заинатила отново.Предния път изкарах един месец.Тоя се надявам да е повече.Едно да не давам по 4 паунда за цигари,друго че е по-ок без тях.
О мойто чукундурче  е със сини очи.Аз и мъжа ми сме със кафяви,но пъстри.Но имаме баби и дядовци колкото искаш със сини.
Смърфиетка Лек път и весело изкарване!
Отивам да се метна за ч час в леглото и да зяпам тв.
Оказа се,че това момиченце е искало уж да го целува.А моя синковец проговорил на английски пред баща си.Вчера се върна горд и доволен.
Ходихме на един парк с еленчета.Мъжа ми като ни пусна и ела да видиш.Аз гоня малкия,той елените.Вика от кеф и после не искал да бягат.Е как да стане.
Тая пуста хрема не остави детето намира.

# 80
  • София
Ехоооооооо, красотни....  Simple Smile
Имам майстор за миФката, после ще пиша. Ако може и мен да ремонтира...... Laughing

# 81
  • Бургас
Марчела,по-кротко-с-майстора,момиче!!! Laughing
Аз-също-по-късно-ще-пиша.

# 82
и aз , обичам еспресо и чат пат кафе с мляко,
bonbolinaти от кой край на реката си , източния или западния   
абе то и аз не исках да се женим, но е малко трудно да обясниш на чужденец  защо не искаш , та ние след 4 години съжителство се оженихме, защото въпросът беше поставен ,,ребром'' или се женим или се разделяме

# 83
и aз , обичам еспресо и чат пат кафе с мляко,
bonbolinaти от кой край на реката си , източния или западния   
абе то и аз не исках да се женим, но е малко трудно да обясниш на чужденец  защо не искаш , та ние след 4 години съжителство се оженихме, защото въпросът беше поставен ,,ребром'' или се женим или се разделяме

Откъм нашенския  Laughing Източния съм Peace
Шницелите готови,ама за пръстчетата видях ,че нямам портокали и се отказах.Хич не ми се излизаше в това време

# 84
Аз и еспресо вече не пия, но понякога ми се допива с мнооого мляко. Предпочитам мляко с нес, обаче ако може да е "голд", че иначе ми е много силно.  Blush
Абе откакто спрях да пуша кафето не ми е приоритет ...

# 85
Откъм нашенския   Източния съм
сега остана да  кажеш  ,че си и  от Русчука...

# 86
  • UK
Ехоооооооо, красотни....  Simple Smile
Имам майстор за миФката, после ще пиша. Ако може и мен да ремонтира...... Laughing
Марчето я няма Crazy явно са я подпукали за ремонт Joy Бонболинка аз пък все си мислех, че и ти си морска CrazyТите Hug при вас нали има дни и в които не вали? все пак, че аз няма да мога да издаяня ако само ме вали, то само с гума трябва да си ходя от главата до петите Joy

# 87
Откъм нашенския   Източния съм
сега остана да  кажеш  ,че си и  от Русчука...

Е аз ако кажа  Flutter

# 88
  • София
Не е вярно, тук съм  Heart Eyes Майстора нещо прави, изправя, маза, и омаза окончателно. Каза : "готово, ако има проблем, викай ме отново". Мен ме не пипнА, изобщо не ми обърна Фнимание, а аз съм толкова красотна, но не като Кокончето. Нея не мога да я стигна.   Simple Smile  Измих пода, много пепел, много пясък, абе каква е тази нашата страна и улици, мръсотия до шия. Аааааа, писна ми да бърша цял ден. Объркала съм дните, мислих, че днес е четвъртък, а то било петък. Цял ден си живея с мисълта, че утре ще съм си самичка, да ама не!
Кафе, обичам. Хубаво , дъхаво. Малко по-дълго си го правя и малко мляко си сипвам, без захар. Пия по две до три кафета.
Направих и един кейк с мак. Цун,мун по ръчичките. Много съм добра /къде е циганката ???/
Ще се върна, прекрасни!  Hug

# 89
  • UK
Марче  Hug  Hug Hug ма, как може, поне с Идин поглед  Joy не та ли удостои Mr. Green hahaha
Инак мръсотията е повсеместна ... излизам до магазина, до там има некакви си метри и малко количество останал тротоар от Тошевото времи hahaha на половината път срещам куче и стопанин. Дотук нищо странно, нали Crazy
Да, ама тротУара е опасан от  едната страна от буйна тревиста от 1001 вида дива растителност ( т.с за място за облекчаване на кучето става Rolling Eyes). М да, ама не, туй кучи са надупи и са и ..ра на пъпа на троатоара ooooh!
Възмутих са, устно и на висок тон, та да бъда чута Crazy И му викам на момковеца, е добре де, има толкова храсти наоколо това куче баш по средата на тротоара ли трябваше тая "важна" работа да я свърши #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Отговора беше:  и ко искаш ма, дусра му са на кучиту ooooh! Викам, ами на вас, ако ви се доходи по тая нужда Rolling Eyes тука, посредата на улицата ли, ще клекнете??? #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Баси простаците значи ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт