Отговори
# 300
 Привет,моми4ета  Hug
Stefkaki,добре дошла! Hug ти на финала ли се престраши 4ак;)
Анум,ве4е си на финалната права  Hug нормално е да се вълнувате с ММ ве4е,ние също сме така,все пове4е осъзнавам,4е след няколко седмици най-много ще си имаме беб4е  Peace Hug
за мен също си е голямо геройство 4е я докарах до тук,сега се надявам да изкарам и до 36г.с  Hug Praynig
Jos  Hug
ние днес усъмнахме със сняг  ooooh! но Слава Богу се стопи  Peace Дават оба4е 4е в северните 4асти на Англия ,положението е доста по-сериозно  Whistling
излязохме все пак с колата за 1-2 4аса днес,малко да се поразсеем  Hug
в4ера си поръ4ах едно много сладко одеялце ,сега го 4акам да пристигне към вторник-сряда  Peace
то и по магзините има страхотни неща,но все още гледам да си спестявам ходенията ,а така по интернет е по-лесно Wink 
приятен ден на вси4ки  Hug

# 301
Здравейте, момичета!
Аз днес си купих комплект за изписване и хавлийка. Кофти е, че все още има хора, които ми надуват главата, че не се купува нищо преди да родя.Sad Въпреки това аз съм почти подготвена. Останаха само скъпи дреболии - козметика, помпа, шишенце. Чета ви и според мен това са отживелици.
Хубав уикенд на всички!:)

# 302
Еличка,и за мен са отживелици.Добре,че нямаше хора около мен,които точно за това да ми надуват главата.Ние сме на 90% готови с покупките за бебо-дрехите,чаршафите,хавлийките,комплекта за изписване,пелени,биберони,играчки,кошара,количка и кошница за колата сме купили.Останаха някои неща,които ще са подаръци от близките и затова не сме ги купили.Добре,че почнах рано да пазарувам,че сега с това лежане за задържане кой щеше да обикаля и да избира.
Честит празник,ако има празнуващи сред нас  bouquet

# 303
  • насън...
здравейте, момичета!

тази сутрин мнг дълго време и силно ме ръчкаше бебо...направо се шашнах..а лошото е че на моменти доста понаболява...четох, че това може да е признак за недостатъчно количество амнимиотична течност....с каката изобщо не съм имала такива усещания, макар че ми правеше корема във всякакви форми...вас боли ли ви така като ви риткат бебчовците?

# 304
Stefkaki , добре дошла  Hug
Elichka_Vr , хората винаги ще говорят какво трябва и какво не - защо да ги слушаш?Едно време като е нямало по магазините избор и рядко е имало дрешки сигурно не са купували нищо предварително и са спазвали суеверия ... данък обществено мнение не плащам , важно е само моето  Joy

# 305
Здравейте и от мен не съм писала отдавна но ... бях Пак в болница 9 дни. Бях ви споделила че имам оттоци  и когато отидох на лекар се оказа че съм с много високо кръвно 170-140 и ме вкараха в болница 3 дни ми го сваляха с какво ли не то бяха системи инжекции хапчета - Ужас! сега до края на лекарства за да го държим в що годе по нормални граници 130-90 /повече неможаха да го свалят/
Казаха че е много опасно и че в никакъв случай не трябва да преносвам и ако не тръгне беба по рано ще ми предизвикат раждане Sad Слава Богу бебето е добре следиме тоновете постоянно и така да устискаме още малко  Praynig

# 306
добро утро, дано сте спали кротко Simple Smile
syllvi, дано удържиш, не може ли с диетка да свалиш, чесън ако ядеш, компоти?
казаха ли от какво ти е? хормони? притеснение?

stefkaki, добре дошла и леко раждане като дойде времето!

аз най-сетне прибрах изпраните дрешки от простора, другата седмица ще ги гладя.

# 307
syllvi , малко остава, дръж се! С беба ще сте добре  Hug
Аз още нищо не съм прала  newsm78 лелеее, все ми се вижда рано ,ама май не е вече толкова рано   #Crazy  да взема да се стягам ли  Simple Smile

# 308
Здравейте момичета.
Кта огледам май само аз още нищичко не съм купила за бебко.Срамота. EmbarassedНо понеже мъжа ми сега работи почти денонощно,а другия месец ще почива мисля тогава да се захванем с тази задача.Аз може би защото имам много неща от баткото и затова не се "стряскам" толкова.
Незнам вие в болницата всичкият необходим багаж ли мислите да носите? newsm78Че аз предния път се бях помъкнала с един огромен сак и мъжа ми навсякъде търчеше след мен да го носи.Този път мисля да взема само най.нужното в една раница,за да мога сама да си я нося като се налага.То така или иначе мъжа ми ще идва по 2-3 пъти на ден и после ще носи другите неща. Peace
Стефкаки добре дошла сред нас. Hug
Силви дано вече да си по-добре.Все пак като пиеш хапчета ще се регулира кръвното.И моят АГ все ме кара да си го меря редовно,понеже съм доста кг,а нали от тях също се вдига кръвното. newsm78

# 309
Аз още не съм си приготвила багажа  Laughing  Майка ми толкова ми натяква, че явно съм се запънала да не правя нищо.
Таткото ще е с мен, та ще влачи.Но не мисля, че чак пък толкова неща ще взимам.По-скоро два багажа-един основен и другия за после.  Като мисля да оставя всъщност на баща ми и майка ми някои неща, че ММ е неорганизиран, забраван и все го мързи.  Та да си при нормални хора, които знам, че няма да ги забравят. Дрехите ми за изписването например.   
Сега съм в едно адско чудене за името.Исках си едно, чудих се между три...сега като е толкова близо и почвям да залитам в крайности, наистина ли искам, да не направя грешка.
ММ пък ми смята някакви нумерологии и зодиакални неща и допълнително ми утежнява положението  Joy

# 310
аз пък не се чувствам добре с кръвно 120/80,тежи ми главата,утре ще се обадя на док да видим какво ще каже,страх ме само да не ме вземе в болницата,че там от притеснение ще го дигна още а ме страх че бебка още не е готова.Пих и  от на сестра ми допегита надявам се че не може да и навредя нещо нали са за бременни,даваха ми го с малкия като бях бременна и бях дигнала кръвно.

# 311
Ха добър ден и от мен! Благодаря ви за топлото посрещане  Hug
Аз също вдигах кръвно. Не съм и от слабичките  Laughing  Тук ми казаха да спра солта, да се движа, да не ям много калорична храна... накрая се оказа, че кръвното го вдигам само като ходя в болницата  Mr. Green  От страх  Embarassed  Доки ми даде един лист, каза да си меря кръвното сутрин и вечер в продължение на една седмица, да го запиша и после да му го занеса. Е, нормално си беше... Но в болницата пак го вдигнах  Laughing 
Аз също още не съм си приготвила багажа... Дори за бебето не сме купили всичко необходимо... Следващия петък ще ходя на консултация и доки ще ми каже на коя дата ще ми е секциото. Та смятам тогава да се метна за един як шопинг... Да си приготвя най-необходимото за болницата и първите дни вкъщи, а после и останалото. А от болницата ми дадоха три километра списък  ooooh!  Нищо нямат тези хора, ей... Както и да е. Трябва да се метна и да изпера и изгладя, че знае ли човек  какво го чака зад ъгъла  Rolling Eyes А само се ослушвам като гърмян заек и нищо не правя  Whistling 
Кураж и търпение на всички мами! Целувки  Heart Eyes

# 312
*Belle* , за името и аз съм така - уж едно исках от начало, после се колебаехме между 4, а сега вече не знам кое ми харесва най-много ... искам да е точното име, а за никое не мога да кажа,че ми харесва най-много ... и колкото повече наближава, толкова по-трудно става  Thinking
На всички - приятен и слънчев ден и много усмивки   bouquet

# 313
Здравейте, момичета Simple Smile
И ние се чудим за името лил по-скоро аз- харесахме две, като към дното клоним повече, ама все с чудя да не сбъркаме , ама се разбрахме като се роди бебка и да видим кое повече и прилича Simple Smile
За багаж за болницата- аз много се чудя, защото в частната доки каза, че абсолютно нищо няма да ми трябва нито за мен нито за бебка.Аз все пак мисля да приготвя някоя друга дреха за мен и превръзки и замобръсначка, а дрешки з абебка за исписването таткото или мама да ми донесат. Не знам и аз още newsm78
Ние бая неща имаме, сега една две прителки чакам да стоварят чувалите с неща да си избирам иначе сглобихме легълцето и много си го харесвам, то си е моето бебешко де, но си е като ново много запазено, ама сега ММ му удря още една бяла боичка да е свежичко, взехме някаква, която не мирише почти и не  е лажна  та ще се измирише бързо.
Аз имам въпрос- случва ли ви се да ви боли корема сякаш имате натъртено на него, от вчера няколко пъти ми се случи, сякаш имам синка но доста непритно и пос е отшумява newsm78 Иначе снощи имах някакви неприятни нови странни болки, малко се притесних ама пийнах магнезий и ми мина, ММ искаше да ме води на лекар, но му казах ,че няма нужда.Ще видим на 01.04 какво ще каже доки

# 314
Здравейте, Ох и аз само се мотая уж всеки ден по нещо си върша но като гледам съм до никъде нито багажа за болницата ми е готов, нито за бебето нещата най-необходимите нито съм изпрала и изгладила нещо само се подмотавам и ме хваща страх вече че нищо не е готово  Confused

jos не ми казаха от какво е кръвното аз си твърдя че си ми е нормално било винаги / не че си го мерех редовно преди да забременея/ но така си мислех казаха може от бременноста, но откакто го поддържаме по ниско 130/90 не се чувствам много добре явно съм си била с високо без да знам защото когато ми измериха 170/140 се чувствах чудесно но лекаря ми се изплаши като видя  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт