........за пиърсинга, татуто и още нещо - 19

• 96 278
  • 768
  •   1
Отговори
# 705
  • София
На гърба има и на другата има  Laughing там е проблема иначе е добре като идея,а и вратут е зает,сложно.

# 706
  • Street of Dreams

Издържа се, точно с мерак Mr. Green Татуистът ми си ми каза, че в цялата му 25 годишна практика не е правил такава акция и че не се издържа. Но всъщност нямах никакъв проблем, до един момент Laughing Значи болка, както винаги при мен, просто нямаше. Докато не стигнахме до Катрината ooooh! Значи ей там най-после ми спря устата hahaha Особено като слагахме бялото, разбрах какво е да те боли от татуиране... Peace

# 707
OnDiNe_, страхотен ръкав!  Heart Eyes Blush
А този кръст и розичката да не би да са по-стари и сега да ги освежаваш и запълваш наоколо с други неща?

# 708
  • Street of Dreams
OnDiNe_, страхотен ръкав!  Heart Eyes Blush
А този кръст и розичката да не би да са по-стари и сега да ги освежаваш и запълваш наоколо с други неща?

Ей, опитното око веднага схвана Grinning Hug Peace

# 709
  • София
Харесва ми браво.Аз харесвам цветните неща.А мерак едва ли,по скоро прага на болката играе роля.

# 710
  • Street of Dreams
Всъщност всички рози са ми "стари", с изключение на една, която тук не се вижда - пада се някъде зад часовника, трябва и тази част на ръката да снимам. От врата до китката розите са 6 и една пъпка Stuck Out Tongue

# 711
  • София
Добре си цъфнала  Joy

# 712
  • Street of Dreams
Черните рози са ми слабост.

# 713
  • София
Надявам се разбираш ,че се отнасям сериозно,а не с насмешка.Аз също имам цветя,не ги понасям и си направих по тази причина. Laughing

# 714
  • Street of Dreams
Надявам се разбираш ,че се отнасям сериозно,а не с насмешка.Аз също имам цветя,не ги понасям и си направих по тази причина. Laughing

What?! Crazy

# 715
  • София
 Joy Joy Joyна колко си години?

# 716
Аз също имам едни цветя, които не понасям - първи татус, к'во да правиш, исках да имам нещо тогава хахаххахаа
Мисля да ги покривам, добре че не се виждат, отзад на гърба са ми. От врата надолу пълзят.  Laughing

# 717
  • София
Аз не харесвам цветя изобщо дори да ми подаряват, ама си направих на пук на това. Joy

# 718
  • Street of Dreams
Аз не харесвам цветя изобщо дори да ми подаряват, ама си направих на пук на това. Joy
AAa, сега схванах какво искаш да кажеш. Аз съм същата с пеперудите, имам луда параноя от насекоми и много хора ми задават въпроса как така тогава съм избрала точно пеперуди за мотив... Mr. Green

# 719
  • София
Знаех си,че сме от една порода. Mr. Green Питах за годините,защото предположих,че си по малка и затова не ме разбра веднага.

Общи условия

Активация на акаунт