Домакини - първи сезон/седми епизод

• 24 642
  • 689
  •   1
Отговори
# 420
Радвам се, че всичко е минало успешно.
Болката ще отшуми постепенно.
Почивай, спи, възстановявай се. Hug
Ставам вече.

П. С. Не става детско парти- нашите специално за имен ден ще идват и за друго де, а не върви отсрещната страна да я няма. И това ще мине, и колко още, здраве да е.

# 421
daryl hana facebook my dear will tell you everything  newsm48
 искам да ви   пожелая приятен ден  
трябва да излеза да напазарувам  за да приготвя вечеря и сигурно ще ми отнеме няколко часа (пазаруването).  Съпругът ми има среща   с негови приятели за закуска ,която обикновено продължава  до окoло 4-5 след обяд и ще се налижи аз да свърша това
   Понеже говорите за царевичен грис/брашно  да споделя как аз го използвам.Старая се колкото се може по-малко да използвам бели брашна и от царевичното правя сладък грис към които прибавям сух пудинг с вкус  на карамел и става много вкусно  

# 422
Лус  bouquet бързо възстановяване

# 423
Лус , Hug
Сега те познах  Hug,какво се е случило със тебе ,каква операция извинявай ,Че разпитвам ,но не съм те засичала никъде доста време  Hug Не знам дали ще ме познаеш ,но "откровен Чат " дано ти подскаже  Flutter .Как е Петьо ,а каката продължава ли да пише кулинарни книжки за деца ?

Дано само не съм се припознала  Embarassed Laughing

# 424
  • София
Дами мили, да се отчета и аз, че после няма да имам време. Довечера съм на родителска среща.
Луси, щом всичко е минало, значи палците ни са свършили работа. Е, и доктора е помогнал. Wink Катетъра е гадна работа, добре, че вече сама си вършиш работата.

Добре дошли на новите дами- домакини!  bouquet

Честит рожден ден на мама-коко! Да си здрава, обичана и щастлива!  bouquet

Що говорите за войски и офицери?! Аз май водя по старшинство. Когато се махна от армията моят мъж беше капитан. А той винаги ми е казвал, че военната съпруга е един ранг над мъжа си. И ме нарича г-жа Майорша! Да не говорим, че когато му звъня по гсм-а, започва да свети в червено и на екрана изписва Генерален щаб! Blush

# 425
Г-жа Майорша!Брей,брей,брей,глей ти  кви моми си имам работа...
Добре дошли на новите мами!
Лусинка,радвам се че се разписа.Бързо възстановяване  bouquet
Дари,свиквай,мацка!С всеки път ще претръпваш и накрая няма ти пука Hug
Качамак направих.Емиииии....Определено не е моето ядене.А малката го хареса.да й се ненадяваш пу пу
Снощи не сме се карали много за яслата,накрая го навих,само че заяви за май месец.Сега настъпвам да е поне за средата на април  Mr. Green /хич не съм нагла,нали/
Емо-климата много ме кефи,ама прогнозата хич.Както нацъфтяха овошките вече и ще измръзнат,няма да има плодове.

# 426
  • Талант на 2012,2013 г.
Ми срам не срам ама и аз не знаех, че е ден на поезията... Нали съм си самоука... Blush

Ама благодаря ви.

Лус, така се радвам, че си пак тука и всичко е отминало...
Валенцетоооооо... и аз към офицерите...

Днес на мойта Пена свЕт и се зави... Избивам нанякъде лудостите, които са ме обхванали...И гардеробите ми са разхвърляни на макс.

У нас има бомба сякаш паднала.... Mr. Green

# 427
Люси, радвам се, че писа  Hug Всичко е минало, сега бързо възстановяване ти желая, и повече никакви проблеми от подобно естество  Hug
Мари, честит ден на поезията, и аз не знаех, че имало такъв.
Дари, ще се справите, въпреки че са доста досадни такива сбирки, наистина.
Емо "климата" няма ли да забрави за тоз сняг, айде стига вече дееееееееееее  Crossing Arms
Ето една следобедна доза смях с малко бисери на Емо климата, събрани от Иво Сиромахов. Enjoy!  Simple Smile
ТЪЙ РЕЧЕ ЕМИЛ ЧОЛАКОВ
Гърми, не гърми – имайте слънчев следобед!
Като погледне човек картата – едни слънца… като палачинки!
Време! Как да му се разсърдиш?
Юлското слънце през юни ще изгрее с августовски замах.
Навсякъде е безсрамно хладно за това време на годината.
Циганско или индианско – така му викат американците, но лятото продължава слънчево и горещо и през октомври.
Ще задуха и ще завали – а защо точно през почивните дни… и аз това се питам, ама на – време!
Планината остава без настроение.
Утре вече ще имаме идеалното време за неходене на планина: бурен вятър, дъжд, по високото – сняг. Да, сняг. Не си причинявайте всичко това, освен ако не го наблюдавате някъде пред камината.
По-качествените, по-тъмни и по-купести облаци са за утре следобед,
Морето става все по-морско с всеки изминал ден.
За пореден ден вижте на картата какво си причиняваме.
На картата така вали, та и студиото ще наводни.
Морско – откъдето и да го погледнеш – ще бъде времето през почивните дни.
В четвъртък вече – дъждове, бури, порои и градушки ще има за всички.
Облаците през цялото време се опитват да саботират прогнозата за необичайното топло време.
Само след няколко часа градусите ще скочат с 5-6 и така ще скочат, че ще прескочат 30.
Не знам за вас, но на мен ми дойдоха в повече бурите в тази прогноза, затова предлагам да видим спортните новини.
Ей такова нестабилно ще е времето – докато се стабилизира.
То бива промяна, бива рязка промяна, ама чак пък толкоз…
А че му е време на времето да се променя – време му е.
Не може да е все така нечовешки горещо в средата на септември.
Във вторник ще задуха, ще завали, ще се разхлади и ще подготви терена есента да се почувства като у дома си.
Следобед сме си по къс ръкав – сигурен знак, че макар и в по-мургав вариант лятото все още продължава.
При подухващ северен ветрец морето може би не заслужава вече толкова специално внимание в прогнозите, но… мен ме гони носталгия.
Сняг ринат вече в Бавария и Швейцария – ако това, разбира се, ви успокоява.
Цялото това безобразие ще ни се стовари от северозапад.
Баба Марта яхва топлата метла.
С една дума - студ, с две думи - кучи студ!

# 428
  • UK
Привееееет
чета ви през телефона, но си е жива мъка Crazy Мама Коко жива и здрава да си и да получиш много подаръци Mr. Green!!! Hug  bouquet
Добре дошли на новите попълнения Hug  bouquet
Луси радвам се да ти видя Hug
Честит празник на поезията, чета тука в бгмама, `е е и на друго, та честито да е на всички Joy
Довечера ще се отчета подрочно, сега зачезвам, че днес сме на ден-ден/РД Mr. Green/ и ние и бягаме на курса по карате, аз за подаръци ooooh! букети иииииии така Crazy

# 429
  • гр.Варна
 newsm51 newsm59 на мама-коко.Много здраве и усмихнати мигове.

# 430
  • София
плами76, се появи  Shocked Ти къде ходиш....отчет.  Simple Smile

# 431
Момичета, страхотни сте, благодаря за топлото посрещане   bouquet

Аз като гледам трезво на нещата, може би не е толкова лошо седенето у дома. Стига човек финансово да е наред, за да не го тревожат парични въпроси. Пък и като се замисля, после цял живот работа ме чака, така че ще се опитам да се насладя на времето вкъщи.

Не знам какво повече да кажа за себе си - почти на 26 съм, с две дечица, каката е на 6 и половина, малкият е почти на 4... Не съм перфектната домакиня, не съм и идеалната съпруга и майка, но какво да се прави  Mr. Green

Имам едно питане към вас - като не работите, успявате ли да поддържате домовете си в изряден вид?

Аз гледам да си създавам навици, защото преди си имах оправдания - работех и не оставаше време, преди това пък децата бяха малки и покрай грижите покрай тях пак не оставаше време... Но вече няма с какво да се оправдавам  Laughing Гледам да има топла вечеря, когато половинката се върне от работа, опитвам се да поддържам дома, доколкото мога... Вие как се справяте в това отношение?

П.С. Да си призная, че аз тепърва си създавам навици, защото когато се омъжих, не знаех що е това домакинска работа, след това, докато ходех на лекции, майка ми и свекърва ми, гледайки децата, оправях в нас, приготвяха ядене, чистили са ми прозорци и т.н. Да са ми живи и здрави и двете. Сега обаче живеем на другия край на София и не разчитам на никой за помощ. Затова сега се уча да бъда домакиня и понякога може и да ви задавам и глупави въпроси  Blush  Embarassed

П.С. Виждам, че има рожденичка:

newsm59 Да си жива и здрава, много щастлива и постоянно да имаш поводи за много много усмивки!

# 432
  • София
Имам едно питане към вас - като не работите, успявате ли да поддържате домовете си в изряден вид?
Перфектен е! Честна дума! Да ти кажа, не вярвам, че е имало по глезено дете от мен. Едно момиче на една мъжка фамилия, е такова чудо няма. Но, от мен стана чудесна домакиня и ми прави удоволствие. За мен да имам ред у дома си и удоволствие. Това е  въпрос на характер. Безредието ме" изкарва от обувките". Но, не ме слушай мен, прави си това което ти харесва.  Peace
пп  Не лъжа!  На две седмици се измиват прозорци, един път месечно  се изпират пердета. Задължително! Хавлиените ми кърпи са по цветове наредени. Всеки луд с номера си. Разхвърлян гардероб.....не зная какво е.  Това  моето си е пристрастяване, болест.  Rolling Eyes

# 433
  • Талант на 2012,2013 г.
Когато човек се учи, полито никой въпрос не е глупав. Никоя от нас не се е родила научена, така, че питай, питай... тук има страхотни домакини. Имаме си фен на миенето на прозорци Mr. Green, фен на козунаците Mr. Green,фен на торти и сладкиши Mr. Green,фен на ...оооооооооплетох се абе питай си... Grinning Hug

# 434
  • гр.Варна
 Flutterпоявявам се рядко ,но пък ви чета всекидневно.Вечер като се прибера от работа нямам време да се добера до компа и затова ви чета денем.Мама-коко ти си овне нали?И аз също-на 30.03 съм , а щерката е на 27.03.В събота и аз си имам именичка-Теодора.

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 15:31 от плами76

Общи условия

Активация на акаунт