Домакини - първи сезон/седми епизод

• 24 590
  • 689
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Привет!
Много пишете, то не бяха китки, диети, рецепти...... Laughing
Ние 3-4 дни сме с чревен вирус Embarassed, гадно. На мен и малчо ни се разгони фамилията.
Онази вечер за първи път правих тутманик....много добре стана. Получих голямо одобрение от мъжете,  фук...фук... Heart Eyes
Утре ще пропусна цветна пролет в Пловдив, че няма финикийски знаци. Sad
Радвам се за Валенцето и Люси,  newsm10 но ми е много мъчно за Мари.  Hug
Добре дошли на новите домакини.  bouquet
Сега ще яхвам метлата  newsm79 wash. После скара, пърленки, бира и в 18.00 пред ТВ да гледаме мача.
Лек ден на всички.

Да допиша .... за диетата. Аз почнах разделно хранене, не го правя много стриктно, но има резултат. Наврях се одеве в едни дънки, дето миналата зима. Туй като си имам проблем с червото това единствено ми се отразява добре. А от друга страна подпомага мързела ми в готвенето, защото мога да ям повече от един път едно ядене.

# 541
  • София
marche14  ти на каква диета ще бъдеш ?
Диета.......неядене, това е диетата. Кис. мляко и плодове. Ако съм сама, изобщо не се сещам да отворя хладилника. Но, има един М, който  е все в хладилника и влачи и излачва все неща за ядене. Много ме дразни. Все му се яде на човекОт. Та, какво е решението: да се замине на почивка дружно, например 10 дни и никакво ядене. Само приказки ще си разправяме.  Mr. Green Сега идва пролет, топло и чудесна почивка ни очаква, например.
Марче,стартирах-с-половин-краставица-и-едно-кебапче,останало-от-два-дни,спаружено,но-ми-е-жал-да-го-хвърля.
Сега, какво да ти кажа. То, от съжаление към храната се пълнее...Хвърляй!
После скара, пърленки, бира
Е, сега това разговор ли е или покана за маса!  Naughty Heart Eyes
Продължавам с прахосмука. #Cussing out

# 542
Аз пък много мразя да дояждам. Ама мразя и да хвърлям храна, де. Затова основно мъжът ми дояжда каквото е останало, и съответно си му личи.
Валенце, сега гледам разни картинки в нета, ама тоя Фолксваген голяма скука, бе  Simple Smile Немска му работа...

# 543
  • Пловдив
Марче, заповядай.

С риск да стана досадна ви пускам едно линкче, който може да се възползва. Направете го за ваше успокоение.
http://sofia.dir.bg/news.php?id=13426338

# 544
  • Талант на 2012,2013 г.
Панталей пътник кацна. Инжекциите за месец напред подсигурени.

Месцето вече къкри за манджичката.

Мъж ми си лежи.

Синчето на среща...така де обяд ама какъв работен ли, любовен ли...то ше се разбере...

И аз при вас

Ми не мога ви изчета.

Ядох баничка. Мазна. Mr. Green Laughing

# 545
Минавам набързо да кажа здрасти! ММ е на зъбар и на всичко отгоре се е скапал и отива на разболяване, уф! Абе какъв е този студ, брррр! Връщам се на топло:)

Валенце - мъжът ми работи за Фолксваген, казвай, ако трябва да помагаме!

На другите - гуш!  

# 546
# 547
Така моя старт е обяд- много малко супа + зелена салата.
изпила съм 1,5 л. вода. Сега пия и 4ай от мента(без захар).
Малко ще попия оцета(моя е истински, не е на хап4ета).
При нас аз дояждам. Мразя се! И все не ми се хвърля. Ама ве4е се спирам.
Ох, много искам да си направя среща със степера, но нещо ми е безинтересно.
За онези специалните торти- е, нема да хапна такова нещо. Дори и само цици да са!
Не ме кефат. За майтап стават, но за друго....
Тутманици, козунаци и питки правя. Последно правих тутманик с плънка от сирене и варени картофи. Много хубав стана. Проблема е, 4е мъжо не ги яде и аз ги излапвам целите.
Тази година за Великден на Мар4ето плънката ще пробвам. Обещавам!
А как искам машина за хляб.....ама като знам колко кила ще стана и само въздишам по нея.
Докато сме и на тема шкембета да кажа, 4е моето е голямо. Особено като закоп4ея дънките. Малиии срам! Не, по- точно е ГОЛЕМ СРАМ!
Мари/ Карма, ти срам нямаш ли? Каква баница? Диетична е, нали?
Смърфи, бегай дале4е от мъжо да се разболееш и ти!

# 548
  • София
Хахахахах

И аз съм дояждач, ама като прасе, мога да доям наведнъж палачинка с шоколад и нещо кисело...

Като във вица...
Една дебеланка отива на лекар и му казва...
- По цял ден не ям, ама нищечко, само дояждам след децата ми, след мъжът ми...
Доктора:
_ Купете си прасе
Дебеланката:
- И за прасето да дояждам?

# 549
  • Талант на 2012,2013 г.
Аха, диетична от баничарницата... Mr. Green

Друг е въпроса че дънките ше пръснаааааааат , ама кво да права пък ядеше ми се. Blush

и аз дояждам.

И бъркочи всякакви ям.

Никой не може ме стигне в това отношение.

Ма щом Марчето кат се видяхме не се уплаши толкоз, начииииии...мога а си ям.

Да бе кисело мляко... Crossing Arms не мога винаги да го ям.

# 550
  • при късмета
Малиии баница, ммм как обичам, особено Софийска баница.
Аз ще си стоя без диети, не издържам на такива изтезания. Като почна някаква диета ми се дояждат неща, за които иначе не бих се сетила. Само заради това, че не може точно сега ooooh!
А като ми се яде нещо ставам много зла.
Абе на вас случва ли ви се, да ви се яде нещо и да не знаете каво  newsm78
Като изпадна в такова състояние по цял ден нещо ям и не е това Rolling Eyes и все съм гладна. Особено около ПМС

# 551
  • Пловдив
Аз пък съм много проклета. Не дояждам, а направо хвърлям. ММ много ми пили на главата, лошо му става, като разбере, че съм изхвърлила ядене. Само ми разправя, колко хора в Сомалия умират от глад, можели сме да спасим света....
Мари, много обичам блажничко, снощи лапнах 2-3 пръжки. Simple Smile
Имам хлебопекарна добре, че е тя иначе все не мога да се справя с маята. Одеве ходихме с ММ на пазар и купихме 5 кг. брашно. Но голямо мрънкане от негова страна, с него в магазин е отврат, то не можеш да разгледаш, вървиш, като робот между щандовете.

Само да се похваля, че почти 90% е сигурно, че от 11.05. ще ходя на санаториум в Баня с мои дружки пИпИруди от друга тема. Миналата година си изкарахме супер. Така добре си починах от всички домашни задължения и домашни любимци. Joy

Ставам и затварям лаптопа, че ще гледам мача от скарата.

# 552
  • София
Смърфиетка, освен, душке, една нова кола да му подаря за рожденния ден, а не да се излагам да му рисувам торти...Верен фен е той на Фолксваген, сега си имаме един Вени/ разбирай Венто/, но скоро иска да сдаде тоя си син и да си вземе Октавиан/ Октавиа/...та ще изневери май на марката.

Детето има температура, да(((цяла сутрин нямаше, сега е към 37,7...веселичка, играе, хапва,  не я боли нищо, само температурата...

Кой иска машина- да купува бързо! Който си е дебел като мене- и преди машината си бях дебела, и сега съм си. Който си е слаб като мъжот- и преди, и сега си е все слаб. а яде, даже един колега негов ми вика, че моя мъж само хаби храната като обядват, яде като за трима, а ползата- никаква, все си е щиглец.
 В машинката може да си правиш пълнозърнест хляб, с всякакви семена, истински, особенно ако си намериш истинско брашно.
В тая връзка- давайте някой да работи в мелница, искам истинско пълнозърнесто брашно, истинско!

Кисело мляко от месец насам пак започнах да си правя, от няколко месеца не бях. Има един нов млекомат , в Красна поляна- мъжа ми ходи и купува всяка събота и аз подквасвам в машинката. Ама тая тема я обсъдихме скоро.
 Не съм се наспала никак. Къде от температурата на детето и притеснения, къде от това, че мъжа ми побягна за работа в пет часа...утре ме предупреди, че ще е същото.
Скоро ни предстои ТЕЛК с детето и ми се пищи не, вие ми се...

# 553
  • Бургас
Браво,пИпИрудке! Grinning

Мари,какъв-е-този.ужасен.аватар? SickМразя-паяци,направо-се-ужасявам-от-тях.Бррррр!!!!

Изпратих-детето-на-състезание-по-карате.Точно-днес-ли-трябваше-да-се-разваби-времето?

валенце,защо-се-притесняваш-за-ТЕЛКА?торомзещ-за-детето-ли-е? Cry
Бях-ти-писала-преди,но-пак-ще-те-помоля-за-съвет-на-ЛС.Може-ли?

# 554
  • София
Леле, Славче, кога си ми писала...не съм ти отговорила, защо съм пропуснала? Пиши ми!
Не е тормозещ самия ТЕЛК, а процедурите преди него- невролог, психолог, психиатър, личен лекар...

Общи условия

Активация на акаунт