Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 67

• 29 157
  • 752
  •   1
Отговори
# 300

Шоуто на Беяз - сега ! Peace
И аз го гледам, не го е страм да е толкова хубав Crossing Arms
Госпожата, кой сайт използваш за канал Д?

# 301
Дафне, мило Hug няма такъв филм. Peace

Има , има. Peace Точно както го написа Дафне- "Дори и на убийство ли?" Точно това я попита Баръш в колата след откриването на борсата.
Hug Значи в твоя ред на мисли...тя е казала"ДА" и го е свитнала...? Joy Joy Joy Joy Joy Joy

В тоя ред на мисли, тя го изгледа с отвращение и слезе от колата. Ако тълкуваме всичко, значи това си е дебел намек за следващите събития. Ако има логика, а тя както е известно е слабата страна на сценария. ooooh!

# 302
  • Тук някъде.....
Това с въпроса и отговора в таксито беше за да може шофьорът на таксито да свидетелства, че Джемре му се е заканила  Wink Иначе достатъчно данни има, че не е тя. И чашите, и това, че Гюней я завари припаднала и едва след това тя хвана стика....нараняванията й. Поне за неизбежна отбрана може да се подозира. Ама защото става въпрос за Баръш Хакмен и за турски сериал, ще я вкарат в затвора. То всъщност докато се изяснят нещата, е нормално.

# 303

Ивана,  Hug ни срам, ни очи ! Crazy Чак не дишам ! Heart Eyes

http://www.hdtvler.com/kanal-d/

# 304
# 305
Киво пак си е сложил халкичка на пръсчето! Ей голям шмекер е той! Лъже, лъже...  Laughing

# 306
Шане, тук халката се носи на лявата ръка, на дясната се носи от необвързаните, и е пръстен, не халка  Peace

# 307
Видях аз. На лявата е, и си я пери да му я видим всички пойни птички! Денди... Heart Eyes

# 308
Видях аз. На лявата е, и си я пери да му я видим всички пойни птички! Денди... Heart Eyes

Ами както аз го виждам, това му е дясната ръка  Laughing

# 309
Дафне, мило Hug няма такъв филм. Peace

Има , има. Peace Точно както го написа Дафне- "Дори и на убийство ли?" Точно това я попита Баръш в колата след откриването на борсата.
Hug Значи в твоя ред на мисли...тя е казала"ДА" и го е свитнала...? Joy Joy Joy Joy Joy Joy

В тоя ред на мисли, тя го изгледа с отвращение и слезе от колата. Ако тълкуваме всичко, значи това си е дебел намек за следващите събития. Ако има логика, а тя както е известно е слабата страна на сценария. ooooh!
Hug За логиката не съм съгласна. Просто правят една крачка напред, две назад. Заради естеството на сериалите. Логиката предполага Кузей да се откаже от  Джемре в хода на разследването. Гюней го измества, просто. И той остава до последно до нея да се бори за свободата й. Докато не го гръмне Бану.  Мое мнение.

# 310
Не съм влизала във форума от месеци. HugНай-накрая да има раздвижване в сериала,което да ме провокира да вляза.Точно преди убийството си мислех "eгати и в сексисткия сериал"се превърна-
Баръш шантажира Джемре и използва Симай,Бурак използва Венюс,Гюней-Бану......
За убийството-Симай е убийцата.Сигурна съм на 100%.Не случайно дадоха кадър,че му звъни именно тя.Тя е много,ама много гневна и объркана в момента.Хем иска до докаже на себе си,че е независима и свободна и няма нужда да се продава,хем лукса я блазни.Нещо се е държал много грубо Баръш и тя както си беше подпийнала го е цапардосала здравата.Мал шанс,че Джемре е там.От много време насам нямам търпение за следващия епизод Grinning

# 311
# 312
Емели ,  Heart Eyes Hug Heart Eyes толкова се радвам да те видя отново !  bouquetЛипсваш ми много тук ! Hug

Пръстенът на Киво, е на дясната ръка, но аз не съзирам определена символика в това, честно казано !  Peace Просто момчето обича пръстени, особено сребърни ! Wink

А публиката просто се взриви и полудя като го видя ! Crazy

# 313

Ами както аз го виждам, това му е дясната ръка  Laughing

Да, на дясната е, мое ляво и затова така го пиша. Пък и на двете да носи- нема отказване от него, ега ти и дрогата. Grinning Heart Eyes

# 314
Според мен Юнус рани Баръш   Laughing

Лека нощ  Hug

Общи условия

Активация на акаунт