Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 67

• 29 157
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
ОК! Поживели видели. И си в голяма грешка - никого не убеждавам в правотата си, как бих могла, когато и аз не знам дали съм права?  Ще се разбере  обаче кой крив, кой прав. Тогава ще говорим, сега няма смисъл. Peace

Ами и аз това се чудя - от къде тази убеденост, че нещата ще се случат точно така, както ги предполагате, че чак и в детайли ! И не греша - прочети последните 20 страници и ще разбереш, че съм права - не само, че се опитвате себе си да убедите, ами и всички останали . И, ако дръзнат да не са съгласни, биват иронизирани, оплювани, квалифицирани и прочее простотии .
Аз лично много се забавлявам с подобни изказвания като от последна инстанция, пък после Дафне Hug си била говорила с кълбото ! Joy Joy JoyАми то тук ясновидец, до магьосник, мила моя майнольо ! ooooh!

Финалът е близо - ще видим как ще ни изработят двете фукли . Ако плеснат с ръце и се прегърнат - живи и здрави, ако ли пък не - пак ! Peace

# 436
По-дълбокият смисъл би могъл да бъде довеждането до промяна на всеки от героите поотделно, като посоката на тази промяна ще ги определи като заслужаващи по-смислен и хармоничен живот или не Peace

# 437
Госпожо, не искам да те притискам, но си чакам отговора... Simple Smile

# 438
Госпожата, усети се отсъствието ти! Heart EyesСега сподели, моля, кои са според теб по-дълбоките и сериозни причини за неслучването на любовта. Защото според мен всички проблеми тръгнаха и градираха заради опитите тя да не се случи, а не в опитите тя да се случи Simple Smile

Филмът, който започнах да гледам, бе не за двама братя, които обичат едно момиче, аз това как същото това момиче, се вклини между тях и направи и без това съществуващата пропаст между тях, още по- дълбока. Аз така го възприех и все още мисля, че противопоставянето между двамата, борбата им за надмощие и доказване и себедоказване, беше основното и важното във сериала.
Затова и смятам, че тази любов/ която аз никога не съм отричала, а само споделям защо не я искам/, е обречена на несбъдване. Защото тя е източник на голяма част от бедите, които сполетяха братята, тази любов до този момент носи единствено и само болка и разруха . Нищо градивно не се случи във взаимоотношенията между Кузей и Джемре - за него тя винаги ще е кървяща рана в сърцето му, буцата в гърлото му.....Той наистина се опитва да превъзмогне себе си, чувството си за чест и достойнство, опитва се да забрави и да се отдаде на чувствата си, но до този момент, нито едит от опитите, не е осъществен . Защото не е редно да бъде, защото аз мисля, че той няма да се чувства добре в кожата си, ако се случи, защото не е готов за това и защото дълбоко, дълбоко в себе си, никога няма да забрави гледката в двора, никога ! Затова и мисля, че до този момент, винаги нещо възпрепятства случването на ВНЛ-то. Peace
И, да - много си права, казвайки, води до промяна във всеки един, свидетели сме на доста метаморфози . За мен, въпросът е, дали всички са готови за промяната, какво ще им донесе тя, с какво и как ще се отрази на всички . Защото аз не мисля, че щастие, изградено върху потъпканите чувства и емоции на хората, около теб, е истинско и стойностно . Peace

Госпожо, не искам да те притискам, но си чакам отговора... Simple Smile

Joy Joy Joy Ми не го прави, де ! Имай търпение, я виж Джемре колко е търпелива ! Mr. Green

# 439
По-дълбокият смисъл би могъл да бъде довеждането до промяна на всеки от героите поотделно, като посоката на тази промяна ще ги определи като заслужаващи по-смислен и хармоничен живот или не Peace

Голямата промяна стигна апогей с убийството на Баръш, ама за добро е де, и много хармонично даже! И е резултат от красотата на характера на главната героиня. Голямата мъченица за голямата любов! От както се е осъзнала за чувствата си към Кузей, положителното в сериала се изгуби някъде си!  ooooh!

# 440
Сега да кажа и за Кузей, че го пренебрегнах, завалията покрай севгилито му ! Mr. Green

Днес много, ама много му се ядосах ! Понеже чувствата му са едни градивни и така го хармонизират, трябваше да пребие шереф от бой, за да може човекът да си заслужи Демет ! ooooh!
А бе, кой си ти бе, аланкоолу, дето се взимаш толкова насериозно, че имаш власт на хората и техните чувства ? Кой си ти, дето ще благоволяваш да даваш благословия на някого и да му разрешаваш да обича или да му забраняваш ?! Направо съм изумена от този човек, ами Шереф не можа да му вкара малко акъл в главата !

# 441
Hug Ей, Зейнепки, нерде сте. Идва звездният  ни миг. Джемрето в панделата и вече няма кой да пречи на Зейнеп. На Кузейката са му слаби ангелите. И Джемрето затова се страхува от Зейнеп и Дениз.
  Hug а така накрая ще има внл с Зейнеп   Mr. Green
Hug Не ВНЛ, приключваме с тая безсмислица, но Зейнеп ще бъде до Кузей. В оставащите серии ще получим отговор на въпроса, който много пъти си задавахме. Какво прави тя в сериала. И как може да се задоволява като актриса с тая безлична роля. Трябваше да опандизят Джемрето. И разчистват терена за нея. Казвам го съвсем сериозно.
Само, гледайте какво ще стане.

# 442
  • Пловдив
Момичето не се вклини между тях. То се влюби, но за съжаление късно разбра, що за човек е Гюней. А приятелството с Кузей и възхищението й прераснаха в любов. Пропастта между братятя е дело на милата им майка и за съжаление тя бутна в нея Кузей. Няма по- страшно за мен от това да делиш синовете си. Чувството за чест и достойнство по отношение на Джемре и брат му са закоравели порядки, които дори Сами преодоля и ще помогне това да стори и Кузей, надавам се. За разлика от Хандан обаче той до последно се опитва да запълни пропастта между тях.

Последна редакция: сб, 16 мар 2013, 22:33 от rali100

# 443
Hug Ей, Зейнепки, нерде сте. Идва звездният  ни миг. Джемрето в панделата и вече няма кой да пречи на Зейнеп. На Кузейката са му слаби ангелите. И Джемрето затова се страхува от Зейнеп и Дениз.
  Hug а така накрая ще има внл с Зейнеп   Mr. Green
Hug Не ВНЛ, приключваме с тая безсмислица, но Зейнеп ще бъде до Кузей. В оставащите серии ще получим отговор на въпроса, който много пъти си задавахме. Какво прави тя в сериала. И как може да се задоволява като актриса с тая безлична роля. Трябваше да опандизят Джемрето. И разчистват терена за нея. Казвам го съвсем сериозно.
Само, гледайте какво ще стане.
Е не мислиш ли, че това с разчистения терен би било прекалено елементарно и опростенческо. Ако опандизването доведе до реализиране на мечтанията ти Peace, то би било твърде банално

# 444

ooooh! ooooh! ooooh!Божеее, дай ми търпение до края на сериала, 4е трябва да 4ета измислици премислици!

Прави като мен - прескачай някои постове Grinning  Hug

# 445
А дадоха ли, че Зейнеп се прибра вкъщи? Не. Кой мрази Джемре най-много от всички героини? Тя. След нея Бану.
По/резонно е да се попита не кой най/много мрази Дж, а кой най/много мрази Баръш. Все пак, той е жертвата. Дж си е жива. И леко ранена, а не пребита, както твърдеше. Припадъкът е абсолютно възможен от гледна точка на медицината.

# 446
ili,ili,  Hug не че те притискам, Wink ама толкоз зор, пък едно “благодаря“ не каза ! Crossing Arms Joy Joy Joy

# 447
Това с "вклиняването"...е тезата на Хандан, която се опитва да оневини себе си и се хваща за някакви външни неща, задълбава, рие и накрая се самоубеждава. Добре, че от време на време Гюней и плаче на рамото, пък току виж и просветне, че нещата са по-дълбоки

# 448

ooooh! ooooh! ooooh!Божеее, дай ми търпение до края на сериала, 4е трябва да 4ета измислици премислици!

Прави като мен - прескачай някои постове Grinning  Hug

newsm10

# 449
ili,ili,  Hug не че те притискам, Wink ама толкоз зор, пък едно “благодаря“ не каза ! Crossing Arms Joy Joy Joy
Благодаря, благодаря, благодаря!!!Мислех, а не ми се отдава нещо напоследък бързо Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт