По принцип се трият постове, които нарушават правилата. Моят също е изтрит, но беше с кафенце и вероятно това е причината, за твоят - не знам. 
Не се случва за пръв път да ми изчезне пост, в който не само няма обидни неща, но и има поздрави и благодарности. Питала съм, но отговори на такива въпроси не дават.
, щом човек може да определя една жена като Джемре за добра, наивна, с чиста душа и т.н. и да й се възхищава. Тази (макар и млада) жена се сгоди за Гюней без да го обича, това показа цялото й държание към него, обичайки Кузей ходеше на яхтата да наблюдава с Баръш залезите и изгревите, та и се омъжи след това. Нали познава още от ученичка Кузей, къде й беше тогава любовта към него. И най-много ме учудва защо някои критикуват Баръш за отношението му към нея, той се държеше повече от добре от момента, в който я познава и също по време на брака. Питам тези, които го оплюват, познават ли мъж, който би позволил на жена си да се държи с него така грубо и без причина , той стана лош много след това, а тя си го заслужаваше. Тонът и начинът, по който Дж. се отнася към Баръш още от първия миг на брака им са отвратителни.
, щом човек може да определя една жена като Джемре за добра, наивна, с чиста душа и т.н. и да й се възхищава. Тази (макар и млада) жена се сгоди за Гюней без да го обича, това показа цялото й държание към него, обичайки Кузей ходеше на яхтата да наблюдава с Баръш залезите и изгревите, та и се омъжи след това. Нали познава още от ученичка Кузей, къде й беше тогава любовта към него. И най-много ме учудва защо някои критикуват Баръш за отношението му към нея, той се държеше повече от добре от момента, в който я познава и също по време на брака. Питам тези, които го оплюват, познават ли мъж, който би позволил на жена си да се държи с него така грубо и без причина , той стана лош много след това, а тя си го заслужаваше. Тонът и начинът, по който Дж. се отнася към Баръш още от първия миг на брака им са отвратителни.
Подкрепям този пост. Баръш, Зейнеп, Кузей и Гюней са труповете на пътя на Джемре. Затова
Джемрето ще излезе убийца. Въпреки, че според анкетите е най-малко вероятният убиец.
Симай специално се върна за ключовете и си ги намери. Но... по- вероятно ми се струва е намирането на ръкавела на Гюней при същата сцена. За мен Симай е била ням свидетел на раняването/убийството на Баръш от горния етаж, но тя лесно няма да се продаде. По природа е манипулативна и ще извлече полза от това. Не искам да се повтарям пак.
Препоръчани теми