Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 67

• 29 157
  • 752
  •   1
Отговори
# 270
И тая рана на устата и няма ли да мине до юни? Това ще се случи или в следващата или в по-следващата серия. Като се замисля сега над думите им във фрагмана, ми хрумна следното: Кузи ще полудее от мъка след ареста на Джемс и това ще го видят всички...и тези, които не са знаели за неговата любов ще разберат. Няма да му пука ни от Гюней, ни от никой. Именно затвора ще изиграе ролята на гръм, както се надяваше Джемре, за да осъзнае, че няма да може да се откаже от нея. Така мисля.
Гюнейката ще се нагърби със защитата на Джемрето. Неслучайно беше на местопрестъплението.
Въпросът е такъв, че не може да се реши с юмруците на Кузей. Просто, в случая няма никой за пребиване. Както се разбира, дори не му се обажда. Кузейката разбира от новините за случката.
За което, Г.ще плати много скъпо. Ама, това е в моя филм. Joy Joy Joy В твоя, не знам.

Последна редакция: пт, 15 мар 2013, 22:54 от dafne_1

# 271
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
И тая рана на устата и няма ли да мине до юни? Това ще се случи или в следващата или в по-следващата серия. Като се замисля сега над думите им във фрагмана, ми хрумна следното: Кузи ще полудее от мъка след ареста на Джемс и това ще го видят всички...и тези, които не са знаели за неговата любов ще разберат. Няма да му пука ни от Гюней, ни от никой. Именно затвора ще изиграе ролята на гръм, както се надяваше Джемре, за да осъзнае, че няма да може да се откаже от нея. Така мисля.
Гюнейката ще се нагърби със защитата на Джемрето. Неслучайно беше на местопрестъплението.
Въпросът е такъв, че не може да се реши с юмруците на Кузей. Просто, в случая няма никой за пребиване.
За което, Г.ще плати много скъпо. Ама, това е в моя филм. Joy Joy Joy В твоя, не знам.

Е, нали Гюней щеше да я закопа...ся па ще я защитава... Shocked
Ама той ли ще плаща за аВУката?Тва ли е причината да не го ступа Кузей? Щото ако е така значи много си лови момето и държи на нея. Mr. Green

# 272
 #Crazy #CrazyАз, с ръжен.....мооооже Joy

# 273
Канал Д?  newsm78 Наша си е, патент!  Laughing

# 274

Мда, Джемре е видяла всичко, както писах вече преди 9 страници. И кой се опитва да скрие? Thinking Единият отпада- Кузей, пък и той не би го направил инкогнито, ще се бие като лъв! Остава само един мил и много скъп човек на Джемрето- Гюлтен! Като нищо е светнала на Баръш фасонката... ooooh!
HugДа, Гюлтен, напълно възможно. Джемрето или е в амнезия, или прикрива някой. Само двама души обича. Кузей и Гюлтен. За тях ще се жертва да влезе в затвора.
Опаааааааа, сега пък го обичала? Тя не беше ли нещо много егоистична и проста, за да изпитва такива чувства, а да не забравяме, че е и алчна душегубка на мъжки сърца Joy Joy Joy

# 275
Въпросът е такъв, че не може да се реши с юмруците на Кузей. Просто, в случая няма никой за пребиване.

Е, нали Гюней щеше да я закопа...ся па ще я защитава... Shocked
Ама той ли ще плаща за аВУката?Тва ли е причината да не го ступа Кузей? Щото ако е така значи много си лови момето и държи на нея. Mr. Green

HugЗа мен, я обича.  Знам, какво се пише по случая, но за 65 серии не дадоха и едно доказателство, че я мрази.  Има си тръпка към нея.

# 276
Попитах  защото Дафне писа че Гюней го нямало в анкетата на канал Д и се зачудих дали не си взела имената на заподозрените от там Peace, и ако наистина го нямаше Гюней в списъка на канал Д, щях да се замисля за друг възможен вариант Wink, но щом е така си държа на Гюня Peace

# 277
Попитах  защото Дафне писа че Гюней го нямало в анкетата на канал Д и се зачудих дали не си взела имената на заподозрените от там Peace, и ако наистина го нямаше Гюней в списъка на канал Д, щях да се замисля за друг възможен вариант Wink, но щом е така си държа на Гюня Peace
В Канал Д има само 3 заподозрени: Симай, Дж и Венюс.

# 278
# 279
[/quote      Това е за заблуда на врага Peace

# 280
Дами, аз гледам канал Д по тв-то, а не в сайта им  Peace Така че, анкетата си е само моя. Rolling Eyes

# 281
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аз говорех за Кузи ама нищо... Whistling Дафне... Hug

Ся като дръпнах един фас си представих сцената в която главна героиня убийца е Гюлтен. Thinking

Такааа, значи Гюла маха тапите и чува хлопане на врата. Рипа от кревата и се зарежда на прозореца. Скива Джема, че излиза, скача си в ортопедките и как си е по пеньоар излиза по нея. Някъде по улицата среща Юнус с таХито и се мета вътре...отива в имението по пеньоар и със забратка лед на главата щото я боли. Joy
Там става свидетел на скандал м/у Джема и Баръш в който тя му казва, че ще се жени за Кузей. Гюла скача, бие едно круше на Джема да я накара да млъкне, Баръш се спуска да я спасява...тя взима най близкия предмет (ръжен) и го халосва по капацуната. След изумения вик на Джема "Анне, напюсун?"Гюла халосва и нея. Оставя ги двамата проснати и понеже е по-бърза от тока, напуска незабелязано къщата. После отива до будкЯта на охраната, тръска си ушите, че ония се карат и напуска имението без да звъни на 112.
Прибира се , слага си наушниците и си лега. Joy Joy Joy Joy Joy

Лелеле, какъв трилър-драма с елементи на Йекшън... hahaha hahaha hahaha

# 282
Ок, ще помисля над трите но не ми се връзват , защо да го правят , освен Джемре другите нямат мотив Thinking
А може би наистина е заблуда анкетата на канал Д Peace

# 283
Къванч в Беяз шоу днес от 23,15 ч по канал Д ако някой се интересува

# 284
Къванч в Беяз шоу днес от 23,15 ч по канал Д ако някой се интересува

Да, чакам го   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт