Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 67

• 29 154
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

# 721

Дафне, Hug Някъде назад в страниците те бях питала..как аджеба Гюней намира третия човек след като той УЖ е бил там и тва са фантасмагории на Джемре?
Хади сойле... Whistling[/b]
Hug Фантасмагории са според мен. Заради чашите. По време на скандала, според мен,  няма никой. Ако беше Симай, нямаше да изглежда така спокойна, весела и да чества шумно РД. Дори не е била и очевидец. Пак щеше да е притеснена от появата на Гюней.

# 722
  • Тук някъде.....
Зизу, за всичките ти постове днес!   bouquet Приятно-разведряващо ми е да те чета! Виждам и по-далеч от носа си и думи като "изхождам" не ми бодат очите, напротив, смешни са ми. Богат е българският език  Laughing
Алиска, поздрави и за теб!   bouquet Подкрепям постовете ти, знаеш, че гледаме един и същи филм!
Иначе, аз също не вярвам, че е Джемре. Симай и най-вероятния извършител, показвали са ни на какво е способна и преди. Зейнеп също не я изключвам, тя също е левичар. Въпреки, че е малко вероятно, защото Джемре казва, че е имало някой при Баръш ВЕЧЕ, когато е отишла. Така че ако не извършител, поне свидетел има. А може и двете да са се случили.

# 723
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Дафне, Hug Някъде назад в страниците те бях питала..как аджеба Гюней намира третия човек след като той УЖ е бил там и тва са фантасмагории на Джемре?
Hug Фантасмагории са според мен. Заради чашите. По време на скандала, според мен,  няма никой. Ако беше Симай, нямаше да изглежда така спокойна, весела и да чества шумно РД. Дори не е била и очевидец. Пак щеше да е притеснена от появата на Гюней.
Ама тва по никакъв начин не ми отговаря на въпроса...как аджеба Гюней е намерил въображаемия трети човек???

# 724

Ама тва по никакъв начин не ми отговаря на въпроса...как аджеба Гюней е намерил въображаемия трети човек???
Ами поразпитал е, поинтересувал се е. В този късен час може да отидат само много близки хора. Може и Джан да е наминал. да са пили чаша вино с него. Симай я изключвам.

# 725

Ама ние от къде знаем, че Гюней е намерил третият човек ? В смисъл, че не можем да сме сигурни, нали така ? Може и да е блъф от страна на Гюней, а може и да е поредната пързалка - аз на спойлерите хич им нямам вяра ! Peace

# 726
спойлерите са много подвеждащи  Rolling Eyes

# 727
Е, добре де...нали човека е въображаем...демек (нямало е такъв).
Ся последно ...според теб имало ли е трети човек или не? Щото ако е имало значи Джема не фантазира. Thinking

# 728

Ама ние от къде знаем, че Гюней е намерил третият човек ? В смисъл, че не можем да сме сигурни, нали така ? Може и да е блъф от страна на Гюней, а може и да е поредната пързалка - аз на спойлерите хич им нямам вяра ! Peace
Дафне се позова на източници...а, лично ти каза, че тя в повечето случай е права.

# 729

Дафне се позова на източници...а, лично ти каза, че тя в повечето случай е права.

Аз това съм го пропуснала ! Embarassed Но, да - в много случаи е права !  Peace
Аз това дето Третият е въображаем, изобщо съм го изпуснала, затова не знам има ли, няма ли или какво се случва с този човечец !Затова и реших, че от спойлера е инфото . Peace

# 730
възможно ли е убиеца на Баръш да е любовницата на Гюней  newsm78

# 731
възможно ли е убиеца на Баръш да е любовницата на Гюней  newsm78

Ми само нея не сме я спрягали още ! Laughing Ама тя какъв мотив има да убива Баръш ?

# 732
Значи, това, което се случва според мен и така както разбрах озета. Дж е единствената заподозряна.Още не е обвинена в убийство. Значи, Баръш е още жив. И тя с амнезия. Може полицията да работи и по версията за трети човек. Съмнявам се, че Г. е споделил това, което е разбрал. Има го за своя употреба.В момента, в който се отхвърли версията за трети човек, на Дж и светне и Баръш умре, ще я обвинят в убийство. И първият фрагман е от финала. Просто абс категорично.

# 733
 Hug

Берен се целува,Бану си е лапнала джуките...дали е от завист newsm78

# 734
Е, добре де...нали човека е въображаем...демек (нямало е такъв).
Ся последно ...според теб имало ли е трети човек или не? Щото ако е имало значи Джема не фантазира. Thinking

Трети човек по време на скандала не е имало. Само в главата на Джемре. Никой не е видяла, само чашите. И затова има такова усещане. Според мен Г. ще разбере кой е бил госта на Баръш. С който са пили по чаша вино,преди това.В приемната, а не в спалнята. Симай директно отива в спалнята. Не се мотае по приемната на къщата. Ако пият,там ще пият. Гост, нямащ връзка със случая. Затова в спойлера се казва, че инфото на Г. не е от полза за никой.

Общи условия

Активация на акаунт