Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 52/ от 14.03 до 28.03.2013

• 68 118
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 840
Моля , моля за помощ . Снощи направих поръчка, получих мейл за потвържд. ,  а сега този:

Sehr geehrte(r) ZORI,Sie haben die Versandart Ihrer Bestellung 028-2220893-6426716 erfolgreich geändert zu:StandardversandSobald Ihre Bestellung versandt wird, erhalten Sie eine E-Mail-Nachricht, in der das Datum, der Inhalt der Lieferung und die Versandart bestätigt werden. Falls Sie zusätzliche Änderungen an dieser Bestellung vorgenommen haben, erhalten Sie eine gesonderte E-Mail-Nachricht zur Bestätigung dieser Änderungen.Mit freundlichen Grüßen,

но с гугъл преводача нищо не разбрах. Моля някоя мама немско говореща да ми помогне. Какво да направя. Embarassed
Много странно писмо, ако правилно го разбирам...преведох си на английски.
Казват, че си променила метода на изпращане и че ще получиш писмо като бъде пратена пратката и ако правиш други промени пак ще получиш писмо с потвърждение на промените.
Та въпроса е правила ли си ти някакви промени:)

# 841
Anbibian, малко им е тромава регистрацията  Rolling Eyes
Харесала съм тези, но май ще отида да пробвам преди да поръчам(препоръката е да са 0,5-1,0 см по-големи, за да не се набиват пръстите при слизане и ако краката се подуват от дълго ходене да има място )
http://www.javari.de/Merrell%20AVIAN%20LIGHT%20J55722%20Sportsch … RL=%2Fmythings%2F
И тези също, но в коментара пише, че трябва да се вземе по-голям номер
http://www.javari.de/brand/Merrell/ref=dp-bb#__ie%3DUTF8%26cAsin … 39%26pageCode%3Dd
Първите сега ще ги разгледам.
Втория модел отдавна ми стои в кошницата и в момента е на най-ниска цена от Мерел, но и английския и немския амазон казват, че не са водоустойчиви. Пропускат вода, затова се отказах от тях.
Един номер по-големи трябва, да. Първите ми Мерел дето ги взех за 20-30 паунда при голямото намаление ги купих точен номер и ми бяха малки. Затова сега ще си поръчам 1 номер по-големи  Grinning
Аз с Merrell нямах никакъв късмет. Според мен е от модела....едни зимни бели на цвят купих и вече върнах. 38,5 взех. Тук в бг пробвах на марката и този номер ми заспиваше. Е тези ми бяха огромни 26 см стелка, на кутията пишеше 25см. А друг е въпроса, че това което пробвах го усещах, като 24,5 и се чудех няма ли да ми подпират пръстите. Иначе изработката беше невероятна.

http://dalil.snimka.bg/other/merrell.737316.29885741

# 842
  • Пловдив
Ако щете ми вярвайте, аз пък съм пробвала Merrell в МОЛ Пловдив в магазин Fusion - мъжки покриващи глезена 40 номер и ми заспаха, а аз нося 38, стъпалото ми е 24 см., тези да са били най-много 25...   Shocked Shocked Shocked .

# 843
  • София
Немското Джавари с пощата ли идваха или с DHL? Крайната ми дата беше вчера, днес сутринта ги нямаше в пощата... Колко време чакате, преди да им пишете?

# 844
anbibian тези виждала ли си? Имам сандали на тази марка 38 номер е с стелка 24,5см, толкова си и пише на етикета и в таблицата в сайта им.
http://www.javari.de/Keen%20SHASTA%201003843%20Damen%20Stiefel/d … RL=%2Fmythings%2F

http://www.ollyshoes.com/Images/SizeChart/keen.png

# 845
  • SOFIA
Моля , моля за помощ . Снощи направих поръчка, получих мейл за потвържд. ,  а сега този:

Sehr geehrte(r) ZORI,Sie haben die Versandart Ihrer Bestellung 028-2220893-6426716 erfolgreich geändert zu:StandardversandSobald Ihre Bestellung versandt wird, erhalten Sie eine E-Mail-Nachricht, in der das Datum, der Inhalt der Lieferung und die Versandart bestätigt werden. Falls Sie zusätzliche Änderungen an dieser Bestellung vorgenommen haben, erhalten Sie eine gesonderte E-Mail-Nachricht zur Bestätigung dieser Änderungen.Mit freundlichen Grüßen,

но с гугъл преводача нищо не разбрах. Моля някоя мама немско говореща да ми помогне. Какво да направя. Embarassed

Казват, че си променила метода на изпращане и че ще получиш писмо като бъде пратена пратката и ако правиш други промени пак ще получиш писмо с потвърждение на промените.

Благодаря че се опитваш да ми помогнеш.    bouquet  Сега ще си разгледам профила.
Нямам спомени да съм  променяла нещо , освен че ми направи впечатление снощи при поръчката потвърждението.Както си бях в кошницата и натиснах за извършване на поръчка директно ми даде:
 "блогодаря ви че .........." .

П.С. Сега получих мейл за  НЕуспешна покупка с кредитна карта.
Погледнах си в данните за картата.Да трябва да ги променя,защото  не са валидни.

Явно това е бил проблема.
Как да си канцелирам поръчката  и да си направя нова?
  bouquet   bouquet   bouquet

# 846
Получих тези мерелки http://www.javari.de/Merrell%20J88294%20PANDORA%20OMNI-FIT%20Sti … RL=%2Fmythings%2F Чудесна изработка,ще се пробват скоро.Понеже вчера обсъждахте планинарски обувки, аз след дълго ровене и четене,стигнах до извода,че тези са чудесното съотношение качество-цена. Който има по-голямо краче може да се възползва-цената в момента е повече от прекрасна  Hug
П.с. Сега прочетох,че още ги обсъждате.Ако искате ще меря.. Hug

# 847
Здравейте, моля ви да ми помогнете сега си харесах тези
http://www.javari.de/Josef-Seibel-Schuhfabrik-65383-600/dp/B0083 … L=%2FshoppingCart
моля да споделите Josef Seibel дали отговарят като номер, кракът ми е около 26,5 см. тесен, , на тях пише ширина H, какво означава това?Иначе отзивите в амазон са доби за обувките ама нищо не пише за номера дали отговаря или за ширината?

# 848
zoli не я отказвай има си бутон за промяна на картата или данните..там дето пише метод на плащане някаде над или под има текстов линк

# 849
  • София

Благодаря че се опитваш да ми помогнеш.    bouquet  Сега ще си разгледам профила.
Нямам спомени да съм  променяла нещо , освен че ми направи впечатление снощи при поръчката потвърждението.Както си бях в кошницата и натиснах за извършване на поръчка директно ми даде:
 "блогодаря ви че .........." .

П.С. Сега получих мейл за  НЕуспешна покупка с кредитна карта.
Погледнах си в данните за картата.Да трябва да ги променя,защото  не са валидни.

Явно това е бил проблема.
Как да си канцелирам поръчката  и да си направя нова?
  bouquet   bouquet   bouquet
не е нужно да канцелираш поръчката - просто въведи друга карта и потвърди плащането с нея

# 850
Здравейте, моля ви да ми помогнете сега си харесах тези
http://www.javari.de/Josef-Seibel-Schuhfabrik-65383-600/dp/B0083 … L=%2FshoppingCart
моля да споделите Josef Seibel дали отговарят като номер, кракът ми е около 26,5 см. тесен, , на тях пише ширина H, какво означава това?Иначе отзивите в амазон са доби за обувките ама нищо не пише за номера дали отговаря или за ширината?
Aз имам 38 номер кожени гуменки  25 см е стелката, отговарят си. "H" значи, че е за широк крак

# 851
  • SOFIA
zoli не я отказвай има си бутон за промяна на картата или данните..там дето пише метод на плащане някъде над или под има текстов линк

Ох, жива и здрава да си!!!! Само тоя пуст немски.Трябва да се оправя, защото гледам че едните ботуши дето ги исках вече  ги няма  като номер и цена.
Ще търся къде е тази корекция.

Дзвер
не е нужно да канцелираш поръчката - просто въведи друга карта и потвърди плащането с нея

Много сте милички- благодаря!

# 852
zoli не я отказвай има си бутон за промяна на картата или данните..там дето пише метод на плащане някъде над или под има текстов линк

Ох, жива и здрава да си!!!! Само тоя пуст немски.Трябва да се оправя, защото гледам че едните ботуши дето ги исках вече  ги няма  като номер и цена.
Ще търся къде е тази корекция.

Дзвер

Много сте милички- благодаря!
В момента ти е едно никакво положението на поръчката и би трябвало всичките ти линкове за всякакви промени да ги има. Като приемат поръчката изчезват. По памет ти казвам кое как е..там, където пише visa ili mastercard...е там е мястото.

Последна редакция: пт, 22 мар 2013, 10:36 от dalil

# 853
# 854
  • Бг

Снежито, явно никой не ги е получил, за да даде отзив. В немския Амазон има 6 отзива, като 4 от тях са положителни. Казват, че са височки и тесни, иначе си отговаряли на номерацията.

Бижууууу, чакаме да се поФалиш със снимков мат`рЯл  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт