Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за педиатрите в района на Младост?
Какво е запис на тонове и кога започва?
Какви са препоръките за справяне с кашлицата и възможните контракции по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за педиатрите в района на Младост?
-
Какво е запис на тонове и кога започва?
-
Какви са препоръките за справяне с кашлицата и възможните контракции по време на бременност?
-
Какви са мненията за лечението на лишеите по време на бременност?
-
Какво представлява кардиотокографията и какви са препоръките за нея?
ММ искаше да е бяло, някакво паянтово, но аз ги мразя тия пластмасовите мебели.
Каза, че можел да направи бизнес-"Студио за масажи на перинеума" ...за мъже и жени . 
Само трябва да изпера и изгладя дрешките, но ми се струва още рано и за това чакам поне април да дойде

Готови сме единствено с ремонта на стаята за бебо - боядисахме и вчера сглобихме кошарата, гардероба и скрина. Изключително доволна съм от фирмата за мебелите
Иначе съм купила няколко неща за бебо като дрешки,но тъй като са от англ. сайтове още не са дошли и така. Но ще взема да приготвя багажа за болницата, за да няма изненади
Бебка от сутринта се е разиграла, подритва насам натам и много и се радвам. ие вчера сглобихме легълцето, оказа се обаче че стикерите, които взех за него, няма къде да ги залепя, защото не съм обърнала внимание, че няма толкова място.Ходихме по магазините за бебешки неща, ама да си призная нещо не мога да се впечатля и това е.Приятелка снощи ми стовари доста неща за бебка и сега си избирах сутринта, всичко мирише на бебенце, толкова е приятно а и са направо нови, нямам никакви забележки . Как сте вие днес в този дъждовен ден