Избор след 7-ми клас

• 1 619
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте! Относно кандидатстването скоро много се колебаем със сина ми кое училище да изберем. Той е решил на първо място със сигурност да сложи 2-ра или 1-ва английска, но аз се опитва да го настроя и за 133-то с английски и руски. Може ли да дадете малко повече инфо относно тези 3 гимназий и да кажете според вас коя е най-добрата. Намираме се на еднакви разстояния горе-долу и от трите училища. Благодаря предварително!

# 1
# 2
А детето какво мисли по въпроса, и то има право на мнение.  Wink

# 3
След като преценява 2-ра, значи е редно на първо място да е желанието на детето.

# 4
  • София
Интересува ме мнението ви за 33 СОУ,по-точно паралелката АЕ+ИЕ.Дъщеря ми си е харесала това училище

# 5
Интересува ме мнението ви за 33 СОУ,по-точно паралелката АЕ+ИЕ.Дъщеря ми си е харесала това училище
Чувала съм добри отзиви относно база, но не толкова добри за училището като цяло

# 6
За 33-то и аз не съм чувала много добри неща като училище. Който иска да учи, разбира се, учи, но общото ниво на учениците е доста ниско, а втория език не се изучава особено усилено. Това са ми разказвали деца, които учат там. Нямам пряк опит.
За първа и втора английска също имам не особено добро мнение. Първа английска не е това, което е била някога, нивото ѝ много падна, но още се държи, все пак. Втора английска има славата на страшно криминално място. Купони, наркотици, алкохол ... Не бих пратила детето си там. За 133-то не знам много. Но ако бях на твое място бих го окуражила да се бори за френската, немската или испанската с . СМГ също е доста добър вариант.  Wink

# 7
  • София
Благодаря ви,момичета! Simple Smile

# 8
Къде мога да видя статистика на баловете за 2013г.Благодаря  предварително

# 9
Къде мога да видя статистика на баловете за 2013г.Благодаря  предварително
Това е темата, в която се коментират всички въпроси, които са свързани с кандидатстването и класирането на децата  след седми клас:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=725993.0

# 10
Нека се включа и аз. Големият ми син иска да кандидатства в ПГПТ- гр. Лом , но трябва да държи приравнителни изпити. Интересува ме къде мога да намеря някакви приравнителни изпити или нещо свързано с кандидатстването след 7 клас newsm78

Общи условия

Активация на акаунт