........за пиърсинга, татуто и още нещо - 19

• 96 263
  • 768
  •   1
Отговори
# 15
arch.mae, мерси много за отговора  bouquet.
А има ли някой с пробити зърна да разкаже малко по-подробно? При мен май това ще е следващият пиърсинг и сега съм в процес на събиране на информация.

# 16
  • * Under the stars *
Момичета,знаете ли дали в Бургас има студио,в което премахват татуировки с лазер? Или евентуално някакви кремчета? 

# 17
Здравейте   bouquet

Да попитам малко инфо за цена, че 2006-та нещата бяха други. Ето тази с размер около 12 см колко ще ми струва горе-долу?
Скрит текст:

Благодаря предварително!  Hug

# 18
  bouquet  честита пролет момичета Grinning
а какво стана с албумчето ни?
аз още не че не мога да се престраша , а събирам парички искам да е на целия гръб и да стане за седмица,не ми се чака много,много.
Пак и трябва да намеря кой да гледа децата за малко... Rolling Eyes
Но със сигурност ще се похваля

# 19
  • Под люляка
zornitsapencheva имам два изпита тази събота и неделя, само да минат и ще дооформя началната страница  Peace

# 20
Супер тема  Simple Smile И аз да се запиша тук -от днес мога да се похваля с втората си татуировка лотусче. Ще показвам като позаздравее.  Стана по-хубава, от колкото я очаквах. Heart Eyes

# 21
  • bulgaria
 bouquet  честита пролет момичета Grinning
а какво стана с албумчето ни?
аз още не че не мога да се престраша , а събирам парички искам да е на целия гръб и да стане за седмица,не ми се чака много,много.
Пак и трябва да намеря кой да гледа децата за малко... Rolling Eyes
Но със сигурност ще се похваля

Посмъртно няма как да ти татуират целия гръб за една седмица. Евентуално на два или три пъти, като от кожата ти зависи колко време ще заздравява.(От седмица до един месец) Имай предвид, че си боли и ти самата няма да издържиш повече от 3-4 часа. Големите татуси стават по-бавно, но недей да се разочароваш, ефекта накрая ще си заслужава Simple Smile Само мисли и премисляй какво ще си хааресаш. п.с. Аз съм с 4 татуса(Утре ще кача снимки)

# 22
  • bulgaria
Здравейте   bouquet

Да попитам малко инфо за цена, че 2006-та нещата бяха други. Ето тази с размер около 12 см колко ще ми струва горе-долу?
Скрит текст:

Благодаря предварително!  Hug

При читав татуист в София около 100лв

# 23
Благодаря ти, Сананда  Hug А мислите ли, че ако розата е червена ще стане по-добре? (мястото ще бъде отгоре на стъпалото, над пръстите, към глезена)

# 24
Благодаря ти, Сананда  Hug А мислите ли, че ако розата е червена ще стане по-добре? (мястото ще бъде отгоре на стъпалото, над пръстите, към глезена)

Пробвай я безцветна пък ако не ти харесва цвят можеш да сложиш винаги,само да не я направят много тъмна розата.

# 25
Пробвай я безцветна пък ако не ти харесва цвят можеш да сложиш винаги,само да не я направят много тъмна розата.

Peace Хитро  Hug Мерси много, точно така ще направя  Party

# 26
  • София
Здравейте, аз съм майка на 14 годишно момиче и понеже от две години съм й обещала татуировка, другата седмица трябва да я заведа и да й направят това, което си е избрала. Мястото ще е на врата, където ще има знак около 6 см. с пет ръкописни букви в него, няма да е цветна. В руските форуми прочетох, че там много боли и вече направо се притеснявам дали това е най-правилното място. Избрахме го, защото лесно се скрива от дългата коса, освен това няма да си го вижда непрекъснато, т.е. да й омръзне и да ме подлуди за още и още. Виждам, че някои от вас са ветерани в татуирането, затова се обръщам към вас с въпроса много ли боли татуирането на врата?

# 27
letas, всеки има различно усещане за болка, аз имам няколко пиърсинга и особено за хрущяла всички ме уверяваха, че е адска болка, а не изпитах почти нищо.  Предполагам, че и с татуировките е така. А на 14 не е ли много мъничка за тату?

# 28
letas, всеки има различно усещане за болка
Напълно съм съгласна! И на мен ми говореха, да се приготвя за "адската болка" и какви ли не неща (на пръста) и като отидох и ме започнаха... чак ми стана смешно какво очаквах, а то какво се оказа  Joy
Аз съм сигурна, че ще изтърпи, щом си се съгласила, няма да се отметне Simple Smile Мисля, че всички 14-годишни в момента си мечтаят за майка като теб Simple Smile

# 29
  • София
Благодаря ви, момичета, за отговорите! Наистина дъщеря ми е малка, но пък съм я учила , че обещанията трябва да се спазват и някак си не върви в последния момент да се отметна от думата си. Общо взето мен ме е страх повече от нея, а тя брои дните до другия петък Simple Smile. А можете ли да ми препоръчате студио за татуировки в София?

Общи условия

Активация на акаунт