Домакини - първи сезон/седми епизод

• 25 213
  • 689
  •   1
Отговори
# 165
Отчет давам веднага.Ходихме  на пазар.Сготвих един боб за 30 мин за вечеря.Малкия яде кис мляко с малини.Аз си пуснах една готова пица да се пече.Боли ме нещо пак гърло леко.Явно пак носа ми ще теква.Явно се хванах от Емо.След малко го приспивам и аз ще хвана една книжка да чета.
Простено да ви е, простете!
Ангелче и аз съм против това да не се бият ваксини!Но ти си избираш как да си гледаш Ели.

# 166
Прочетох ви, ама още ми е въртеливо, та да не ми се сърди някой, ако го пропусна.
Благодаря ви за посрещането, още ми е малко абстрактно всичко.

Мари - добро решение сте взели за Токуда, причините, които си изброила са от изключително важни. Менталната настройка на пациента е част от самото лечение. Дано и занапред да е лека терапията и най-важното да има резултат!

Лус - да се оправя малкия бръзо!

Марче и Анчелче - гледам подхванали сте тема толкова екзистиална във форума, колкото е темата: Кое е първо - яйцето или кокошката! Аз лично смятам, че ползите от ваксините са повече от вредите! Peace Понякога мисля, че се прекалява с теориите за великата конспирация, особено в частта за здравето. Ако сега се спрат ваксините, само след няколко години ще избухнат такива епидемии... Мога да дам пример за детенце на близка приятелка, което пострада от неслагането на ваксина. Но всеки има глава на раменете и сам си решава!

На другите момичета -  Hug

Днес се искало прошка, така че ви моля, ако волно или неволно съм ви засегнала, да ми простите, както и аз на вас!  Heart Eyes

Кога ще си настроя биологичния часовник, не знам. Спи ми се и ми се яде по никое време, по скоро по българско време, ама аз още съм по онова другото време.  Laughing

И един въпрос - дали сте виждали по магазините боя за яйца? Че имам поръчка да купя за българите там!

# 167
  • Талант на 2012,2013 г.
Нормално ли е да вдига температура при положение, че и такъв як антибиотик пие от 2 грама?!?

Има 37.5 Rolling Eyes

# 168
Мари - това мъжът ли? Мисля, че при такива силни лечения като вашето, може да се очакват такива неща, но най-добре се свържи утре с лекаря му, да чуеш и неговото мнение.  Peace
Скрит текст:
Свекърва ми получаваше силна треска по няколко часа на ден след лъчето и тъй като имаше всеки ден облъчвания, всеки ден я тресеше. Като свърши лечението, свършиха и треските!

# 169
  • Талант на 2012,2013 г.
Да, мъжът ми. Той още там направи една температура от 37.3, но после си я свали без нищо и тогава доктора реши да остави антибиотика до утре. Иначе беше казал до петък. Уж всичко вървеше горе-долу, като изключим болките и неспането, но ние обезболяваме... и сега хоп пак температура .... ooooh!

п.п. не знам какво ми стана ама днес цял ден спах на пресекулки...Ще си проспя живота... Mr. Green

# 170
  • София
Здравейте момичета!

От вчера след обед не можах да влизам във форума. Не знам каква е причината...

Петьо е по-добре. Засега няма температура (ако има, то малка). Вчера цял ден спа. В 6;00 сутринта повърна малко. Събуди се в 9:00 гладен. Текна му малко носленцето... Ушите каза, че не го болят вече. Днес цял ден зяпа ТВ и играе видео игри. Вчера му дадох 3 фервекса и 2 пъти по половинка ефералган разтворим...

Аз също да изскажа мнението: аз съм за ваксинация. Аз съм против грипни вакцини и против рак на матка. Обаче за основните - не искам да рискувам живота на детето си. Не вярвам на новоизлюпени професори, които се ръководят само от парите... ( последните 20 години). Но както казват - изборът е твой, отговорност пред детето - е твоя.

Иначе - на мен ми е нервно, страх ме е... Дано всичко да мине успешно... Дано съм направила правилен избор...Така, че се извинявам тези дни, ако в повечето време ще отсъствам...

# 171
  • UK
Здравейте  Hug Смърфи Hug добре дошла на родна земя Heart Eyes АЗ за ваксините Rolling Eyes нИ съм компетентна Crazy
Днес е ден за прошка, та простете и простено да вие Laughing
Аз днеска голямо трипосване по улици и магазини направих, ама си търсим едни градински комплекти за градината столове с маса или диванчета/от ратан/ люлки и такива гъзарии Mr. Green Днес тука на няколко пъти прехвърча сняг Laughing

# 172
  • София
Вярно, че днес е денят за прошка.... Простете и простено да ви е! Praynig

# 173
  • Талант на 2012,2013 г.
Простих на всички... LaughingА вие на мен? Rolling Eyes smile3506

# 174
  • София
Простих на всички... LaughingА вие на мен? Rolling Eyes smile3506

Простено да ти е! Peace

# 175
Здравейте,момичета.Много сте писали,едвам ви изчетох.
Да дам отчет и аз-все още съм в болницата,но след 6 дни на системи днес не са ми слагали.Надявам се това да е добър знак и скоро да се прибирам вкъщи.Ясно е,че ще съм на легло известно време(или цялото оставащо),но поне да не е в болнична обстановка.
И аз да поискам прошка  bouquet

# 176
  • Талант на 2012,2013 г.
Простено да ти е. Hug

И по-скоро да пишеш от дома Heart Eyes

# 177
Прощавайте, момичета! И аз ви прощавам Hug
Ста-ди, скорошно изписване ти желая, миличка, и повече никакви проблеми до края на бременността  Hug
За ваксините бях писала и преди, не искам да се повтарям, само да кажа: Ангелче, чувала съм, че ако не е ваксинирано детето, след това не го приемат в ясла/ детска градина. Ако това наистина е така и не приемат малката Ели в детско заведение, имаш ли варианти някой да ти я гледа? Не искам да ме разбереш погрешно, ти си взела твоя избор и аз го уважавам, но трябва да се помисли и за после. И това "после" идва ужасно бързо, така че наистина, помислете добре  Hug

# 178
  • Бургас
Два-дни-нямах-бг-мама.отивам-да-ви-чета.

# 179
  • Пловдив
Мари, може от химията да е! Пази го да не стой на течение и студено. Може да му е студено и да го втриса, относно повръщането - много добре, че са му дали медикаменти. Имай на предвид, че колкото повече вливки минавате, толкова повече ще се натрупват в организма и ще му бъде лошо. Да пие много вода и течности, за да изхвърля отровите. Каква ви е схемата на вливките? Желая ви успех! Praynig
Ста-ди, скорошно прибиране у дома!
На всички други много здраве и късмет!
Не ми се пише, но ви мисля всичките! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт