Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 67

• 29 154
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
  • Тук някъде.....
Искам да попитам, защо поста ми от тази сутрин е изтрит?

Явно някой е докладвал темата или пък модераторът сам се е сетил да ни нагледа.  Wink По принцип се трият постове, които нарушават правилата. Моят също е изтрит, но беше с кафенце и вероятно това е причината, за твоят - не знам. Hug

Много се ядосвам, някой като каже, *някой е докладвал*. Не мога да повярвам, че някой ще се занимава с това! Мен лично това ме обижда. Щом ви е изтрит пост, просто отивате на *въпроси към администраторите* и питате защо.  Или пишете на лс на модериращия форума. Или, четете правилата. Това *някой докладвал* отправя обвинение към всички в темата. Ппрестанете вече.

О, Ромина, има хора, които се занимават и още как!  Sick Не се случва за пръв път да ми изчезне пост, в който не само няма обидни неща, но и има поздрави и благодарности. Питала съм, но отговори на такива въпроси не дават.

# 646
# 647
Ох, и аз се питам в какъв свят живея newsm78, щом човек може да определя една жена като Джемре за добра, наивна, с чиста душа и т.н. и да й се възхищава. Тази (макар и млада) жена се сгоди за Гюней без да го обича, това показа цялото й държание към него, обичайки Кузей ходеше на яхтата да наблюдава с Баръш залезите и изгревите, та и се омъжи след това. Нали познава още от ученичка  Кузей, къде й беше тогава любовта към него. И най-много ме учудва защо някои критикуват Баръш за отношението му към нея, той се държеше повече от добре от момента, в който я познава и също по време на брака. Питам тези, които го оплюват, познават ли мъж, който би позволил на жена си да се държи с него така грубо и без причина , той стана лош много след това, а тя си го заслужаваше. Тонът и начинът, по който Дж. се отнася към  Баръш още от първия миг на брака им са отвратителни.

Любовта на Кузей към Джемре е чиста, но Дж. за мен е меркантилна, егоистична и манипулативна и ми е просто отвратителна. Аз под чиста любов разбирам нещо различно, от това, което гледам в този филом.

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 14:14 от marmalon

# 648
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

Много е красив   Heart Eyes  Heart Eyes

# 649
# 650
Ох, и аз се питам в какъв свят живея newsm78, щом човек може да определя една жена като Джемре за добра, наивна, с чиста душа и т.н. и да й се възхищава. Тази (макар и млада) жена се сгоди за Гюней без да го обича, това показа цялото й държание към него, обичайки Кузей ходеше на яхтата да наблюдава с Баръш залезите и изгревите, та и се омъжи след това. Нали познава още от ученичка  Кузей, къде й беше тогава любовта към него. И най-много ме учудва защо някои критикуват Баръш за отношението му към нея, той се държеше повече от добре от момента, в който я познава и също по време на брака. Питам тези, които го оплюват, познават ли мъж, който би позволил на жена си да се държи с него така грубо и без причина , той стана лош много след това, а тя си го заслужаваше. Тонът и начинът, по който Дж. се отнася към  Баръш още от първия миг на брака им са отвратителни.

Любовта на Кузей към Джемре е чиста, но Дж. за мен е меркантилна, егоистична и манипулативна и ми е просто отвратителна. Аз под чиста любов разбирам нещо различно, от това, което гледам в този филом.
Hug Подкрепям този пост. Баръш, Зейнеп, Кузей и Гюней са труповете на пътя на Джемре. Затова
присъдата й ще е доживотен затвор.

# 651
Софи, тук (в линка по-долу) мисля, че може да намериш отговори на въпросите за картинки, поздравления и т.н. Постове според тези правила не се трият просто ей така, без причина, дори и някой да уведомява модераторите. Те преценяват дали са нарушени или не тези правила и едва ли ще е тенденциозно. Аз помня, че поздравления без текст по темата, са пак в нарушение.

Правила на Форумите
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23714.0

# 652

# 653
Значи, Симай също ще бъде сред заподозрените. В р.форум припомниха една сцена, когато  изпусна ключовете в спалнята на Баръш. В този случай, може друг човек да не е  имало в къщата. И само ключовете да са уликата срещу Симай. Тя си има алиби,обаче. Затова я пратиха в бара, сред много хора. Джемрето е, никакви съмнения. Наистина, много смешно се получава. Joy Joy Joy Джемрето ще излезе убийца. Въпреки, че според анкетите е най-малко вероятният убиец.
Джемре

8 (11.3%)
Поздрав за осмичката.

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 14:59 от dafne_1

# 654
# 655
# 656
 dterziiska   bouquet

# 657
Дафне, Hug Симай специално се върна за ключовете и си ги намери. Но... по- вероятно ми се струва е намирането на ръкавела на Гюней при същата сцена. За мен Симай е била ням свидетел на раняването/убийството на Баръш от горния етаж, но тя лесно няма да се продаде. По природа е манипулативна и ще извлече полза от това. Не искам да се повтарям пак.  Whistling  
При рускините е паднала бомба- и те се карат заради героините, даже и заради актьорите. Ей това не ми се искаше да се случва и при нас, но отдавна го започнахме, а и напрежението тук  ескалира повече отколкото при тях. Жалко! Ничия дума вече не приемам  и на 50% като истина. А за поведението ни тук- по- добре е да си припомним отново правилата на форума, както писа вече Ромина. Деленето на отбори е недопустимо за добрия тон на форума и все по- често, с напредването на сериала,  ще минава модератор или джедай. Така и трябва да е.   bouquet

# 658
# 659
А дано, повече да не се делим на отбори Praynig

Общи условия

Активация на акаунт