Домакини - първи сезон/седми епизод

• 24 595
  • 689
  •   1
Отговори
# 525
    Валенцето  бръмбарите са емблематични за фолксваген, но не знам дали съпругът ти ги харесва

# 526
  • София
Ми не, не ги харесва.
ОставЕте, нещо друго ще е, сърца, любови, такива работи.
Преди малко някой във ФБ приятелствата ми си е публикувал това:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=551933348160014&set=a … ype=1&theater
Не видях, че малката е зад мен и си гледам. И тя възклицава отзад: аууу, не може ли някакси да обърнеш снимката и да ги видим отпред!!!

# 527
Валенце Laughing Laughing Laughing

# 528
  • при късмета
Вале, и тази технология не знаех.Не, че съм правила торти де.Абе, професионалистите си знаят работата, глей кви неща правят Joy ох, разсмя ме
redsea, това са костенурки, не бръмбари Joy
Sta_di, ти да си лежиш, че имаш по-важна задача от чистенето
Славе, честита ти премяна
Прибрах си растенията от балкона, че сняг заваля.Знам, че си виреят навън, обаче така се радвам на люляка, че ако измръзне или вятъра му съсипе връхчетата, ще полудея

# 529
  • София
Ми не, не ги харесва.
ОставЕте, нещо друго ще е, сърца, любови, такива работи.
Не видях, че малката е зад мен и си гледам. И тя възклицава отзад: аууу, не може ли някакси да обърнеш снимката и да ги видим отпред!!!

Ами детето от малка се интересува от анатомия, ще става добър лекар Laughing

# 530
  • София

Детето иска да се образова. Няма лошо. Laughing
Извадих кисело мляко за Едене. Това ще да е ! Кой започва с мен? Славунка??

# 531
redsea, това са костенурки, не бръмбари
мама-коко  забравих, че така им казваха в Бг  Embarassed , тук са ,,бръмбари ', и ги свързват  с Бийтълс и хипитата

# 532
marche14  ти на каква диета ще бъдеш ?

# 533
  • Fort Worth, TX
Ха,ха детето е любознателно.

# 534
  • при късмета
redsea, не исках да прозвучи, като забележка. Пропуснала съм едно въпросително "ли"
Щях да си загоря лещата от "2те фукли" Joy
Вале, разгледай авто форумите, публикуват разни работи

Последна редакция: пт, 22 мар 2013, 13:31 от мама-коко

# 535
мама-коко аз се учудих на себе си , че изобщо не си спомних  Embarassed, но и много думи ми се губят на български,особено прилагателните  и определенията   ooooh!

# 536
Нямате изчитане, ей!
Ние все пак излязохме - ходихме до близката книжарница да си търся една книга. За съжаление я няма, и си я поръчах, но ще дойде чак следващата сряда. То до тогава ще ми мине меракът - ще каже човек, че от Марс ще пристига, ама ей на - провинцията си е провинция и това е.
Валенце, интересни неща разглеждаш из нета, мдаа  Whistling Как е малката, има ли температура?
Аз си мисля - освен Фолксваген "Костенурка", няма ли нещо друго емблематично за марката? Май не се сещам на първо време, ама може да се помисли нещо в тая насока....

# 537
С тези разголог*зени мъжове ме провокирахте.Тя лигата ми текна... Sunglasses
Много вятър,много студ,много нещо.
Мацки,Дунава при нас доста се повиши,я  другите крайречни птици да споделят как е при тях.Тук срещу блока има един остров в румънско-ми той почти целия е залят/техния бряг е малко по-нисък/.

В по-близкия план е реката,после е острова,а следващата вода,която се вижда е заляла острова.Тоест наводнената част от острова.

Стига с тия диети  ooooh! Знаете ли къде ми е всичкото мазнина,а???На шкембето.Аз като бях в 6-я месец бях с такъв корем.Иначе блузи,млузи са ок.Обаче панталони,дънки... ooooh! В крака и дупе нямам проблем,но като закопчея копчето или ципа и отгоре като наизкачат едни телеса  Mr. Green #Cussing out Поне нещо на ци*ите да се сложило,а то не и не.Грам не ми мръдна бюста,нито като бременна,нито като кърмех.Е,поне не увиснаха,моя казва че са същите като преди .То и аз го виждам де  Flutter

# 538
  • Бургас
Марче,стартирах-с-половин-краставица-и-едно-кебапче,останало-от-два-дни,спаружено,но-ми-е-жал-да-го-хвърля.
Абе-вие-дояждате-ли-като-мен? newsm78
как-да-отслабна-като-все-дояждам? Grinning

Бонболинче,на-мен-всичко-ми-се-лепи-на-д.....то.Поне-на-равни-части-да-се-разпределя.

# 539
  • при късмета
Славе, майка ми навремето викаше :"Аз пълнея от икономии", бяхме ужасно злояди деца и тя дояждаше. И аз дояждам, днес - на детето рибената супа. Каквото и да сготвя винаги остава по една порция. Ама имам за обяд.
bonbolina добре, че сте далечко
Скучно ми е нещо, я да пишете повечко, че да си дърдоря с някой докато тръгна за детето

Общи условия

Активация на акаунт