Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 67

• 29 157
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
Добро утро! Искам прошка от всеки, когото волно или неволно съм засегнала или обидила newsm51 newsm76 Хубав ден!

# 496
Добро утро мили момичета! Hug
И аз искам прошка от всеки, който се е почувствал засегнат от мен по някакъв начин. newsm51
Не съм съгласна с това, че Джемре и до сега щеше да бъде с Гюней, ако той не я беше оставил...Той просто я изпревари, защото разбра, че много я разочарова. Рано или късно, тя щеше да го зареже, ако не заради това, че разбра какъв подлец е всъщност, то заради Кузей. Защото именно тогава, когато разбра какъв прекрасен човек е той , Джемре започна да се влюбва в него. Неминуемо всичко между нея и Гюней щеше да приключи. Гюней го разбра още веднага и затова се нахвърли на брат си, ако си спомняте и Кузей си събра багажа, за да не пречи на никого. Мисля, че беше 4 серия. Още тогава каза, че всичко свърши.
Недейте толкова да бързате с изводите, тепърва ще се разбере ще я бъде ли любовта на КуДжемре или не. Ако е истинска, каквато е за мен, ще преодолее всичко и всички.

Кампанулка, страхотна е! Heart Eyes
Хубав ден, момичета! Hug

Последна редакция: нд, 17 мар 2013, 08:41 от queen_fenka

# 497
Добро утро. Hug Hug Hug

Ден за прошка е!  Hug Простете ми!  Praynig Простено да ви е! Hug

HugБаба, но все още девица. До последно я пазят за Кузей.
smile3532 smile3532 smile3532 За когото и да я пазят, късно ще е, и два блистера "Виагра" няма да помогнат. Joy Joy Joy

Приятен ден. Hug Hug Hug

# 498
Добро утро, момичета и хубав ден ! Hug

Джемре  и Кузей ще бъдат заедно накрая,тяхната любов ще бъде разбрана и приета от всички, както вече става... Дори си мисля, че има надежда за Гюней или просто днес, в деня на прошка за християните, така ми се иска. Но от разговора с Хандан, струва ми се, че той започва да се осъзнава и вече приема любовта им със сълзи, но без гняв. Ще стане , момичета ! И Гюлтен , и Сами, и Шереф, и Демет, Юнус, са с тях. Кузей и Джемре не са сами. Ще видим сега какво ще направят всички тези добри хора за свободата на Джемре. Последната пречка, последното изпитание ... пред щастието им. Вярвам в любовта им, вярвам в щастливия край. Heart Eyes

# 499
Шок новина. Една от рускините седем години работила в следствието. Ударът на Баръш е нанесен в гръб. От левак. Единствената героиня, която може да работи и с двете ръце е Джемрето.
Договорът с агенцията подписала с лявата ръка, в гражданското се разписала с дясната.

# 500
Простете ми дружки и простено да Ви е!

Шок новина. Една от рускините седем години работила в следствието. Ударът на Баръш е нанесен в гръб. От левак. Единствената героиня, която може да работи и с двете ръце е Джемрето.
Договорът с агенцията подписала с лявата ръка, в гражданското се разписала с дясната.

Дафне, Hug прощавам ти! Но... Има и други левичарки. Припомни си коя рисува с лявата ръка!
Но пък за нея не ми говорят нищо звездите, все още.  Grinning

# 501
# 502
''Прошката е уханието, което виолетката оставя върху петата, която я е стъпкала''
 Марк Твен

В този празничен ден, ден на Прошка и на равносметка, моля да ми простите, ако волно или неволно, съм обидила някого с дума или действие . Praynig Простете и простено да ви е - от Господа и от мен !

РЪКА ЗА ПРОШКА

Подавам ти я. Ето на - прости!
 Протягам ти я за да се покая
 за нещо, за което знаеш ти,
 но за което аз, уви, не зная.
 Виновен съм. За всичко в този свят
 единият все в нещо съгрешил е,
 единият - все в нещо виноват.
 И този тук един съм аз. Прости ми.
 Ти не прощаваш. Гордост. И тъга.
 Вместо с любов, с ирония ме плискаш.
 И моята протегната ръка
 със празното пространство се здрависва.
 Добре тогаз. Ще си я прибера.
 Ще си я взема, щом не ти е нужна.
 Но тази длан, била с теб и добра,
 но тази длан, била с теб и нечужда,
 един път непоета ли умре,
 несрещната един път ли остане,
 знай, няма вече никога да спре
 и да понечи твоята да хване.
 Отблъснеш ли я днес, то утре как
 ще хвърлиш мост помежду теб и мене?
 Не, не поемай моята ръка,
 но да не стане някога така,
 че да я търсиш в цялата вселена...

Дамян Дамянов

# 503

Думи ли нямаш, Алиса? newsm78 Не гледам филма със сърцето си! 
В този филм на Къванч емоциите ми все повече са в застой, изобщо не са провокирани! Crossing Arms

# 504
  • Варна
Кузейки,Джемрейки,Зейнепки-Простете ми!  bouquet, но се радвам,4е ви има вси4ки Heart Eyes
Киво и той да ме прощава, 4е го харесвам txtloves-съжалявам приятелю,но толкова си талантлив и красив,4е не мога да откъсна поглед от тебе newsm76

Ето и нещо специално,за отбора на оби4ащите Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

п.с.-Извинявам се ако съм изпуснала някоя мацка Peace

Последна редакция: нд, 17 мар 2013, 10:11 от didi_spain

# 505
Фенче,  Heart Eyes аз не бързам със заключенията, мило ! Просто разсъждавам върху това, което гледам - факт ли е, че все нещо не им се получава - факт е ! Факт ли е, че непрекъснато са изправени пред обстоятелства, които са против тях- факт е ! Просто вечно има някакви препятствия по пътя им. И, ако целта е да видим как любовта побеждава всичко, то тогава гледаме някакъв филм от Приказките на Шехерезада, но не и Кузей/Гюней. Твърде елементарно ми се вижда като крайна цел, това е . Пък дали и как мислят двете цинцифуции - ще видим ! Peace
Не съм съгласна и с това, че Джемре изведнъж е разбрала колко добър човек е Кузей. Тя го знаеше, дори и с майка си го сподели . Просто си избра другият, знаем защо. Нали само тя познава Кузей и неговата дълбока душевност - значи би трябвало да я прозре още в началото. Peace

На мен не ми се вярва нормален човек да е способен на такава жестокост. newsm78 Трябва тотално да си превъртял, за да причиниш подобно нещо.Ама като се замисля, може и точно това да правят - нарочно да ни насочват към единственият герой, който знаем, че е способен на това, заради психическото си състояние и после - хоп - добър ден ! Laughing
Лошото е, че това ще влачим почти до финала, според мен, защото явно това им е едиственият начин да поддържат интереса на драгия зрител ! ooooh!

# 506
Шани, просто не вярвам да е тя.
Но честно да ти призная, най-бих искала З да е убийцата.
И за Бану , и за Симай, повече ще ми бъде жал за проваления живот.
Напълно изключвам вероятността Джемре да е убила Баръш.
Жал ще ми е единствено за бащата на З.
Натрупаният гняв е лош съветник, а пък комбиниран и с безгранична злоба, кой знае  Rolling Eyes

Но Бану е луда, а видяхме и Симай в гнева си /макар и справедлив/ на какво е способна...
Всяка от трите би могла да е.

# 507
Кузейки,Джемрейки,Зейнепки-Простете ми!  bouquet, но се радвам,4е ви има вси4ки Heart Eyes
Киво и той да ме прощава, 4е го харесвам txtloves-съжалявам приятелю,но толкова си талантлив и красив,4е не мога да откъсна поглед от тебе newsm76

Ето и нещо специално,за отбора на оби4ащите Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

п.с.-Извинявам се ако съм изпуснала някоя мацка Peace

Благодаря, Диди !!!   bouquet

# 508
  • Пловдив
Добър ден, мили дами! Усмихнат слънчев ден Ви пожелавам! sun

Простете ми, ако съм Ви обидила или наранила  Praynig

Диди, благодаря   bouquet   bouquet   bouquet

# 509
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ха, ся гюнайдъъъън и от мен Hug

Простете ми ! Простено да ви е!    bouquet Hug Heart Eyes

След като изчетох всичко, направо ме е яд, че не бях снощи на купона. Joy Joy
ТраОтни сте всички!    bouquet  bouquet  bouquet

Фенче, Дидко, Алиска, Или,  Рали , и всички останали Джемрейки ...Ашколсун дами! newsm51  love001

Така, благодарих, поисках прошка, простих...сега по същество... newsm12

Направи ми впечатление един пост на Госпожата... Hug

Поста засягаше мнението й за спаринга на Кузей и Шереф. Много ключова сцена и ще се обоснова защо.
Защотооо, тази сцена показа падането на всички задръжки и пречки в пуританското мислене на Кузей.

Да, с неговото мислене той не можеше да се примири с факта, че Демет отново ще обича и ще го покаже. Той си я виждаше вечно оплакваща Али и седяща си сама точно така като виждаше и себе си по отношение на Джемре.
В един момент между тупаниците се казаха много неща, които не се харесаха на Кузей, но бяха истина. Ще не ще трябваше да ги чуе. Това естествено отприщи агресията.
Накрая явно и Кузей вдена,че нещо совите не са това което са и се замисли за собствените закостенели разбирания.
Не е вярно, че Кузей налага нещо на Демет и Шереф...той просто не искаше да е част от това, защото според него той така би предал Али, точно по същия начин както ако се събере с Джема ще предаде Гюней.
В кръчмата Кузей си проведе монолога, Шереф се обади тук-там ей тъй щото е събеседник и бариерите паднаха.
С идването на Демет и последващата реакция на Кузей (прегръдката )нещата приеха друга посока. Прости на нея, прости и на себе си, че обича Джема.

Е, точно тази сцена е ключовата за финала. Точно тя погреба олмаза и реабилитира ВНЛ-то

Да обобщя...няма как двамата да не са заедно. Вече няма какво да ги спре. Peace

Имам само едно неизяснено нещо от панделския фрагман. Какво се е случило и изобщо случило ли се е нещо та Джема каза " Аз вече знам, че не си страхливец" Кузей отговори "Не се стахувам от нищо"

Ето въпросче по което може да поразсъждаваме ТУДЕЙ... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт