също беше на мнение, че е херпес...пък и да съм искала становище...какво? Толкова ли е важно това?

А също и анкета!
невероятен фрагман...толкова мъчно ми стана за тези двамата...наистина ще ги раздели онази гад. Аз пък се надявам да не е умрял, има за какво да плаща този мерзавец.
Аз мисля, че този, който е ударил Баръш, е ударил и Джемре...А тя ако го беше убила, нямаше да гледа така проснатия Баръш, тя не очакваше да го види така. 

ама преди това се е халосала с все сила по устата и по челото. Просто така, защото е душевно болна, зла и ужасна. А двете чаши на масата на Баръш не се знае кой ги е пил, отчитайки факта, че Баръш беше по халат, а Джемре - с палтото си. Ти да видиш!
ама преди това се е халосала с все сила по устата и по челото. Просто така, защото е душевно болна, зла и ужасна. А двете чаши на масата на Баръш не се знае кой ги е пил, отчитайки факта, че Баръш беше по халат, а Джемре - с палтото си. Ти да видиш!
поради липса на достатъчен каст(щото всички я ритнаха в трътката
Препоръчани теми