Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 67

• 29 157
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
# 421
Фенче,  Heart Eyes като казвам мнението си, то е, защото мисля така, а не за да съм “въпреки“, смея да твърдя, че мненията ми винаги са добре аргументирани и подплатени с примери и факти !
Твоите също, с тази разлика, че аз никога не окачествявам твоите, както ти напоследък правиш, при това непрекъснато ! Дали са интересни или не, дали са глупави или не , какви са изобщо - никога не съм ги квалифицирала, а ти не се спря просто, дори и сега ! Дали ти е интересно моето мнение или на някого друго, не ме интересува ! Аз го споделям така, както и всички останали . Не виждам защо и с какво право някой ще го квалифицира като такова или онакова.

Колкото до Джемре, за мен тя е всичко друго, но не и изброените от теб качества. Казвала съм го многократно. А това, че останалите и завиждат, е наистина смехотворно - за кое точно, извинявай ?!

Просто аз виждам нещата по различен начин, но не желая поради тази причина, да бъда квалифицирана и сравнявана, камо ли “обобщавана“.  Така че, за пореден път да кажа , че предмет на обсъждане, са героите на този филм, не потребителите .  Peace

И пак да кажа - не ми вкарвай в устата думи и в главата мисли  - Зейнеп ми беше любимка, сега не я харесвам и не одобрявам това, което върши . Просто имам обяснение защо го прави . Но, дори и да ми беше любимка, това е мое право и никой не може да ми иска обяснение защо и как !

# 422
  • Пловдив
Rali,  Peace
То злорадстването е от много отдавна, но сега е най-явно. Затова, 4е нащо моми4е ще е в затвора, ще има много доволни, безнадеждни о4аквания и набутвания.Но и аз се надявам , както в приказките-доброто да победи злото! Heart Eyes

И аз се учудвам след този епизод, че наистина злобата расте. И въпреки писанките, не мога да разбера защо им е толкова тъпа и т.н. да не изреждам Джемре. Къде са тези безгрешни идеални хора? Не бих злобеела, ако видя Зейнеп или Бану например с разкървавена уста и в затвора, а по- скоро ще изпитам съжаление. За мен от самото начало беше ясно, че това е  филм за двама братя, който обичат една и съща жена. Останалите образи просто внесоха интрига и направиха филма интересен за гледане. Не съм очаквала друга жена до Кузей. А и тази си я харесвам. 

# 423
Ben bir Ayten’dir tutturmuşum
Oh ne iyi
Ayten’li içkiler içip
Sarhoş oluyorum ne güzel
Hoşuma gitmiyorsa rengi denizlerin
Biraz Ayten sürüyorum güzelleşiyor
Şarkılar söylüyorum Şiirler yazıyorum
Ayten üstüne
Saatim her zaman Ayten’e beş var
Ya da Ayten’i beş geçiyor
Ne yana baksam gördüğüm o
Gözümü yumsam aklımdan Ayten geçiyor
Bana sorarsanız mevsimlerden Aytendeyiz
Günlerden Aytenertesidir
Odur gün gün beni yaşatan
Onun kokusu sarmıştır sokakları
Onun gözleridir şafakta gördüğüm
Akşam kızıllığında onun dudakları
Başka kadını övmeyin yanımda gücenirim
Ayten’i övecekseniz ne ala, oturabilirsiniz
Bir kadehte sizinle içeriz Ayten’li İki laf ederiz
Onu siz de seversiniz benim gibi
Ama yağma yok
Ayten’i size bırakmam
Alın tek kat elbisemi size vereyim
Cebimde bir on liram var
Onu da alın gerekirse
Ben Ayten’i düşünürüm, üşümem
Üç kere adını tekrarlarım, karnım doyar
Parasızlık da bir şey mi
Ölüm bile kötü değil
Aytensizlik kadar
Ona uğramayan gemiler batsın
Ondan geçmeyen trenler devrilsin
Onu sevmeyen yürek taş kesilsin
Kapansın onu görmeyen gözler
Onu övmeyen diller kurusun
İki kere iki dört elde var Ayten
Bundan böyle dünyada
Aşkın adı Ayten olsun

Şiir Ümit Yaşar Oğuzcan

Read more: http://www.birumut.net/2013/03/kivanc-tatlitug-ayten-siiri-dinle … tml#ixzz2Nj4quxoJ

# 424
Госпожата  Heart Eyes айде , подпали моторетката hahaha после аз съм била войнствена. Ама пиши си каквото искаш, аз просто не споделям твоето виждане, не може ли? Знаеш, че ме интересува мнението ти, иначе за какво да те отразявам? Или не искаш да си спорим? Ако не искаш, това е друга работа...Ти си казваш мнението и аз се съгласявам или не с него. Какво значи да съм ги окачествявала? Когато искам да кажа, че някой според мен е написал нелепици, си го казвам. Няма да се сърдя, ако някой напише и за моето мнение, че е тъпо или странно. Ясно е, че гледаме по друг начин на нещата, които се случват във филма. И какво като не споделяш мнението ми за Джемре? Добре, твоя работа. Но че и завиждат и Зейнеп и Бану и Симай е факт, който и ти дори не можеш да отречеш - Бану за Гюней, Зейно за Кузей, Симай и за Кузей, а сега вече и за Баръш. Аз нищо не си измислям, гледам каквото са решили двете дами и споделям. Това е всичко.

# 425
B: I swear I will separate you two. No matter what, I will separate you.

Barış calls Cemre who’s in the kitchen snacking.

C: What do you want?

B: You’ve done the same thing again. Don’t blame me. The agreement is broken because of you.

C: What are you talking about?

B: You humiliated me again.
He asks what will happen when the news get on the papers again. She tries to say something and he cuts her off.

Cemre has no idea what he’s talking about.

B: I will destroy you

C: Do whatever you want
He repeatedly threatens her and hangs up.

C: I knew this would happen.

Cemre turns off the lights sneaks out and goes to Barış’

KG English page

# 426
# 427
  • Пловдив
За теб didi_spain и всички които харесват нашето момиче  Heart Eyes

Толкова е тъжно Weary..,а така се обичат txtloves

Последна редакция: сб, 16 мар 2013, 20:37 от rali100

# 428
  • Варна
Рали, newsm51 lovekiss newsm51

Ще попла4ем и ние малко, пък после ще се радваме. След дъжда идва хубавото време  Nature Sun With Face

# 429
Госпожата,   bouquet

Поздрав за всички.  Hug

# 430
Рали, благодаря, аз много я харесвам и ми е ужасно мъчно, че ще трябва да преживеят и това...Но си мисля, че това ще е последното препятствие пред тях. Дано, дано и на тяхната улица вече да изгрее слънце...достатъчно страдаха и двамата. newsm51 newsm51 newsm51
Снежка   bouquet  bouquet  bouquet

# 431
  • Пловдив
Рали, newsm51 lovekiss newsm51

Ще попла4ем и ние малко, пък после ще се радваме. След дъжда идва хубавото време  Nature Sun With Face

didi_spain  Hug  Пролетното време е променливо и дъждовно. Да видим прогнозата другата сряда. Нямам търпение да изгрее Слънчо..  Heart Eyes

И за queen_fenka newsm51

# 432
Госпожата,   bouquet

Поздрав за всички.  Hug

Снежка,  Heart Eyes благодаря ти !  bouquet

Не, Фенче,  Heart Eyes аз моторетката не съм я подпалила, щото, ако бях, щеше да се чуе . Но ти с такова настървение доказваш своята правота, че наистина не мога да те разбера. И явно моторетката ти си я подпалила, щом казваш, че се ядосваш, задето така говоря за Джемрето .  Laughing Ми ще си говоря , каквото ми е на устата, така, както ти за Зейнеп. С тази разлика, че аз изобщо не се ядосвам - баш ме брига дали и колко я харесвате ! Laughing
Интересно ми е, например, защо изобщо не се замисляте върху факта, че на Джемре все не и се получават нещата с Кузей, все нещо става, все има проблеми ....Тези изпитания, на които е подложено ВНЛ- то никак не са случайни, според мен, и имат далеч по- важни причини да се случат, от тази, която се опитват някои да ми наврат в очите, а именно - да покажат, че любовта ще се пребори с всички и всичко . Всичкото това страдание, неслучване, драми, имат много по- дълбок смисъл от този, според мен . Ще видим, не остана много ! Аз също нищо не си измислям - коментирам това, което виждам. Peace

# 433
ОК! Поживели видели. И си в голяма грешка - никого не убеждавам в правотата си, как бих могла, когато и аз не знам дали съм права?  Ще се разбере  обаче кой крив, кой прав. Тогава ще говорим, сега няма смисъл. Peace

# 434
Госпожата, усети се отсъствието ти! Heart EyesСега сподели, моля, кои са според теб по-дълбоките и сериозни причини за неслучването на любовта. Защото според мен всички проблеми тръгнаха и градираха заради опитите тя да не се случи, а не в опитите тя да се случи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт