........за пиърсинга, татуто и още нещо - 19

• 96 275
  • 768
  •   1
Отговори
# 720
  • Street of Dreams
Знаех си,че сме от една порода. Mr. Green Питах за годините,защото предположих,че си по малка и затова не ме разбра веднага.
За малка вече отдавна не минавам... Crossing Arms И първа младост вече не съм май, спрях да се шокирам от "госпожо", "мадам" и подобни... ooooh! Confused

# 721
Утре съм под иглата. Имам час.

Ще си допълвам татуса на крака, че още след направата ми се стори мъничък на фона на ходилото.
Фрийденд ще е.
Ще си повтарям и татуировката на ръката, която е от китката надолу, че вече на нищо е заприличала, но предвид спецификата на мястото това е нормално.
Само още се чудя, дали  най-захабената част - тази която отива към пръстите и която вече почти не се забелязва, да оставя така, с идеята след време да избелее толкова, че да не си личи.
Не ми харесва просто как стои на пръста там.

# 722
  • София
Успех утре.

# 723
Успех Simple Smile може и някоя снимчица после Stuck Out Tongue

# 724
Успех Simple Smile може и някоя снимчица после Stuck Out Tongue

Мерси Simple Smile Simple Smile

Ще се постарая да сложа.

# 725
  • София
Значи след време избледняват,така ли?Всички ли?От какво зависи? newsm78

# 726
От мастило, място...  Peace

# 727
Досега не съм чула татус на това място да не е избелял, включително и моя. Това е една от причините разбира се като изключим, че това е най видимото място и не може да се скрие, да не се препоръчва да се прави там.
Отказах се да я поправям днес.
Под иглата ще е само ходилото

# 728
Преди няколко дни видях един възрастен мъж,придвижваше се трудно,с бастун/ това го пиша,само защото смятам,че не му е до тату да си прави/ Ръцете му бяха нашарени/това,което се виждаше под ръкавите- целите предмишници+длани+пръсти /сиво и червено/ Ами,стояха си,червеното като че ли беше позагубило яркост,но нямаше друго избледняло или изтрито. Не съм в БГ/ незнам да;ли мастилата са различни/
Лятото смятам да си направя още една малка цветна татуировка и мисля да е на лявата длан

# 729
  • където ми харесва
Последния ми татус предстои да бъде пълнен.
Нямам търпение вече Mr. Green

# 730
  • София
Аз на гърба имам ,доста го излагам на слънце на година по 2,3 морета правя,мажа с висок фактор и т.н.,но за 6 години не са мръднали цветпвете.

# 731
И аз съм така, мажа го с 50-ти фактор и за сега няма проблеми... на гърба е и моя.

# 732
Речено-сторено! Simple Smile)
Снимката не е с много добро качество!
http://www.picbg.net/img.php?file=a3b3bc352da8e22e.jpg

# 733
Отива ти! Simple Smile Да ти е честита!  Hug
Ето и нещо от моите рисунки, че да не е капо.  Mr. Green

# 734
Речено-сторено! Simple Smile)
Снимката не е с много добро качество!
http://www.picbg.net/img.php?file=a3b3bc352da8e22e.jpg

Честито, много ми харесва Simple Smile