Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 52/ от 14.03 до 28.03.2013

• 68 058
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 1 005
Според вас от тези Caprice http://www.javari.de/s/ref=topnav_sk__b/277-6521715-1986853/?ons … _8%26pageCode%3Dd
кой номер да взема 41 или 42 крака ми е около 26,5 , слаб към нормален крак? Rolling Eyes

# 1 006
Бижу, може пък на теб да ти оправят кръста тези обувки! Пожелавам ти го  Hug

Момичета, аз се чудя дали да не откривам седмицата с нещо ...
Какво ще кажете за тези боти:
http://www.javari.de/s/ref=amb_link_173332967_114?brands=CAF%C3% … 37%26pageCode%3Dd
хем ми харесват, хем си дават сметка, че нямам особена нужда от тях   Rolling Eyes
(то от тук пишещите кой ли има остра нужда от обувки  Laughing )

Малко ме притеснява факта, че нямат цип и най-вероятно ще се обуват трудно.
И дали стават за нормален към тесен крак  newsm78
Иначе за марката съм чувала само суперлативи, но нямам нищо тяхно

Оставям се в ръцете Ви да ме навиете дали да прегреша или да се оглеждам за нещо пролетно-лятно

# 1 007
  • Бг
Марианке, спри се, не ти трябват бАтушки  Mr. Green. Идва пролет, лято все пак. А тези ако ги вземеш ще ги сложиш най-вероятно другата зима. Иначе са хубави, и изглеждат качествени, но без ципче ми се струва обуването, че ще е приключение, не че са чак толкоз високи, но все пак.
А и къде е мъжОТ ти, да ти каже, че имаш подобни  Laughing.

# 1 008
Да запитам - имаше ли втори цвят вързалки в кутията и диск?
Да, белите са нанизани и допълнително има цикламени, и диск.

Марианка, дано! Hug

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 10:42 от Бижy

# 1 009
  францетата са пуснали много модели на - 50 %

# 1 010
Момичета, аз се чудя дали да не откривам седмицата с нещо ...
Какво ще кажете за тези боти:
http://www.javari.de/s/ref=amb_link_173332967_114?brands=CAF%C3%Малко ме притеснява факта, че нямат цип и най-вероятно ще се обуват трудно.
И дали стават за нормален към тесен крак  newsm78
Иначе за марката съм чувала само суперлативи, но нямам нищо тяхно
Оставям се в ръцете Ви да ме навиете дали да прегреша или да се оглеждам за нещо пролетно-лятно
Без цип не е удобно,забрави ги.
Може да си купиш хубав ботуш на цена на сандали,сега е момента,обаче не и ботуш без цип!

# 1 011
# 1 012

Може да си купиш хубав ботуш на цена на сандали,сега е момента.....

Е дайте едни такива апрески 39 номер насам, моля Laughing Аз гледам, гледам и нищо не откривам.

# 1 013
  • софия
Искам да попитам дали ботушите на Buffalo London си отговарят на номерата и при условие, че кракът ми е 23 см. да поръчам 36 номер?

# 1 014
Здравейте, преди време си бях пуснала една поръчка на чанта от немското джавари. Днес получих доставката, но са ми пратили друг модел от същата серия. Не знам как точно да го обясня, но там където поръчвах имаше два модела, от които аз избрах единия, а са ми изпратили другия при това в друг цвят. Обае аз сега никъде не мога да намеря този модел, който съм им поръчала, защото очевидно е изчерпан. Моля ви, посъветвайте ме какво да направя  Sad Тъпото е, че дори в моите поръчки не мога да видя модела, който поръчах.

# 1 015
...Тъпото е, че дори в моите поръчки не мога да видя модела, който поръчах.

Да не си в грешка нещо,при мен всичко поръчано предни години ( и изчерпано) се вижда .

От кога ти е поръчката,аз чакам едни за сестра ми с дата на доставка 23.03. Rolling Eyes

# 1 016
...Тъпото е, че дори в моите поръчки не мога да видя модела, който поръчах.

Да не си в грешка нещо,при мен всичко поръчано предни години ( и изчерпано) се вижда .

От кога ти е поръчката,аз чакам едни за сестра ми с дата на доставка 23.03. Rolling Eyes
Ми не, имам потвърдителен имейл, в който преди се виждаше снимка на чантата, но сега няма снимка, същото е и в акаунта ми newsm78 Аз немски не знам, но от това, което разбирам от преводачката, че са ми написали, не виждам никъде да е описан модела на чантата Rolling Eyes
Искам да видя как се води точния модел за да помоля една приятелка да им напише едно писмо. Поръчката съм направила на 12.03.
Ако някой се интересува ще си дам паролата да погледне какво имам в акаунта си. Embarassed

# 1 017
няма нужда да даваш пароли никому .Сега ще ти напиша къде да погледнеш  Peace

javari.de-влизаш си в акаунта

Mein Konto-горе вдясно

Bestellungen anzeigen -вляво най-горното

Вдясно ще видиш линкове с поръчаните неща. Кликаш на тях и гледаш какво си поръчала.

На немския сайт може да им пишеш и на английски  Peace

# 1 018
Получих известие от пощата, което няма за какво друго да е освен поръчката от 4.03 от френското джавари. Значи е станало някакво забавяне някъде по трасето, а не са откраднати, има надежда Peace

# 1 019
няма нужда да даваш пароли никому .Сега ще ти напиша къде да погледнеш  Peace

javari.de-влизаш си в акаунта

Mein Konto-горе вдясно

Bestellungen anzeigen -вляво най-горното

Вдясно ще видиш линкове с поръчаните неща. Кликаш на тях и гледаш какво си поръчала.

На немския сайт може да им пишеш и на английски  Peace
Ммм, даааа, обаче на линка вече я няма чантата, която аз поръчах, аз само тази която са ми изпратили #Cussing out Абсолютно убедена съм, че поръчах друга чанта. Ехх,  много ме е яд. Поне да беше в черно, щях да я дам на майка ми....
А ако не приемат "рекламацията", аз нали пак мога да я върна, но да си платя пощенските разходя, може ли да ми кажете какъв е редът?
Трапезица, благодаря ти за съдействието  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт