Домакини - първи сезон/седми епизод

• 24 630
  • 689
  •   1
Отговори
# 570
  • UK
Aaaaa Куини Hug закъсня аз вече по разлюлях земята  и ето факт Mr. Green хората си мислят, че билбордовете и покривите hahaha паднали от вятъра Joy

# 571
Малеееее, измръзнах докато прибера малкия от градина. Имам чувството, че през зимата не беше така студено. Ей в такива моменти се радвам, че не ходя на работа  Laughing

Сега пийвам чай с мед и лимон и после ще бягам в банята да я мия и да се къпя. Иначе цял ден нищо полезно не свърших, освен че пооправих из нас, чистих прах, минах с прахосмукачката и измих подовете. Трябваше и прането да изгладя, но ще е по-късно вечерта.

Говорите за диети и да се изкажа и аз. Моите килограми след второто дете ги свалих след посещение при диетолог. Взе ми мерки, разпита ме за начина ми на живот, какво обичам и какво не обичам да ям и ми състави режим по Зоната. За няколко месеца свалих килата и вече повече от две години си поддържам 52-53кг. Но аз по принцип винаги съм била горе-долу толкова и може би и това да има значение. Пък и спортувам 3-4 пъти в седмицата. Не знам, но според мен диетата върви ръка за ръка с някакъв спорт (фитнес ли ще е, аеробика ли, тае бо ли...).

За вечеря ще правя мусака, взела съм и зелена салатка, а бисквитената торта отлежава в хладилника. Нямам търпение да стигна до нея  Simple Smile

Момичета, какво ще приготвяте утре за закуска? Аз мисля да са печени сандвичи с яйца и сирене, но може и друго да ми хрумне.

# 572
Аз съм дотук - рипах, рипах, препотих се и накрая този като почна да ме кара да ритам с крак във въздуха нагоре, ми писна и го спрях!  Mr. Green

# 573
  • UK
Аз съм дотук - рипах, рипах, препотих се и накрая този като почна да ме кара да ритам с крак във въздуха нагоре, ми писна и го спрях!  Mr. Green
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao

polito_87 Hug каквом като ходят на работа, те все пакм не стоят навън на студа Joy

# 574
Не ви е срам. Първо беше баничка, после мусака, сега и бисквитената торта трябва да я мисля.
Някой питаше за истинско брашно. Разбрах от позната, 4е във Варна се продават портативни мелници с каменни колела. И защото съм много добра да кажа и цената- 350 лв. Много я искам + машината за хляб, но не и на този етап с килцата.
Поли, кажи какво ти каза диетолога, не така, само с 2- 3 думи.
Кажи примерно меню( знам 4е за всеки е индивидуално).
При нас само духа, но си е много студено.
За ве4еря няма да готвя, но за утре нямам още идея.
Сега изядох една ябълка. Продължавам с водата....
Кокон4е, беше казала 4е за ве4еря хапваш кис. мляко с канела. Ако се яде за ве4еря пак ли действа на кръвната захар? newsm78. Знам 4е сваля кр. захар, но рецептата е да се хапва сутрин на гладно.  
Марче, дадох от4ет сега, 4е после може и да не влеза.

# 575
  • София
Момичета, какво ще приготвяте утре за закуска? Аз мисля да са печени сандвичи с яйца и сирене, но може и друго да ми хрумне.
Утре....чакай да се събудя, пък ще го видим.  newsm78 Много ми е студено, гадно.
А, добър ви ден!
Приготвих ядене за двата почивни дни. Много вкусно. А, аз съм на кис. мляко. Умрях от глад. Сега ще изпия едно кафе със сто цигари.  #Cussing out Ааааааа, кой ще ме подкрепя за диетката....много сте несериозни и дебели.
mariat,  Grinning зная, че си сериозен човек. Рапорт, приет!  Heart Eyes

# 576
  • UK
Марче14 Hug да, ям кисело мляко, ама само понякога си слагам в една чашка отделно по лъжичка на върха и канела, отдавна не съм яла така Wink Иначе, наистина май сваляло кръвната захар, поне при свекър ми действа, той е диабетик и има захар някъде към 11/ 12, но той е много редовен с канелата и от 3 месеца насам го яде така и кр. му захар е паднала на 6  Shockedкоето си е направо постижение Crazy
На мен пък ми се прияде сладолед  Crossing Arms

# 577
  • при късмета
Завърнахме се, леле навън е снежна виелица, ужас.
Вятъра щеше да ме хвърли пред една кола, ако щете вярвайте #Crazy, добре, че още не бях взела детето. Както се опитвах да се кача на тротоара един порив ме върна назад  ooooh!
Марче, само откъм цигарите мога да те подкрепя, даже отивам отатък да изпуша една.
Мляко не обичам
Куини, тъй де, инструктора като много знае да натиска спираш го  Grinning
За закуска сигурно кус кус

# 578
  Ааааааа, кой ще ме подкрепя за диетката....много сте несериозни и дебели.

Как кой, бе адаш?
Аз съм насреща. Казвам какво ям, по колко пия.
Да ме държите здраво, 4е след 2-3 дни може да дойда да дояждам и у вас!

Който иска сладолед да излезе и да хапне малко сняг!

# 579
Аз сформирам банда "Дебелани със джолани", който се чувства да заповяда!  bowuu Mr. Green

# 580
  • София
На мен пък ми се прияде сладолед  Crossing Arms[/color]
Сега пък сладолед  #Cussing out Нали е калоричен? Не!! Не може.
/коконке, толкова настроение има в теб.  Hug

# 581
  • UK
снежна виелица ли  #Crazy ааа това с поривите на вятъра аз лично съм го изпитвала, няма да забравя една зима как безуспешно се опитвах да изляза от входа и да ида все пак на работа  :35:

# 582
  • София
Аз сформирам банда "Дебелани със джолани", който се чувства да заповяда!  bowuu Mr. Green
Ами..... запис, окончателен  Joy hahaha Joy
Марче, само откъм цигарите мога да те подкрепя, даже отивам отатък да изпуша една.
Щото си кльоща, нали? Аз съм самичка на фронта, ако щете.  Crossing Arms

# 583
  • при късмета
Куини идвам ако ще се яде на корем
Ама ми личи ПМС  Rolling Eyes сега ми остава да започна мъжо Mr. Green
Марче не си самичка, виж колко хора се опитват да пазят диети

# 584
  • Fort Worth, TX
В София е студ и вали сняг.Надявам се утре да. Е по-топло.Бях. планувала да водя малкия на зооградината.МАрчела, стига с тея цигари.

Общи условия

Активация на акаунт