Домакини - първи сезон/седми епизод

• 25 213
  • 689
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Марче  Hug  Hug Hug ма, как може, поне с Идин поглед  Joy не та ли удостои Mr. Green hahaha
Инак мръсотията е повсеместна ...
НИ ма погледна. Аз толкоз грижи полагам. Ти мани ме мене, ама пак вони под умивалника, та пак ще го викам. Оф, писна ми.
А за мръсотията.... има една тема за кучешки л...йна по улиците.  Не ми се влиза, че ще се изпокарам с едни защитнички на любимците си. Ами....то било куче, какво сме се развикали толкова.  Идва ми да ги хвана и с лицето в л....ната.  Ох, защо не ги глобяват. #2gunfire

# 91
Болна тема за мен сте подхванали...акащите кучета Mr. Green
Глоби трябват, солени глоби. Не ми е ясно как като си гледаш куче у дома ти е под достойнството като го изведеш на разходка да му прибереш и почистиш л..ната... Интересно ми е в къщите си след разходка така кални ли ги пускат, непочистени  ooooh!
В момента тук духа такъв вятър, че направо страх ме хваща. А пък колко е студеноооо....бррр.
И хвърчат едни торбички, боклуци...
Днес ми е мързеливо - поръчах храна по телефона. Хич нищо не ми се пипа  Tired

# 92
ами защо не си носят торбичка и да си приберат кучешкото ,,бижу'' и да си продължат разходката . Ей затова не  вървят нещата защото в ежедневието си  повечето хара в навиците си са по-близко до изтока отколкото до запада . Ако имаше глоби нямаше да се случва , защото като му бръкнеш на някого в джоба и трябва да плати глобата в разстояние на 14 календарни дни ,ако не  отива на  съд и плаща и разноските защото няма никакъв шанс да спечели делото срещо кметството , тогава ще се научи , че тъпото му куче не мое да си ака където му скимне или ,ако се случи се чисти веднага
   marche14  успех с отстраняването на повредите. аз гледам Person of Interest ne znam dali ti haresvat takav rod filmi

# 93
  • UK
 Joy Joy  Joy малей хора, попикавам се от смях по БТВ дават Младост 5 hahaha новото шоу на Слави Crazy е няма такъв смях Joy
Марче Hug ама др път требе те отрази Joy

# 94
Браво на вас - кой се разкрасил, кой с майстори се занимавал, кой готвил  Hug
Аз никаква не я свърших, но приспах дребничкия, и вече съм с вас  Hug
Лек път на Смърфиетка, да пише като кацне!
За мръсотията и кучешките л.йна мога да говоря много - и на мен ми е болна тема. Как пък не се научиха да почистват след любимците си? Неведнъж съм правила забележки, ама файда йок, както се казва на чист български  Tired А най - мразя като видя майка/баща с дете, и да си изхвърлят боклуците на улицата. Полудявам. Веднъж една така си хвърли нещо, викам "Детето Ви си изтърва едно боклуче" (правя се, че не съм видяла). "А, то повече няма да ни трябва", ми вика оная и се врътна  Shocked Леле като подпалих, направо съжали жената че ми се е изпречила на пътя.
Redsea, права си за глобите  Peace Трябва да се глобяват, иначе няма да се научат.
Коконче, и аз мислех да го гледам това шоу, ама не успях тази вечер, ще го гледам после в нета.

# 95
  • UK
Да, липсва ни културата, иначе се имаме за мнооо възпитани ooooh! Виждала съм няколко пъти ooooh! как от др вход на блока ни, се опитват Crossing Arms да си изхвърлят чувала с боклука, мятайки го от терасата по посока на кофата #Crazy която се намира на улицата срещу блока, само дето отпред ги дели една поляна и висоооки дървета Shocked Е прав е Слави, че нема такава държава Sick Joy

# 96
Коконче на глупаци акъл не се набива.
То не е за смях ама мен направо ме изби Laughing.
Направо е виц за интелигентния и простия.
Отивам да мия малкия господин.Пак ме ядосва наака се в гащите.Бяга бяга из стаята и изведнъж опа.

# 97
  • София
аз гледам Person of Interest ne znam dali ti haresvat takav rod filmi
Веднага влезнах в Замунда и го разгледах като сюжет. Нещо не е моя филм. Да ти кажа за мен най-добър актьор е Шон Пен. Всичко което съм гледала с него ми е  на шест. Сериозен актьор и сериозни филми прави.  Аз такива обичам, тежки, та после да си мисля, а и да не ги забравям. Но напоследък, нещо нямам много търпение за кино, затова и гледам този, който го гледаш и ти. Не се замислям, време да мине до лягане, че сън не ме хваща.
Отивам да мия малкия господин.Пак ме ядосва наака се в гащите.Бяга бяга из стаята и изведнъж опа.
Така си ме разсмяла....само си го представих как бяха и колко е доволен.  Laughing

# 98
и  аз гледам такива филми от известно време защото се чувам изморена и ми трябва точно такова предаване или филм който  да не ме замисля и да не се вживявам  , също проблеми със спането ,абе да не се окаже от годините  newsm78  Laughing

# 99
Аз пък да ви кажа, от както не гледам ТВ, съм много добре. Нито новини, нито филми, а разни предавания, дето промиват мозъците, изобщо не ща да ги чувам  Naughty

# 100
  • София
също проблеми със спането ,абе да не се окаже от годините  newsm78  Laughing
Не, не от друго ще да е. Ей, от това -  #Cussing out То, от възраст започваш повече да спиш, а ниЙ сме млади.  Но това е разговор за друга тема и друго време.  Simple Smile Къде е най-голямата красавица  - Коконка ?
И защо не се явявате на вечерна проверка , питам аз!!

# 101
Как бе, Марче, тук съм.
Мъжът ми замина на таксация  Mr. Green, детето спи, аз размитам из форума.

# 102
  • планетата Земя
А,Марче,с годинките човек губи съня си.Кат си млад най ти се спи,постепенно с годините тази нужда намалява.Поне по себе си усещам това.Майка на 50 тодини се ококорва в 6 часа.Бабката на 77 се ококорва в 3 часа

Вио,телевизията,верно е пълна тъпотия и промиване на мозъци.И с тъпите реклами,които се леят.Но така сме свикнали,че без нея не можем

Mrs. L,какво е туй таксация.Римувам го с кастрация  Laughing Hug

# 103
  • София
Как бе, Марче, тук съм.
Мъжът ми замина на таксация  Mr. Green, детето спи, аз размитам из форума.
ааааа, мома - англичанка.  Heart Eyes Какво означава "таксация", непонятно за мен. Моя вече спи. Тишина, тишина - имаше и такава песен. Mr. Green
А,Марче,с годинките човек губи съня си.Кат си млад най ти се спи,

Mrs. L,какво е туй таксация.Римувам го с кастрация
Е, значи аз съм млада , щото не ми се спи. А, ако спя до късно сутрин тогаЗ каква съм?
Таксация-кастрация  Joy hahaha

# 104
Ей, за смях станах с таксацията Mr. Green
Ловец е. По това време на годината си броят дивеча и имат повод да се напият, също така  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт