Обувки за мочме на 4 год. - 30 номер

• 5 626
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
На 3 години и 2 месеца моето носи номер 24-25 - малкият крак компенсираме с височина: 104 сантиметра  Joy

# 16
На почти 3 години - 25 номер, зимни 26. Аз съм с голям крак.

# 17
Синът ми е на 6 г. и половина и носи 35 номер. Хич не се втелясвам. Той си върви много висок, а и аз имам голям крак. Момче е все пак, нека да е с големи крака! За последната година е мръднал с два номера.

# 18
Няма правила за размерите на детските крака. Както и за "нормалния" ръст. Това свършва с таблиците за бебетата до годинка, където пак говорим за статистически данни. Така като има 6 месечни бебета ртежащи 10 килограма (и възприемани като страхотни пухкави сладури), така има и 2 годишни деца, тежащи толкова.
Моето дете винаги е било високо. В интерес на истината кракът и растеше по-бавно в сравнение с нейните темпове. В един момент обаче порасна и той. При 146 см тя носи 37 номер. В трети клас. Изобщо не ми е хрумвало да се притеснявам - първо ръстът и е на дребна жена и второ - по всичко лищи, че ще бъде висока. Един от най-добрите и приятели в училище носи 40 номер още от първи клас (към 155 см е момчето в момента). Ми нормално е.

# 19
  • БУРГАС
Големия ми син е на 4,почти на 5 и носи 30 номер.

# 20
  • Перник
Да момичета и аз спрях да го мисля, купих 30 номер и така. Продавачката ми даде за пример майка с момиче на 7 години, което носи 37 номер и размер дрехи, които вече не са от детската номерация дори. Просто нещо не си бях сверила часовника така да се каже.

Общи условия

Активация на акаунт