Домакини - първи сезон/седми епизод

• 24 595
  • 689
  •   1
Отговори
# 510
Мчи де да знам бе, Марче. Гледах го и пишеше за чистене  newsm78, пък може да е за отстраняване  Joy
Но да, и аз чистя с четка за зъби.
Метнах лазанята. И сега разцъквам на спокойствие. Пък как не ми се излиза в това време, ама на... Децата ги готвят за състезанието Златна рибка през лятото и не е препоръчително да пропуска тренировки.

Диети,а? Не разбирам защо ми разваляте рахатлъка? И аз имам да махам 5-6 килограма, ама без спорт няма да стане. Пък мен много ме мързи да извършвам такива дейности.

Мари, дано чуете добри новини от лекаря  Praynig

# 511
  • UK
 mariat и аз имам много такива палми и понеже не ги ща пък много ям фурми като израснат ги засаждаме в градинката пред блока, вече има цяла леха Joy а зимата ги увива мм с найлони Mr. Green да "преживеят" зимата, ми оцеляха, сега имам за засаждане нови Heart Eyes
Редси мерси за чайчето, аз кафето току-що го изпих, ма то на прибежки до 00 и не остана време да го гаврътна сутринта hahaha
А аз днес и ще съм мома англичанка Mr. Green мм ще вземе детенце и ще го заведе при баба му Crazy И ние, да си починем уикенда Crossing Arms Joy
Мари при нас има едни аптеки Марешки, доста по-евтини са там, но ако имате познати по-разните складове, там и отстъпки правят за количество Peace Банята и у нас е задължение на ММ Mr. Green

# 512
  • София
Момичета прекрасни, давайте идеи!
Моя любим благоверен има рожден ден след седмица. Искам да направя торта и съм решила да е с трансфер. Демек ми трябва рисунка от нета, която ще пренеса, образно казано, върху тортата.
Каква да е картинкатаааа...Мъжът ми е луд фен на автомобили и специално на Фолксваген. Искам нещо от сорта, ама да не е само емблемата...и аз не знам какво искам, ама го искам веднага! Mr. Green Трябва да е нещо просто, просичко, че за първи път ще правя трансфер, но не изглежда толкоз трудно.
Помагайте с картинки!

# 513
  • при късмета
Вале, как ще качиш картинка на торта в домашни условия  Shocked виждала съм такива, обаче ги правят в цехове. Да я снимаш, ама ти си знаеш де.
Ако и това направиш да знаеш отсега, че като ми потрябва торта на теб ще поръчвам, ама съвсем сериозно.
Торти за детето ми прави една приятелка, която с това се занимава.И за фотоплаки на торти в София са само две фирми и всички сладкарници взимат картинките от тях. Тя ми поръчва картинката и тортата си я прави в домашни условия вместо на работа.
А иначе имам снимка на един поразмазан голф, ама надали ще ти свърши работа Laughing

# 514
  • в сърцата на децата <3
mariat, ябълков оцет пиех на таблетки преди години - бяха много модерни тогава. Освен гастрит друго не получих.
Ей, много чистите и готвите  Mr. Green

# 515
  • София
 Crazy
Мама коко, такъв спец не съм.- Laughing Има технология, но не е точно рисуване, съвсем далече е от това. Въобще не си представяй, че мога да направя това, за което си мислиш. Възможно е в домашни условия обаче, много жени го правят. Просто аз не съм от тях.
Скрит текст:
Трансфер може да се направи за по-лесно и само с шоколад. Като при разтапянето на тъмният  шоколад прибавете малко масло, но при белия само топло прясно мляко.

Ето по-подробно описано за трансфера:

Копирате си картинка от Интернет(най-добре черно-бяла и в подходяща големина), принтирате, пъхвате я в канцеларски джоб. Мазвате му малко масло или маргарин(колкото да не залепне шоколада) и с разтопен на водна баня тъмен шоколад + малко масло, правите контурите. Те не трябва да са много тънки, нито много дебели. Пълните фунийка от хартия за печене и внимателно обкантвате всички черни линии на картинката(колкото е по-малко детайлна картинката, толкова по-добре). Гледайте да не прекъсвате линията и да остава плътна линия. Слагате в хладилника за да се стегне и си подготвяте белия шоколад за запълване на картинката. Аз разтопявам на най-ниската степен на микровълновата, като от време на време разбърквам, докато се получи гладка глазура. Не използвайте гелови бои(при тях няма наситеност на цветовете, когато се смесят с шоколада), а само на прах, които сте разтворили в няколко капки топло мляко. След това пълните пак фунийка, но ако детайлите са по-големи няма нужда от малко отворче, режете направо около 1 см. Внимателно изпълвате всички детайли на картинката с различните цветове оцветен шоколад, като внимавате да е равномерно и не много тънко и да не остават незапълнени дупчици.( Не се притеснявайте ако зацапате тъмния шоколад - картинката от другата страна си остава хубава, вие гледате работната страна) След това оставяте в хладилника да  се стегне(най-добре поне 4-5 часа). Правите си тортата и я покривате или с крем, или с някакво захарно покритие и когато е готова или внимателно отлепяте картинката и я обръщате върху тортата(забележете, трябва да е нагоре страната, която е била залепена за фолиото) или направо с фолиото обръщате, махате и готово. После доукрасявате както искате.

# 516
  • UK
Валенце Hug като каза трансфер Mr. Green на мен, друго ми изниква в мозъка, като чуя, тази дума Joy
Снимки няма ли помощ от чичко Гугъл newsm78 Много сложна ми се вижда тази работа с този тип торти, аз нямам опит изобщо в тортите hahaha иначе пък мерак имам Mr. Green Влизам да си мия косата докато не е зачаткало и засвяткало, а мен ме  естрах от гръмотевици и светкавици ooooh! Joy
Това чистене на фугите с четка за зъби Whistling освен много работа Thinking и малко мазохистично ми звучи Rolling Eyes

# 517
  • София
Коконче, ми то кой квото го вълнува, за това си мисли! Hug
Има картинки в Гугъл- или са съвсем прости, емблема на колата, или мнооого сложни. Аз искам нещо средно...как само прозвуча- искам нещо средно! bowuu

# 518
  • Бургас
На-мен-тези-картинки-сами-страшни.Особено-на-детски-торти,като-вземат-да-режат-лица-на-батмани-и-принцеси. Mr. Green
Сигурна-ли-си,че-ще-оцени-кола-на-торта? newsm78
Като-за-малко-дете,но-ти-си-го-знаеш.Иначе-сигурно-е-голямо-майсторство-с-тези-картинки.

Дами,аз-също-влизам-в-клуба-на-пазещите-диети,че-положението-е-сериозно.
Дайте-да-се-нахъсваме-една-друга.Аз-спирам-сладкото.Ще-хапвам-зеленчуци-и-протеинови-храни.

Снощи-бях-с-малката-на-МОЛ-а-и-тя-много-се-изплаши-от-манекените.Цяла-нощ-бълнува"кукла,кукла".Днес-пак-за-това-говори-и-плаче. Sad
Дано-ги-забрави-вече!
Аз-си-купих-едни-ленени-блузки-от-Зара. Grinning

Чао-за-сега!Тук-духа-ужасно.Днес-ще-си-седим-в-къщи-с-дребната Sick

# 519
Здравейте,дами.И аз да мина да ви видя как сте.Досега имах височайшо посещение- свекърите бяха вкъщи.Донесоха ми букет зюмбюли-така страхотно миришат.А и свекървата пооправи малко,че у нас не е за пред хора,ама си стоя на д... и си трая,за да нямаме проблеми с бебо.
За ябълковия оцет-пила съм с години такъв.Бях много отслабнала,но може и да се дължи на факта,че спазвах  стриктна диета,движех се много и ходех на фитнес.
Цветя и аз имам много,някаква мания са ми,все кисна в цветарските магазини,купувам и си харесвам за следващия път.Само не знам какво ще ги правя като се роди малчо и започне да щъка.

# 520
  • UK
Славче Hug то аз ям само това зеленчуци, овесени ядки, кисело и прясно мляко и подобни, разрешавам си и по някой десерт и парче хляб от време на време, но само през деня, вечер нъцки и въпреки това, нямам кой знае, какъв ефект, освен задържани донякъде кг.
Но когато почна хормоните положението става страшно и въпреки всичките ми лишения и пр отиват по дяволите Crazy
Хади влизаааам вече  Joy

# 521
  • София
Еее, аз не искам точно кола, нали това казвам...оф не знам какво искам май.
Накрая ще направя нещо такова/ моля девиците да не гледат/
http://www.2fukli.net/butikovi.aspx?ppv=40

# 522
  • UK
Еее, аз не искам точно кола, нали това казвам...оф не знам какво искам май.
Накрая ще направя нещо такова/ моля девиците да не гледат/
http://www.2fukli.net/butikovi.aspx?ppv=40
Малей  #Crazy Joy Joy Joy Joy

# 523
  • София
Коконче, що гледаш , мари, ти не си ли девица?

# 524

Общи условия

Активация на акаунт