Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 52/ от 14.03 до 28.03.2013

• 68 048
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 1 035
aniK ботушите Лурчи ги меря 15см.  ,но стелката накрая има повдигнато,там отива още 1 см.
а за Ромиката,аз по принцип съм им фен на марката. Тези също ми изглеждат много добри,вътре са подплатени целите с мекичко,дори и стелката.Когато ги поръчвах,четох  добри коментари за тях,че били много топли обувки. На 32 номер стелката е 20,5см.

# 1 036
Бижу, може пък на теб да ти оправят кръста тези обувки! Пожелавам ти го  Hug

Момичета, аз се чудя дали да не откривам седмицата с нещо ...
Какво ще кажете за тези боти:
http://www.javari.de/s/ref=amb_link_173332967_114?brands=CAF%C3% … 37%26pageCode%3Dd
хем ми харесват, хем си дават сметка, че нямам особена нужда от тях   Rolling Eyes
(то от тук пишещите кой ли има остра нужда от обувки  Laughing )

Малко ме притеснява факта, че нямат цип и най-вероятно ще се обуват трудно.
И дали стават за нормален към тесен крак  newsm78
Иначе за марката съм чувала само суперлативи, но нямам нищо тяхно

Оставям се в ръцете Ви да ме навиете дали да прегреша или да се оглеждам за нещо пролетно-лятно

Много ми харесаха на мен ботичките,макар и без цип-всъщност това ги прави по-яки. Според мен няма да е толкова трудно обуването,те не са много дълги.
Иначе и аз мразя трудни за обуване боти и ботуши,оообаче ако много се налага се жертвам.За сега си ги слагам в уиша...не ми трябват и на мен,ама ми харесват-много хубава изглежда кожата,подметката ме кефи също.

# 1 037
И само още един последен въпрос  Embarassed
Аз трябва да изпратя 2 имейла, така ли?
Единият за възстановяване на сумата от самата чанта и 2-ри (след като са ми отговорили на първия) за възстановяване на пощенските разходи? newsm78 Много ми е неудобно, че ви занимавам наистина, но съм като пиле в кълчища. Sad

# 1 038
До колкото помня все от формата за контакт им пишеш,а не с Re:  на писмото.Първо им пиши да видим какво ще ти отговорят,няма да си броим мейлите,я Simple Smile  Пишеш до победен край  Peace

П.С. Пусни я тази чанта тук / в размените/ може пък някой да си я познае Simple Smile

# 1 039
  • Бг
Единият за възстановяване на сумата от самата чанта и 2-ри (след като са ми отговорили на първия) за възстановяване на пощенските разходи? newsm78 Много ми е неудобно, че ви занимавам наистина, но съм като пиле в кълчища. Sad

Алвелина, аз първо им пиша, че има проблем с поръчката, като им описвам какъв е точно проблема. В същия този мейл задавам и въпроса пощенските дали ще ми бъдат възстановени, това разбира се при условие, че грешката е при тях. И ако съм направила снимки на дефекта давам и линк към снимките, за да видят и те.
И вече в зависимост от отговора са и по нататъшните ми действия.

# 1 040

Алвелина, аз първо им пиша, че има проблем с поръчката, като им описвам какъв е точно проблема. В същия този мейл задавам и въпроса пощенските дали ще ми бъдат възстановени, това разбира се при условие, че грешката е при тях. И ако съм направила снимки на дефекта давам и линк към снимките, за да видят и те.
И вече в зависимост от отговора са и по нататъшните ми действия.
Така си мисля и аз да направя, но не бях сигурна, че е ок. Ако кажат, че ще ми възстановят цялата сума, това означава ли, че аз първо трябва да отида до пощата да я изпратя, да снимам/сканирам касовата бележка и отново да ги уведомя вече за пълния размер на разходите, заедно със снимката на бележката.

# 1 041
да.Действай стъпка по стъпка,води се по кореспонденцията. Успех!

# 1 042
Пепине, ето ти едно предложение от мен за сандалки
http://www.javari.de/Lurchi-Maxy-06036-Unisex-Sandalen/dp/B0060K … p;nodes=533331031

Аз утре си чакам да ми дойдат сандалките..нарочно ги пуснах по-късно, за да е през седмицата и в ден в който съм вкъщи/за да не се разкарвам до пощата/. Утре ще споделя впечатления и дали ще стават за моето копито, или ще си пътуват обратно.

# 1 043
  • Бургас
Здравейте! Пиша, за да се похваля - пристигна ми първата поръчка от този сайт - изненадващо бързо. В сряда поръчах, в четвъртък е тръгнала и днес вече вкъщи, т.е. в пощата, но тя е до нас Laughing
https://www.javari.co.uk/dp/B002VJK5WG?ie=UTF8&pf_rd_r=17FPC … p;pf_rd_s=right-1 Това са. UK12 поръчах, а на тях пише 12/13, но мисля, че отговарят точно на посочените размери в таблицата. Цялата подметка е 20,5см, но в края е вдигната, така че за краче 19-19,5 мисля че ще  е добре. И цвета е друг, взех черно и бяло, последен чифт бяха. Сега чакам да се прибере мъника и да ги мери.

# 1 044
Имам поръчка от немския сайт,която е изпратена на 18.03. Нямам номер за проследяване,нито пише как е изпратена и не знам къде да я чакам. Има ли друг с такава поръчка? И не е за мен на всичко отгоре.

# 1 045
sasi6 aз. Тъкмо щях да питам къде да я чакам - DHL или пощата

# 1 046
  • Бг
Имам поръчка от немския сайт,която е изпратена на 18.03. Нямам номер за проследяване,нито пише как е изпратена и не знам къде да я чакам. Има ли друг с такава поръчка? И не е за мен на всичко отгоре.

Момичета, чакайте си поръчките по пощата, щом нищо не пише. Явно немците са се усетили, че по-евтинко излиза да работят с Бг пощи, от колкото с DHL.

# 1 047
  • Sofia

Момичета, чакайте си поръчките по пощата, щом нищо не пише. Явно немците са се усетили, че по-евтинко излиза да работят с Бг пощи, от колкото с DHL.

Дали ще им излезе по-евтинко, ако започнат масово да е губят  Mr. Green
vox, много ти благодаря  Hug И двата размера ме устройват  Peace За Ромиката и аз четох само положителни отзиви, но дали бъркам,ч е бяха по-евтини  newsm78 Понеже отдавна са ми в уиша, сега се чудя да взимам ли, да чакам ли... да не се прецакам нещо  Embarassed Номер 30 гледам - 26 и нещо е  Rolling Eyes

Мариана, забравих да похваля xyxyx-a, много са готини. Аз едни апрески сънувам... н ищо, че идва лято  Peace

# 1 048
ММ сега ми донесе тези страхотни са .. мека кожа  много са красиви  някой ако иска см и снимки ще кача ..

# 1 049
И аз съм с такава поръчка, чакам я по пощата. Днес беше е крайният срок за доставка, но нямам известие от пощата.

Общи условия

Активация на акаунт