Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 67

• 29 155
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
 Убиеца на Баръш , последно жена ли ще е или мъж? newsm78

Страшно бързо се изписва темите напоследък....кога стигнахме 41 стр  ooooh!

# 616
Диди, благодаря за сладкия колаж!  Hug

# 617
Много са сладки наистина  Hug

# 618
Снежка, Дафне, Шане,  Hug Hug Hug!
Толкова е смешно това с тези отбори и кварилификации, че е направо жалко !  ooooh!
Роминка,  Heart Eyes ако зависеше от някои , аз и още няколко други, ще сме аут по дефолт, джанъм !
Ако не беше Киво, отдавна този филм щеше да е в графата “загубено време“, единствен той ме задържа пред екрана . Peace

# 619
  • Тук някъде.....
Шани, напълно съм съгласна с теб! Кашата е пълна по отношение на случилото се в дома на Баръш. И Симай, и Вену/юс, и Гюней може да са. Виж, по отношение на Ферат, имам друго мнение. Считам, че поне сценаристките са наясно  Mr. Green и ние ще станем. Но, може би дават шанс на Гюней да помогне на брат си в измъкването на Джемре....като отиде и говори със Симай  newsm78, но пък спойлерът каза, че това няма да е от полза за никого.

# 620
Един поздрав за момичетата, които се вълнуват от любовта на Джемре и Кузей... Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=z8_LU3cCiyo&feature=player_embedded

# 621
Толкова е смешно това с тези отбори и кварилификации, че е направо жалко !  ooooh!
Роминка,  Heart Eyes ако зависеше от някои , аз и още няколко други, ще сме аут по дефолт, джанъм !
Ако не беше Киво, отдавна този филм щеше да е в графата “загубено време“, единствен той ме задържа пред екрана . Peace

Много вярно казано, поне що се отнася до мен, и за момент нямаше да му обърна внимание без Киво, а знаеш колко много филми има тук... Избор дал господ  Mr. Green

# 622

Много вярно казано, поне що се отнася до мен, и за момент нямаше да му обърна внимание без Киво, а знаеш колко много филми има тук... Избор дал господ  Mr. Green
Peace Та , ако има още съмнения по въпроса, аз съм отбора на Къванч !  Party
Пък, който където иска да ме спряга ! Laughing

# 623
5 бройки засега!  Wink

# 624
# 625
  • Пловдив
Един поздрав за момичетата, които се вълнуват от любовта на Джемре и Кузей... Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=z8_LU3cCiyo&feature=player_embedded

Алиса   bouquet   bouquet   bouquet

Диди  newsm51 Големи сладури са.

Гледам, че Джемре е определена отново, като пернато. Поне не е сврака. Някак не подхождат тези определения за това нежно създание, не мислите ли?
След фрагмана, надявам се утре,  предполагам пак нищо няма да разберем. Не смятам, че и в сряда, ще има яснота. Едни от нас ще тъжат, а други ще smile3508

# 626
Кой   #Sniper  341uu Баръш

# 627
Ами аз искам Баръш да е жив !
Толкова пъти сме гледали чудесата на турската медицина, дано и този път  Praynig

# 628
Тук сякаш метеорит е паднал на нечий глави.
Рали 100, за сведение- нищо не ме радва в тази драма, камо ли пък някой да е убит или вкаран в затвора!
Пък и тази отборна принадлежност и поздравление по между Ви, вече е комична!  ooooh!
Къванч е перфектен- това е централната ни и сборна точка, нали?!  
Е стига вече заяждане- излишно товарите темата!

# 629
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!

Подкрепям! И на мен ми е смешен този спор, но не го взимам насериозно, по-скоро си мисля, че го правите за забавление и за да не умрем от скука до следващата серия.  Даже си мисля, че въпросните сценаристки, ако разбират български и четат, ще бъдат много поласкани от тази разгорещена дискусия. Ако обаче трябва непременно да се избира между Зейнеб и Джемре, Зейнеб ми е по-антипатична.

Общи условия

Активация на акаунт