........за пиърсинга, татуто и още нещо - 19

• 96 287
  • 768
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Най странното е, че е знаела.. Явно вече е свикнала на всичко покрай мен, и не се впечатлява hahaha А и все пак нали в национален ефир Бенатова ми зададе въпроса, ако някой ден дъщеря ми реши да увисне на куки, какво ще направя, и аз отговорих, че съм първия човек който ще я подкрепи.. И на детето явно му е станало ясно, че му е дадена зелена светлина за всякакви експерименти Laughing

Последна редакция: вт, 25 ное 2014, 14:24 от I walk alone

# 691
  • София
Ее познах значи Laughing

# 692
По повод фолиото, което трябва да стои през първата нощ, моята татуистка ми разказа за зверската болка, с която се е сблъскала, когато се е събудила една сутрин с чаршав залепнал за татуса. Да не си каже някой, че цапането не е проблем и ще рискува Wink

# 693
  • София
Ами като го намажеш достатъчно и е мазно как ще се залепи.Аз с цял гръб спах и не се залепих само по тениска. Laughing

# 694
Предполагам, че е въпрос на късмет. На нея точно отделящите се лимфи и секрети са засъхнали заедно с чаршафа. Може би има и опасност да избършеш здраво намазаното, я в пижама, я в чаршаф, знам ли, на мен не ми се рискуваше да проверявам  Rolling Eyes

# 695
Аз си махнах фолиото веднага щом се прибрах, не съм имала никакви проблеми със залепване на тениски или чаршафи..... но спях по корем две - три нощи  Laughing

# 696
  • Street of Dreams
Относно фолиото, много зависи от големината и дълбочината на татуировката. Аз първия път бях само с някакъв гел, втория и третия път ме напръскаха със запечатващ спрей, нямаше проблем. Обаче поледния път, когато в 2 поредни дни по 7 часа ми набухаха ръката с мастило, имаше фолио не знам колко дни поред, слагах дори когато спях, макар да исках да ми диша кожата и да зарасне по-бързо. Тогава голям ужас преживях, ръката ми беше два пъти по-дебела и болеше ужасно, но си заслужаваше а и мина за 4-5 дни Sunglasses

# 697
  • София
Не ,че нещо ама ръкав ли прави два дни по 7 часа,не ще ти е подута ами незнам.Как се нави на това?Абсол'тна неразумност за мен. Grinning

# 698
До болка БУКВАЛНО познато - 3 дни по 7 часа и аз  и накрая още 1 ден за 4 часа седнах Laughing

# 699
  • София
И как се издържа на това чисто физически,че ми е интересно много?

# 700
В един момент започваше да ми изтръпва ръката. Не мога да кажа, че е нещо крайно, което не мога да издържа. За да ходя там съм на ясно какво ще усетя и колко ще трае.
Пък и как да ти кажа... Питаш човек, който преди години си счупи гръбначен прешлен...  Laughing

# 701
  • София
Да бе ясно,ама не е ли редно първо добре да се очертаят контурите,а след това да се запълнят след като се успокои кожата,Аз не съм чупила нищо освен глава,не мисля че това е мерило  мен са ми затягали конци на разкъсни рани без упойка се прави манипулацията готино е почти като да те рисуват с най-дебелата игла. Laughing

# 702
Е то зависи от стила на татуса, вида. Аз имам татуси без контури. Те са реализъм.  Peace
Ако бяха по-олдскуул щяха да си имат контури.  Laughing Grinning

# 703
  • София
Аз сега мисля  нещо ама не мога да реша как да е,че ръката ми не е много голяма и няма площ така да се каже Laughing

# 704
По ръката през гърба и към другата ръка.  Laughing Mr. Green

Аз сега мисля  нещо ама не мога да реша как да е,че ръката ми не е много голяма и няма площ така да се каже Laughing

Общи условия

Активация на акаунт