Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 67

• 29 154
  • 752
  •   1
Отговори
# 45
Ето ме и мен  Hug
Според мен Джемре и Баръш са се сбили Баръш е ударил Джемре  след което тя изгубва съзнание, но някой е халосал Баръш след като ДЖемре е вече халосана и няма как да знае че е имало и друг. И този някой според мен е Гюней Peace
Само да допълня, че спред мен от фрагмана  в който Джемре пита Кузей за Гюней е точно защото той я е видял че е в безсъзнание но не го казва, а Симай е била свидетел задкулисно и точно затова Гюней я търси за да не го предаде Wink

# 46
Зейнеп не е късала с Бурак , защото никога не са били гаджета. Peace

# 47
Ето ме и мен  Hug
Според мен Джемре и Баръш са се сбили Баръш е ударил Джемре  след което тя изгубва съзнание, но някой е халосал Баръш след като ДЖемре е вече халосана и няма как да знае че е имало и друг. И този някой според мен е Гюней Peace
Само да допълня, че спред мен от фрагмана  в който Джемре пита Кузей за Гюней е точно защото той я е видял че е в безсъзнание но не го казва, а Симай е била свидетел задкулисно и точно затова Гюней я търси за да не го предаде Wink

А може да е и Симай този някой. Дори може след това да е взела бижутата, които Баръш наскоро разглежда /подаръците на Джемре/

# 48
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зейнеп не е късала с Бурак , защото никога не са били гаджета. Peace
Peace E, те тва ми Ареса.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 49
ОК, не искам да споря, всичко, което мисля, съм написала. Може да е и Дениз. Joy Joy Joy
Мац, както виждам от последната серия парашутистката сигурно е приземена някъде другаде със същата скорост както беше пусната в ма'алата. Joy Joy Joy
Не е тя.  Mr. Green

Hug Не я отписвай. Знае къде живее Баръш. Мрази го за нещо си, щом му подхвърли снимките от катастрофата.

# 50
  • Тук някъде.....
Ето ме и мен  Hug

Ивана, точно така мисля и аз!   bouquet Сценарият ти е много вероятен. Но защо Симай ще си мълчи, че е била там и ще остави Джемре да поеме вината? newsm78 Все пак, такава ли гадина да излезе?

# 51
Джемре е припаднала от изтощение  Joy Joy Joy ама преди това се е халосала с все сила по устата и по челото. Просто така, защото е душевно болна, зла и ужасна. А двете чаши на масата на Баръш не се знае кой ги е пил, отчитайки факта, че Баръш беше по халат, а Джемре - с палтото си. Ти да видиш!

Joy Joy Joy
Дааа! Пропускате, че каза на Симай да мине през задния вход. Така, че затова охраната не я вижда.
По принцип може да има и очевидец. Въпрос на сценарии. Като при убийството на Фзрат. Симай, примерно. И затова Гюней да я среща по баровете. Това, не променя факта, че Джемрето е убиец.

# 52
ОК, не искам да споря, всичко, което мисля, съм написала. Може да е и Дениз. Joy Joy Joy
Мац, както виждам от последната серия парашутистката сигурно е приземена някъде другаде със същата скорост както беше пусната в ма'алата. Joy Joy Joy
Не е тя.  Mr. Green

Hug Не я отписвай. Знае къде живее Баръш. Мрази го за нещо си, щом му подхвърли снимките от катастрофата.
Hug Важи, важи...приемам аргумента. Peace
Пък и нали погребахме олмаза. Laughing

# 53
Ето ме и мен  Hug

Ивана, точно така мисля и аз!   bouquet Сценарият ти е много вероятен. Но защо Симай ще си мълчи, че е била там и ще остави Джемре да поеме вината? newsm78 Все пак, такава ли гадина да излезе?
Да се добави Гюней в анкетата. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Праим го сериен убиец.

# 54
Джемре е припаднала от изтощение  Joy Joy Joy ама преди това се е халосала с все сила по устата и по челото. Просто така, защото е душевно болна, зла и ужасна. А двете чаши на масата на Баръш не се знае кой ги е пил, отчитайки факта, че Баръш беше по халат, а Джемре - с палтото си. Ти да видиш!

Joy Joy Joy
Дааа! Пропускате, че каза на Симай да мине през задния вход. Така, че затова охраната не я вижда.
По принцип може да има и очевидец. Въпрос на сценарии. Като при убийството на Фзрат. Симай, примерно. И затова Гюней да я среща по баровете. Това, не променя факта, че Джемрето е убиец.
Нещо не мога да ти фана мисълта у въздуха...ама скандала може да е бил и между Симай и Баръш. Тя може да го е халосала...после е влезнала Джема , двете са се фанали за косите и е халосала и нея...и после си е била камшика.

Оффф, вече кукнах с тия сценарии. #Crazy

# 55
Ето ме и мен  Hug

Ще изнудва Гюней. като отиде и разкаже всичко няма да спечели облаги от това Peace

# 56
[

Аааа, не бе...дали пък ще се върне да изкрещи..."Аз съм убийцата...пуснете Джемре"
Мац,  Hug къде гледа тоз филм?
Както казваш ти: "...ти да видиш..." Joy Joy

# 57
Зейнепки, нерде сте! Какви главоболия докараха на Джемрейките. Ние сме си супер. Сега ще се настаним на метеното. Joy

# 58
Зизу,готин подпис  Peace

# 59
Нали, едвам си намерих жив съученик. Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт