Обувки за мочме на 4 год. - 30 номер

• 5 625
  • 20
  •   1
Отговори
  • Перник
Здравейте, днес исках да купя на сина ми зимни обувки и установих, е крака му е 20 см, което отговаря на 30 номер обувки, а той е на почти 4 год. Извинете ме ако е глупаво, но ми се струва доста голям крак за дете на неговата възраст. Споделете вие вашите деца кой номер обувки носят просто за да съм малко по информирана. Като информация само детето на приятелка е на 7 год и носи 31 номер. Нещо не разбирам .......

# 1
  • Пловдив
В тези неща няма сравнение.Колкото му е кракът,толкова
Голямата ми е на 32 ри номер.На 6 г и половина е.По спомен на 4 г беше 29 ти номер

# 2
Моят син е почти на 4 (3 г. и 10 м.) и в момента носи 27-28 зависи от модела. Аз си мислех, че му расте бързо крачето, но не бях сравнявала досега с връстниците му.

# 3
Не виждам нищо странно.
Моето момче носи 26 номер в момента,след 3 месеца става на 3 год.
За едно лято крака му порасна с 1 см.

# 4
Е какво ще го подкъсиш ли, като сравниш и   е много голям

# 5
  • Плевен
Моя син другия месец прави 4 години,а носи 29 номер.Ми мъж с голяма шляпа,кво да го правя.Да му резна крачето ли?На приятелка сина и е на 5 години и носи 28 номер.моя син на 4 -29 номер.Голям крак си има от бебе.На приятелка момиченцето проходи на годинката със 15 номер(не знам дали има такъв номер изобщо).Търсила и обувчиците онлайн,защото в магазин не могла да намери такъв номер.Деца всякакви

# 6
Моята дъщеря след месец ще навърши 4 год. и носи обувки 25 - 26 в зависимост от модела. Другите деца в парка на нейната възраст са с по-големи номера. Синът ми се роди с големи крака и ръце и доктора още  като го извади каза - Голям мъж ще стане. След 4 месеца ще навърши 17 години и е с 43 номер, висок е и е добре сложен. Гледам повече от година си купува един и същи номер обувки, дано краката му да са престанали да растат.

# 7
Моя син февруари ще стане на 4 и е момента носим 27-28 номер. За съжаление с това си е ген , нищо не можем да направим по въпроса. Спрете да се притеснявате , да е здраво детето , другото не го мислете.

# 8
  • Перник
Разбира се, че нищо не мога да направя. Различно дете - различно краче. Стана ми малко странно, че мин . година зимните бяха 26 номер, а сега са 30 и затова ви попитах. Благодаря за споделеното.

# 9
  • somewhere over the rainbow
Мойто момче през март ще стане на 4 и сега му купих 27 номер ботуши. Стъпалото му е 16.5 см.

# 10
Моя носи от 6г номер 31.Вече към 32.Между 3 и 5г растеше много бързо.Ако лятото носи 27 другото лято отива на 29 номер.
Сега се поукроти с краката.С дрехите е същото.През 3-4 месеца дънките окъсяват видимо.
Вие на ръст как сте? Да не е по-едричък изобщо.
Иначе и на мен 30 ми се вижда много,но ако всичко е о.к. няма място за притеснение.Да не е от модела обувки.

# 11
  • Перник
Висок е 107 см, но е доста слаб 17 кг. Може и от модела да е, но есените са на chippo и бяха 29 номер, сега трудно му станаха 29 и затова пробвахме и 30.

# 12
  • Пловдив
При есенни 29 е съвсем нормално зимните да са 30 ти
Не е скочил от 26 директно на 30.Имало е междинно 29

# 13
това си е индивидуално и ние сме като Вас. на 4г и 4месеца сме а вече носим 31 от някои марки даже 32,

# 14
Висок е 107 см, но е доста слаб 17 кг. Може и от модела да е, но есените са на chippo и бяха 29 номер, сега трудно му станаха 29 и затова пробвахме и 30.
Не мисля ,че е слаб.Съвсем си е добре на ръст и тегло.Може крачето му да е тънко и дълго.
На моя син е високо отгоре.Не влиза във всяка обувка.Дори и номера да е същия който носи.
Ако много те притеснява това питай ЛЛ.

Общи условия

Активация на акаунт