Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 52/ от 14.03 до 28.03.2013

• 67 943
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 1 215
Alexa_a, мнооого благодаря!  bouquet Спести ми терзанията до довечера  Laughing

# 1 216
LilaC, моите са кафяви, имат леко лъскаво, но изобщо не се забелязва, като частиците на графит.  Уъскаво не бих обула  Mr. Green
Ооох толкова са ми легнали на сърцето, но 36 няма от никой цвят Sad. Ани, дали ще са ми много големи 37, като съм твърдо 36 newsm78
Много са хубави, но Mjus и Airstep си отговарят напълно. Embarassed
Но Ани да сподели този модел конкретно дали би позволил да са по-големи.

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 11:35 от Perseuss

# 1 217
  • Варна
Gaastra отговарят ли си на номерата? Аз съм 37 със нормален към тесен крак. Пуснала съм ги към празна карта че да не ги изтърва  Embarassed понеже моя номер беше само 1 на изкушаващата цена 59 €, да захраня ли картата? Сега е момента да ме разубедите. http://ecx.images-amazon.com/images/I/81omAhz5ZgL._SL1500_.jpg 

# 1 218
  • Sofia
LilaC, моите са кафяви, имат леко лъскаво, но изобщо не се забелязва, като частиците на графит.  Уъскаво не бих обула  Mr. Green
Ооох толкова са ми легнали на сърцето, но 36 няма от никой цвят Sad. Ани, дали ще са ми много големи 37, като съм твърдо 36 newsm78
Много са хубави, но Mjus и Airstep си отговарят напълно. Embarassed
Но Ани да сподели този модел конкретно дали би позволил да са по-големи.

Ама Ани забрави да сподели  Embarassed Марианка, хлабави са ми, 1 размер отгоре ще са големи и кракът ще се плъзга напред Sad

# 1 219
  • София
Аз съм пробвала 2 модела ботуши Mjus и мисля, че са леко уголемени. Не цял номер, но имат малък аванс.

# 1 220
Мацки с много краченца, кога са ви диспачнати поръчките, които получихте или ще получите днес с ДЧЛ от Джавари.де?
  bouquet

# 1 221
  • Sofia
Много съм зле - този пост съм го пуснала в темата за размени  ooooh!

Мацки, я кажете сега кои ви харесват най-много  Mr. Green
(виолетовите), (кафявите) или (светлите естествено  Mr. Green)
Ровичкам си за нещо по-интересно  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Mjus са свободни, не бих взела нито по-малък, нито по-голям номер  Peace

# 1 222
AniK, аз съм за последните.  Hug

# 1 223
  • София
Момичета, някой нещо да каже за тези жълтите? Имаше една 35-ца за 33 EUR и нещо много ме привлече в това жълто...

# 1 224
Ани, стига бе! Мен нещо не ме впечатляват вторите и третите. А пък първите ми идват грубички за теб.

Аз си чакам 2 колетчета, не с обувки, но пак е нещо. По-добре от без хич Mr. Green

Фелис, много сладко това жълтото. Ама то аз съм луда и харесвам шаренкото Blush

# 1 225
Здравейте! Някой може ли да ,ми проследи пратката от немско. Това е номера
997202473884.  На 23-ти е напуснала немско и в БГ сайта не я виждам.Дали бъркам някъде?

# 1 226
  • Sofia
Момичета, някой нещо да каже за тези жълтите? Имаше една 35-ца за 33 EUR и нещо много ме привлече в това жълто...

Страхотни са  Peace
Ронче, не са груби първите - аз си ходя спортна  Laughing

# 1 227
  • София
Жалко за Mjus, благодаря момичета. Anik, аз съм за We are Peace.
Днес взех от пощата https://www.javari.de/dp/B007Y52URK, р-р 25, мнооого сладурски. Пратени са на 19.03. известието е от 25.03.

# 1 228
  • Бг
Здравейте! Някой може ли да ,ми проследи пратката от немско. Това е номера
997202473884.  На 23-ти е напуснала немско и в БГ сайта не я виждам.Дали бъркам някъде?

sasi6, все още не е влязла в Бг, и за това не можеш да я видиш. При нас се отразява чак след като влезе, а имаше момичета, които бяха получили пратките си, но нe са били отразени в Бг версията на DHL.

Много съм зле - този пост съм го пуснала в темата за размени  ooooh!

Мацки, я кажете сега кои ви харесват най-много  Mr. Green
(виолетовите), (кафявите) или (светлите естествено  Mr. Green)
Ровичкам си за нещо по-интересно  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

АniK, аз съм за вторите, но си мисля, че нямаш нужда от нито един от трите чифта  Mr. Green. Идва пролет. Да, знам, че сега се купуват ботуши, но ..... ти си имаш достатъчно   Peace.

Фелис, сладурчета големи са, аз даже проверих дали случайно няма по-големи номера  Joy. Иначе в немския Амазон има 5 мнения за тях, като 3 са петзвездни. Девойките казват, че са супер удобни, и държат крачето сухо и топло. Едното отрицателно мнение е, че не стават за широко краче.

Охх, на мен вече ми се носи нещо шарено, пролетно, цветно или както каза Ронка и аз съм в категорията "Луд на шаренко се радва"  hahaha. Ей от тез например бих си взела от всички цветове, изключая тъмно синьото  Joy.

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 12:58 от Alexa_a

# 1 229
  • у дома
Момичета, да попитам - при добавяне в кошницата на артикул, той пази ли ми се и на същата цена ли, като на тази на която съм го добавила? Или трябва да продължа към checkout/плащане (щот съм с празна карта и не знам пазят ли се обувките като са само в кошницата, а не и като съм ги подала за плащане  newsm78
Дано се разбра нещо от въпроса ми...

Общи условия

Активация на акаунт